Çaresizim canımmm acıyo içim sızlıyo :(:(:(

nehiir22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
53
1
36
çok seviyorum arkadaşlar bu sevgiyi btirmek için günlerdir neler yapıyorum ama bitmiyo daha da çoğalıyo sanki bu sevgi bende büyüdükçe ben daha çok bunalıyor daralıyorum :KK43:

liseden arkadaştık 6-7 yıldır tanırız birbirimizi arkadaş olarak çok severdik birbirimizi bu sevgi zamanla aşk a dönüştü aramızda ...ancak bi sorun vardı birbirimize açılamıyoduk çünkü onun yakın bi arkadaşı bana çıkma teklifi etmişti eskiden çıkmamıştım ama bi iki muhabbetimiz oldu ama çıkmadık aradan 1,5 sene geçti bi gün yine konuşurken konu açıldı ve bana senle ben olmaz dedi benim arkadaşımla senin çıkma muhabbetin oldu dedi ...ben ozaman hiçbişey demedim ve ondan vazgeçtim herşeyi içime gömdüm bu iş olmaz biz arkadaşız dedim kendimce yüreğime '! aradan 1,5-2 ay zaman geçti bi pazar görüştük ve bana orda çıkma teklifi etti herşeyi konuştuk arkadaşının olayını söledim ben onla çıkmadım bi muhabbet oldu sadece dedim herşeye tamam dedi ve biz 2 ay çıktık bana bundan 2 hafta önce ayrılalım ben yapamıyorum hep arkadaşım aklıma geliyo unutamıyorum diyo :KK43::KK43::KK43: bunlar bahanemi dediğimde sen benim sevgime hiç inanmamışsın bana bahane mi yapıyosun diye soruyosun diyo :KK43::KK43::KK43::KK43: çıldırıcam arkadaşlar ya bi yardım edin bana şuanda hastayım 1 haftadır hastanelerdeyim ameliyat olma riskim bile var bu hastalığımı duyunca aradı sordu üzüldü ama bana geri gelirmi ki bi daha :KK43: yada ben nasıl vazgeçiricem kendimi çok çaresiz kaldım onu çok seviyorum oda beni seviyo yanımda ağladı bile anlamıyorum ama hiç bişey neden böyle ? askere gidicek 2 ay sonra onu kafasına takıyo desem saçma :S çok bunaldım ortada hiçbişey yokken herşey güzel gidiyo iken böyle olmak çok acı veriyo insana :KK43::KK43:

fikirlerinizi söyleyin bana nolur ya ben ne yapim şimdi ?

Son düzenleme:
bence erkeklerın aglaması hava sen boşver seni üzen birine fazla deger verme o gıtsın askerlıgını yapsın sen kendı hayatına bak senın sevdıgın bırıyle degıl senı sevenle sana deger veren bırıyle beraber olman dılegıyle geçmiş olsun

aynen ozlemsu arkadasin dedigi her kelimeye katiliyorum. asla ama asla snei istemeyen birini geri getirmek icin cabalama arkadasim.neden bu erkekler boyle yaaaaa?! cok vicdansiz cok benciller.keyifleri icin karsinbdakinin duygu dusunce hayalleriyle umurlarinda olmadan oynuyorlar.bu kadar da olmaz.bahaneye bak.arkadasim aklima geliyor.madem o kadar namus bekcisisin neden bana cikma teklif etdin.tukurdugunu yalamak erkege hic yakismiyor.uzulmen aci cekmen dogal arkadasim sonucda asiksin sne bu adama.ama bosverrrrrrrrr.sakin geri getirmek icin cabalama,o kadar aciz o kadar gucsuz olma.askdan kimse olmemis inan.ama simdi seni istemeyen birini geri getirmek icin cabalar kisa sureligine ele alirsin bir sure sonra gitmeye meyilli biri yine gider.o zaman tamamen kotu olursun.zaman gecdikce beklentilerin hayallerin artar.karsiliksiz kaldi mi daha beter olursun

bence erkeklerın aglaması hava sen boşver seni üzen birine fazla deger verme o gıtsın askerlıgını yapsın sen kendı hayatına bak senın sevdıgın bırıyle degıl senı sevenle sana deger veren bırıyle beraber olman dılegıyle geçmiş olsun

özlemsu çok teşekkür ederim ..

