• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresiz ve Tükenmiş Hissetmenin İnanılmaz Faydası....

Her kışın ardından bahar gelir lafını hatırlattı bu bana. Çok güzelmiş. Teşekkürler paylaştığın için.:1rolleyes:

en karanlık an güneş doğmadan hemen önceki anmış ama biz çok sabırsız kullarız. her şey hep istediğimiz gibi olsun hemen olsun kusursuz olsun istiyoruz.

paylaşım için teşekkürler

Acı hiç bitmiyor ki..
Tam düzelicem iyi oldum derken daha katmerleniyor herşey bu kez bitti diyorum dayanamam ama yaşıyorum işte yine de.. Bu kez daha bir derin yüreğimden sökülüp atılanlar yeni bir filiz veremeyecek kadar derin umut etmiyorum hayattan birşey de istemiyorum bunca acıdan sonra tatlı gelse de tatlıyı unutmuş çoktan belleğim en iyisi teslim olmak evet hayat sen kazandın ben bittim...

Son düzenleme:
Acı hiç bitmiyor ki..
Tam düzelicem iyi oldum derken daha katmerleniyor herşey bu kez bitti diyorum dayanamam ama yaşıyorum işte yine de.. Bu kez daha bir derin yüreğimden sökülüp atılanlar yeni bir filiz veremeyecek kadar derin umut etmiyorum hayattan birşey de istemiyorum bunca acıdan sonra tatlı gelse de tatlıyı unutmuş çoktan belleğim en iyisi teslim olmak evet hayat sen kazandın ben bittim...

tatlıyım yaa bu kadar karamsar düşünmee.. cidden ne yaşadın bilmiyorum ama herşeyde vardır bir hayır dee..ve asla olumsuz düşünmee..

ne kadar güzel bir paylaşım.hayattaki zorluklarla başetmenin bir yolunu gösteriyo bize.aslında insan basına gelen olaylarla artlar kazanıyo farkında olmdan.tecrübe kazanıyo sabırı öğreniyo,tabiki sabredersede mükafatını alıyo.her kötülüğün içinde bir iyilik vardır unutmayın

Back