- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 36
- Konu Sahibi Canparcam055
Kızlar 40+2 günlük hamileyim.Hamileligimin başından beri hep sorunluydu.Özel bir hastaneye gidiyorum paket yaptırdım.40.haftamı doldurduğum gün kontrolüm vardı.Dr çatı muanesinde yumusama oldugunu ama açılma olmadığını belki sunı sancının tutmayscagını söyledi ve sezeryan önerdi.Çatı muanesinde sadece uf dediğim için sen rahat durmayacaksın doğum nasıl olacak vb diyerek beni korkuttu.Yakın çevremde erken bebeklerin neredeyse yarısından fazlası 40 haftadan sonra geliyor.Araştırdigim kadarıyla da 42.haftadan sonra risk başlıyormus.O kadar beklemesemde 41.haftama kadar beklemek istiyorum.Bebeğimin nst si suyu vb iyi.Ama dr bekledik ce kakasını yapabilir vb diyor.Suan sadece 2 gün geçmiş bulunuyor.Ama çok stresli yim acava bişey olmusmudur korkusuyla bekliyorum.Hastaneye yatış verildiğinde önce suni sanci denenecek olmazsa sezeryan...Dr un önerdiği bu.Ama bende 41.haftama kadar kendi sancımı bekleyip normal dogum yapmak istiyorum.Ama bir yandan da bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum...Başına böyle bişey gelen var mı tecrübeli anneler sizler me önerirsiniz lütfen yardımcı olun çok üzülüp stres yapıyorum