beni seven o kadar çok insan varki çevremde ama ben yapamıyorum işte istiyorumki bende seviyim karşılıklı olsun bişiler :KK43:

aynen ozlemsu arkadasin dedigi her kelimeye katiliyorum. asla ama asla snei istemeyen birini geri getirmek icin cabalama arkadasim.neden bu erkekler boyle yaaaaa?! cok vicdansiz cok benciller.keyifleri icin karsinbdakinin duygu dusunce hayalleriyle umurlarinda olmadan oynuyorlar.bu kadar da olmaz.bahaneye bak.arkadasim aklima geliyor.madem o kadar namus bekcisisin neden bana cikma teklif etdin.tukurdugunu yalamak erkege hic yakismiyor.uzulmen aci cekmen dogal arkadasim sonucda asiksin sne bu adama.ama bosverrrrrrrrr.sakin geri getirmek icin cabalama,o kadar aciz o kadar gucsuz olma.askdan kimse olmemis inan.ama simdi seni istemeyen birini geri getirmek icin cabalar kisa sureligine ele alirsin bir sure sonra gitmeye meyilli biri yine gider.o zaman tamamen kotu olursun.zaman gecdikce beklentilerin hayallerin artar.karsiliksiz kaldi mi daha beter olursun

misshuseynova çok teşekkür ederim ...

inan onu geri getirmek için bi çabam yok bana ayrılmak istediği gün mutlaka o anki duygularımla söyledim yalvardım bırakma bitirme dedim ama artık hiç bişey söylemiyorum ...şunu anlamıyorum oda mutsuz her gece içiyo kendinde değil ya bazen diyorum ki psikolojik olarak sorunlumu ?:S

askere gidecek ve o gidince unutacagını sanıyor olabilir bu onun için bir kaçış olabilirr.. seviyor olabilir istersen bi kaç gün bekle sonra ara bir konuş..

iki kişi birbirini seviyorsa yoktan yere 3. kişiler yüzünden ayrılması mantıklımı de yazık değilmi o sevdaya de...

Özlem e katiliyorum erkeklerin gözyaslari bizler kadar masum yürekden olmuyor
Ben ne gözyaslari gördüm canim
nasilda inanmisdim meger hepside koca bir yalanmis
erkek milleti egoist vijdansiz ve bencil nankör oluyor
acini su anda benim kadar kimye anliyamaz sanirim elbet cok aci ama ona demediklerimi icimde kalanlari bile burda arkadaslarimla paylasip rahatliyorum ben
sende dene faydasi oluyor ama sana olan saygisini verdigi degeri ona yalvararak dönmesini istiyerek bitirme
Kücülme birak bildigi yere gitsin eger dedigi gibi gercekden seviyorsa elbet dönecektir
Sevgiler öpüyorum canim

askere gidecek ve o gidince unutacagını sanıyor olabilir bu onun için bir kaçış olabilirr.. seviyor olabilir istersen bi kaç gün bekle sonra ara bir konuş..

iki kişi birbirini seviyorsa yoktan yere 3. kişiler yüzünden ayrılması mantıklımı de yazık değilmi o sevdaya de...

eda çok teşekkür ederim...

bunuda söyledim mantıklı bi açıklama değil bu yaptığın ayrılmak için dedim bana dediği ben kafamda bitirdim huzursuzum oldu buna karşılık ben ona bana güvenmiyosun dediğimde ise böyle bişey aklımın ucundan bile geçmez oldu ...çok karışık bu durum ya :KK43:

beni sevmiyo diyorum yalanmış herşey diyorum ama onun çevresinde olan arkadaşları en yakın dostları onunda çok moralsiz üzgün olduğunu söylüyor ....

Özlem e katiliyorum erkeklerin gözyaslari bizler kadar masum yürekden olmuyor
Ben ne gözyaslari gördüm canim
nasilda inanmisdim meger hepside koca bir yalanmis
erkek milleti egoist vijdansiz ve bencil nankör oluyor
acini su anda benim kadar kimye anliyamaz sanirim elbet cok aci ama ona demediklerimi icimde kalanlari bile burda arkadaslarimla paylasip rahatliyorum ben
sende dene faydasi oluyor ama sana olan saygisini verdigi degeri ona yalvararak dönmesini istiyerek bitirme
Kücülme birak bildigi yere gitsin eger dedigi gibi gercekden seviyorsa elbet dönecektir
Sevgiler öpüyorum canim
axi çok teşekkür ederim ...

ayrılalı 2 hafta oldu ilk haftalarda gerçekten gurur falan dinlemedim fazlasıyla küçüldüm belkide yanında yalvardım yakardım :KK43: hatta artık ileri gidip ağır sözler de söyledim içim öle acıyor canım öyle yanıyor ki neler söyledim ona hepsinde bana sen haklısın sen ne söylesen susarım oldu senden gelen her derde rağzıyım oldu ya böyle herşeyi kabul etmeside insanı mahfediyo :KK43::KK43::KK43:

bahaneymiş canım.
2 ay sonunda mı anlamış yapamadığını.
tipik erkek rolleri.
sen şimdi "ne kadar büyük aşkımız vardı ama arkadaşı yüzünden benden ayrıldı, o da aşk acısı çekiyor" diye düşüneceksin.
ama gerçekte onun aklında bile olmayacaksın.
numara yapmış bence ayrılmak için.

ha bu arada gerçekten seviyorsa tepkisizliğin onu daha kolay getirir.
yalvarıp yakarmanın faydası olmaz.
güçlü bi şekilde durman gerekiyor.sanki o hiç yokmuş gibi, hiç acı cekmiyormuşsun gibi

gercekten seven adam arkadas falan dınlemez adam gıbı sevdıgının yanında olur dımı ama?bence sakın arama onu secılen degıl secen sen ol herzaman ıcın.erkekler ulasamadıkları kadının pesınden kosarlar bırak zor olan taraf sen ol...

