çaresiz kaldım yardım edin :(

comablack

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
9
0
ilişkimiz 1 yıl 2 ay sürdü. sevgilim aslan burcuydu. ayrılalı 10 gün oldu. ortada bişey yoktu sadece 1 yıldır süren ufak tefek tartışmalarımız vardı bunlardan çok sıkılıp sinirleniyodu. bitme konuşmasını yaptığımızda bana sürekli tartışıyoruz, olmayacak duaya amin diyoruz, kavga gürültüyle ayrılmayalım, sen çok iyisin aklımda hep öyle kal, ikimizin de düşünmeye vakti olsun, arada yine konuşuruz her zaman sana yardımcı olurum vs. dedi ve bitirdi. aradan 3 gün geçti gururlu olduğunu bildiğim için ve daha önce küsmelerimizde konuşarak halledebildiğimiz için ben aradım tekrar başlayalım dedim ama o bidaha bu konuyu açmayalım benim için de çok zor ama alışmaya çalış, hata yapsan bidaha yapmam dersin olur ama senin yaptığın bişey yok hatayı kendinde arama sadece sende veya bende yanlış yok ama bidaha olmaz tarzında konuştu. birlikte olduğumuz zamanlarda o kadar mutlu oluyoduk ki anlatamam yani sevgisini sonuna kadar hissettırıyodu. sinirlendiği zaman da hiç tanıyamıyodum onu. ama hep bana iyi şeyler verdi biçok şey öğretti. tam da final zamanındayım ve hiçbişeye odaklanamıyorum. hayatım altüst oldu resmen. tekrar başlamak istiyorum, onunla konuşmak, onu ikna etmek istiyorum ama bu sefer de sıkılmasından ve tamamen kopmasından korkuyorum çünkü arayabileceğimi söyledi yani o zaman bu şansım da kalmaz. aramayım beni merak etsin, özlesin o arasın diyorum ama bu sefer de araya zaman gireceğinden sevgimi unutmasından korkuyorum. üzerine mi gidiyim geri mi çekiliyim çok kararsızım. benden önceki ilişkilerinde bitti dediğinde kızlar gittiği için bitiyomuş hep ama ben onu hiç bırakmadım, çok sevdim ve sevgimi de her zaman hissettirdim. bana gerçekten aşıktı bunu hissedebiliyodum. ama son konuşmamızda bu konulara girmeyelim demesi canımı acıttı bidaha gelmicek mi diye :KK43:. Onu benim gibi seveni, ilgi göstereni bidaha bulamayacağını da düşünüyorum aslında çünkü 1 yıl boyunca ayak uydurmaya çalıştım ve ne dediyse düzeltmeye çalıştım. tüm ilklerimizi birlikte yaşadık. şuan çok zor geçiyo günler benim için. farklı şehirlerde olduğumuz için benim bulunduğum evde yaşıyoduk yanıma geldiği zamanlar. evin içinde heryerde hatırası var o kadar zor ki. namaz kılıp dua ediyorum öyle rahatlamaya çalışıyorum. uzun süren bi ilişki daha yaşamış ve o kişiyle de 1 sene geçtikten sonra tekrar biraraya gelmişler ama pişmanım bidaha asla bu hatayı yapmam geri dönmem kimseye demişti. bu da beni hem iyi hem kötü düşündürüyor. bi yandan da o hiç çekinmeden hayatından çıkarır insanları ve geri dönüş yapmaz. bunu bildiği için mi iyilikle ayrılmayı düşündü diyorum kendi kendime geri dönüşü olsun diye. çünkü böyle giderse büyük kavga olucak öyle olmasın aklımda iyi kal dedi. istemese kavga eder ve tamamen çıkardı hayatımdan. off bayanlar gördüğünüz gibi hep ikilem içindeyim. hem umut var hem yok. deneyimleriniz vars yazın bana nolur kendimi toparlayamıyorum. zamanla geçicek biliyorum ama ben bu ilişki ne olur onun hakkında fikir almak istiyorum. :...(

canim anliyorum seni cok zor gunler.
ama zaten oda soylemis,bi hata yok demis.
yan yana iyi bi ikiliyiz ama bir butun olamiyoruz demek istemis.
bence dedgini yap,zorlastirma,aklinin bi kosesinde guzel hatirlan.