Hatanin tamami erkek arkadasinda.
Sana cikma teklifi ederken erkek arkadasi aklina gelmemiste simdimi gelmis!!:kızgın:
Cok dusuncesiz davranmis!!:kızgın:

Canim seven erkek ne olursa olsun birakmaz asla. Bunu artik bilelim.
Bayanlar sevseler bile, engeller oldugu zaman severek ayriliga goz yumabiliyor.
Ama erkek gercekten seviyorsa, inan hic bir engeli tanimaz.

Forumda bir arkadasimizin bununla alakali bir aciklamasi vardi, kizi alnindan opesim geldi.

Istemiyorsa, ayriliksa istedigi ozaman yapabilecek birsey yok arkadasim.
Birak gitsin.
Fazla uzerine gitme. Kafasi karisikta olabilir. Ama hatali!
Hatasini anlamasi icin zaman ver, dusunsun biraz. Ama bu zaman zarfinda sende geri gelir diye umit etme. Sonra uzulen sen olursun.

Eger arayip sormazsa, yaptiginin hata oldugunu anlamazsa o insandan zaten hayir gelmez, bosver.

Rabbim sana bundan sonra mutlu gunler nasip etsin arkadasim:teselli:
Uzulmek yokyerimseniben Guclu olyerimseniben

bahaneymiş canım.
2 ay sonunda mı anlamış yapamadığını.
tipik erkek rolleri.
sen şimdi "ne kadar büyük aşkımız vardı ama arkadaşı yüzünden benden ayrıldı, o da aşk acısı çekiyor" diye düşüneceksin.
ama gerçekte onun aklında bile olmayacaksın.
numara yapmış bence ayrılmak için.
"ne kadar büyük aşkımız vardı ama arkadaşı yüzünden benden ayrıldı, o da aşk acısı çekiyor" aynen böyle düşünüyorum princess birlikte olduğumuz zamanlarda bana söyledikleri aklımdan bian çıkmıyor bu kadar yalancı olabilirmi bi insan işin kötü tarafı biz birbirimizi yeni tanımıyoruz 6-7 yıllık bi dostluk arkadaşlık var gün boyu sürekli konuşan insanlardık acaba çok mu yanlış tanıdım onu bi insan bi yerde fire verir bi yerde belli eder bişiler olduğunu ama bu hiçte öyle değildi inanın annem bile ona güvendi inandı ya :KK43::KK43::KK43::KK43:

ha bu arada gerçekten seviyorsa tepkisizliğin onu daha kolay getirir.
yalvarıp yakarmanın faydası olmaz.
güçlü bi şekilde durman gerekiyor.sanki o hiç yokmuş gibi, hiç acı cekmiyormuşsun gibi
princess ayrıldığımız ilk hafta tepkisiz kalamadım :KK43: bazı alışkanlıklarım vardı tabi her akşam konuşmalarımız vs vs o yüzden çooook fazla ağladım ve bunu ona belli ettim :KK43: ama sonraki hafta hiç arayıp sormadım bi şekilde tuttum kendimi fakat böyle olunca da hastalandım şuanda her gün hastaneye gidiyorum hasta olduğumu duymuş arkadaşlarımdan aradı sordu mesajlar yolladı yapabileceğim bişey varmı senin için dedi belki vicdanı rahat değil o yüzden ama bilmiyorum ya inanın çaresizim ondan vazgeçmek istiyorum madem olmicak diyorum bitsin içimdeki acı ama hiçbiri bitmiyor gülmeyi özledim ya inanın o kadar çok özledim ki sabahları ağlayarak uyanmaktan yoruldum !:KK43:

gercekten seven adam arkadas falan dınlemez adam gıbı sevdıgının yanında olur dımı ama?bence sakın arama onu secılen degıl secen sen ol herzaman ıcın.erkekler ulasamadıkları kadının pesınden kosarlar bırak zor olan taraf sen ol...

alhan haklısın çok doğru seven adam sevdiğinin yanında olur ben neler gördüm varya sevdiği için neler yapan erkek bunları düşününce beni sevmediğini sanıyorum ama ya grçekten içimden bi ses diyoki oda seni seviyo ama sorunları var diyo bilmiyorum neden böyle hissediyorum :KK43::KK43::KK43:

Hatanin tamami erkek arkadasinda.
Sana cikma teklifi ederken erkek arkadasi aklina gelmemiste simdimi gelmis!!:kızgın:
Cok dusuncesiz davranmis!!:kızgın:

Canim seven erkek ne olursa olsun birakmaz asla. Bunu artik bilelim.
Bayanlar sevseler bile, engeller oldugu zaman severek ayriliga goz yumabiliyor.
Ama erkek gercekten seviyorsa, inan hic bir engeli tanimaz.