hiç ummadığım bi anda yaptı bunu ve mahvetti beni. hiç gelmeyeceğini düşündüğümde çok kötü oluyorum hep aramak istiyorum ikna etmek istiyorum, sonra geri döneceğini düşünüp beklemeye karar veriyorum.. o hayatındaki insanları istemediğinde çıkarır ve bidaha konuşmaz ama konuşuyosa bi umut vardır herhalde. :\ sürekli kafam bunlarla meşgul. bi zamanlar başkalarına verdiğim tesellileri şimdi ben duyuyorum ama fayda etmiyor.

bence bikac gün gecsin. sonra son sansini dene. ara, ve buraya nasil hissedigini yazdigin gibi aynen ona anlat. buna ragmen istemezse, icindeki bütün ümitleri öldür. cünki son sansini denemis oluyosun. arkadas falanda kalma ya. unutmani daha cok zorlastirir..

bide slow sarkilardan uzak dur.

bu konuyla ilgili diğer sayfalara da çok ögz attım herkes zamana bırakmayı tavsiye ediyo. 1 kez konuştum ve onu sevdiğimi biliyo, ayrılırken ben de seviyorum ama bazen severken de biter dedi, düşünmeye fırsatımız olur dedi vs. bu çelişkileri de düşünmek istemiyorum artık. acım hafifledikçe bana geri döneceğini hissediyo gibiyim. çok uzun zaman da geçse, seneler de geçsse geri dönücek sanki. o günden sonra da hiç aramadım sıkmamak için, aramayı da düşünmüyorum uzun süre. bana hep güçlü ol duygularına çok çabuk yeniliyosun derdi deneme aşamasında mıyım onu merak ediyorum yani saçma ama o hep kızarak bişeyleri öğretmeye çalışırdı. beni sevmen çok güzel ama ayrılırsak yapamam deme güçlü ol derdi. (yine girdim çelişkilere :\ ) 1 ay sonra doğum günümü hatırlayıp arayacak mı merak ediyorum o zamana kadar benden ses çıkmicak.

Canım senin yazdıklarını okudukça benim ayrılık durumum hep geldi aklıma. Ben 1 yıllık bir ilişkimi (aynı yerde çalıştığım) 1,5 sene önce bitirdik. Yani Terk edildim demem daha doğru. Emin ol kendine güveni olmayan, karşıda ki kadını taşıyamayan erkeklerin aynı bahaneleri, bir de ben sürekli yüz yüze bakıyorum (hala aynı yerde çalışıyoruz). En son geçen 2 hafta önce ben senin gibisini bir daha bulamayacağımı biliyorum dedi. Emin ol bizim gibilerini bulamayacaklar ama kader böyleymiş. Bence herkes kendi hayatına baksın. Evet böyle demek çok zor kalbe söz geçmiyor ama Allahtan yardım iste emin ol Allah hakkımızda böylesi hayırlı olduğu için böyle olmasını gerektirdi.

Sonuna kadar yanındayız. demekten başka bir seçenek yok.

Canım senin yazdıklarını okudukça benim ayrılık durumum hep geldi aklıma. Ben 1 yıllık bir ilişkimi (aynı yerde çalıştığım) 1,5 sene önce bitirdik. Yani Terk edildim demem daha doğru. Emin ol kendine güveni olmayan, karşıda ki kadını taşıyamayan erkeklerin aynı bahaneleri, bir de ben sürekli yüz yüze bakıyorum (hala aynı yerde çalışıyoruz). En son geçen 2 hafta önce ben senin gibisini bir daha bulamayacağımı biliyorum dedi. Emin ol bizim gibilerini bulamayacaklar ama kader böyleymiş. Bence herkes kendi hayatına baksın. Evet böyle demek çok zor kalbe söz geçmiyor ama Allahtan yardım iste emin ol Allah hakkımızda böylesi hayırlı olduğu için böyle olmasını gerektirdi.

Sonuna kadar yanındayız. demekten başka bir seçenek yok.

çok saol canım dediklerin doğru hayırlı olan buymuş demekki diyorum ama yine de kalbime söz geçiremiyorum her zaman. bi gün iyi oluyorum bi gün yine aklıma geliyo kötü oluyorum. daha çok yeni. allah yardımcımız olsun inş çabuk atlatırım :KK43:

X