Forumda bir arkadasimizin bununla alakali bir aciklamasi vardi, kizi alnindan opesim geldi.

Istemiyorsa, ayriliksa istedigi ozaman yapabilecek birsey yok arkadasim.
Birak gitsin.
Fazla uzerine gitme. Kafasi karisikta olabilir. Ama hatali!
Hatasini anlamasi icin zaman ver, dusunsun biraz. Ama bu zaman zarfinda sende geri gelir diye umit etme. Sonra uzulen sen olursun.

Eger arayip sormazsa, yaptiginin hata oldugunu anlamazsa o insandan zaten hayir gelmez, bosver.

Rabbim sana bundan sonra mutlu gunler nasip etsin arkadasim:teselli:
Uzulmek yokyerimseniben Guclu olyerimseniben

sensible inan başta neden böyle davrandığını bende anlamıyorum görünüşte o kadar akıllı ve mantıklı biriki çevresindeki bütün herkes şaşırdı onun bu davranışına yani bide şu var o bana çıkma teklifi eden arkadaşı ciddiye alınacak bi insan değil herkese teklif eden dengesiz bi çocuk :KK43: bunu oda çok iyi biliyo !

Evet seven böyle yapmaz ! bunu çok iyi biliyorum bana beni sevdiğini söyleyip böyle davranıyosun diyorum huzursuzum diyo bana açıkcası bana doğru düzgün bi neden söylemiyo buda insanın canını çok acıtıyo ....:KK43:

üstüne gitmiyorum artık bişey söylemiyorum elbet hatasını anlıycak ve geri gelmek isticek ama ozamanda iş işten geçmiş olucak araya uzun zaman girince hiçbişey eskisi gibi olmicak :KK43::KK43::KK43::KK43:

Rabbim hepimize mutlu günler nasip etsin ben bugüne kadar kimseyle çıkmamıştım hep bekledim üzülmek ağlamak istemedim arkadaşlarımı gördüğüm zaman çok üzülürdüm onlara. zamanı geldi dedim bu insan doğru dedim dolu dizgin geçen 2 ay sonrası 2 haftada çöktüm :KK43::KK43::KK43:

alhan haklısın çok doğru seven adam sevdiğinin yanında olur ben neler gördüm varya sevdiği için neler yapan erkek bunları düşününce beni sevmediğini sanıyorum ama ya grçekten içimden bi ses diyoki oda seni seviyo ama sorunları var diyo bilmiyorum neden böyle hissediyorum :KK43::KK43::KK43:

gunaydın canım gercekten senı sevdıgıne inanıyosan bekle bakalım ama ona ulasmaya calısma sakın.erkekler acız insanları sevmezler güçlü oldugunu bılmelı karsı taraf.dünyadakı herseyden cok degerlı olan sensın ve bunu asla unutma canım

gunaydın canım gercekten senı sevdıgıne inanıyosan bekle bakalım ama ona ulasmaya calısma sakın.erkekler acız insanları sevmezler güçlü oldugunu bılmelı karsı taraf.dünyadakı herseyden cok degerlı olan sensın ve bunu asla unutma canım
günaydın alhancım çook teşekkür ederim bana çok yardımcı oluyosunuz gerçekten ALLAH razı olsun inanın öyle kötüyümki sizlerin yazdıkları bir ilaç gibi geliyo bana ...sanki acım hafifliyo ...

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sana bişi sölimmi ben 5 yıl koca 5 yıldır bu sorunla boğuşuyorum
nasıl bi durum olduğunu anlayamazsın
evlendik boşandık
ve hala kopamıyoruz bak iki ay olmuş ben şu anki aklım olsa bir dakika bile düşünmem yol yakınken silerim
sonrası acıları beraberinde getiriyo
sakın canım sakınnn
yaşadım gördüm nasıl bişi olduğunu tahmin bile edemezsin
yoluna çıkma arama sorma başşkasına git başkasını bul ama sakın devam etme inan
üzülen sen olursun
bunalımlar yaşadım 5 yıl ömrümün en zor seneleriydi
erkekler anlaşılmaz varlıklar değil
ama bu düşünceleri hayatlarını mahvediyo
onlarla birlikte sürüklenen hayatlarıda....

X