ilişkimiz 1 yıl 2 ay sürdü. sevgilim aslan burcuydu. ayrılalı 10 gün oldu. ortada bişey yoktu sadece 1 yıldır süren ufak tefek tartışmalarımız vardı bunlardan çok sıkılıp sinirleniyodu. bitme konuşmasını yaptığımızda bana sürekli tartışıyoruz, olmayacak duaya amin diyoruz, kavga gürültüyle ayrılmayalım, sen çok iyisin aklımda hep öyle kal, ikimizin de düşünmeye vakti olsun, arada yine konuşuruz her zaman sana yardımcı olurum vs. dedi ve bitirdi. aradan 3 gün geçti gururlu olduğunu bildiğim için ve daha önce küsmelerimizde konuşarak halledebildiğimiz için ben aradım tekrar başlayalım dedim ama o bidaha bu konuyu açmayalım benim için de çok zor ama alışmaya çalış, hata yapsan bidaha yapmam dersin olur ama senin yaptığın bişey yok hatayı kendinde arama sadece sende veya bende yanlış yok ama bidaha olmaz tarzında konuştu. birlikte olduğumuz zamanlarda o kadar mutlu oluyoduk ki anlatamam yani sevgisini sonuna kadar hissettırıyodu. sinirlendiği zaman da hiç tanıyamıyodum onu. ama hep bana iyi şeyler verdi biçok şey öğretti. tam da final zamanındayım ve hiçbişeye odaklanamıyorum. hayatım altüst oldu resmen. tekrar başlamak istiyorum, onunla konuşmak, onu ikna etmek istiyorum ama bu sefer de sıkılmasından ve tamamen kopmasından korkuyorum çünkü arayabileceğimi söyledi yani o zaman bu şansım da kalmaz. aramayım beni merak etsin, özlesin o arasın diyorum ama bu sefer de araya zaman gireceğinden sevgimi unutmasından korkuyorum. üzerine mi gidiyim geri mi çekiliyim çok kararsızım. benden önceki ilişkilerinde bitti dediğinde kızlar gittiği için bitiyomuş hep ama ben onu hiç bırakmadım, çok sevdim ve sevgimi de her zaman hissettirdim. bana gerçekten aşıktı bunu hissedebiliyodum. ama son konuşmamızda bu konulara girmeyelim demesi canımı acıttı bidaha gelmicek mi diye . Onu benim gibi seveni, ilgi göstereni bidaha bulamayacağını da düşünüyorum aslında çünkü 1 yıl boyunca ayak uydurmaya çalıştım ve ne dediyse düzeltmeye çalıştım. tüm ilklerimizi birlikte yaşadık. şuan çok zor geçiyo günler benim için. farklı şehirlerde olduğumuz için benim bulunduğum evde yaşıyoduk yanıma geldiği zamanlar. evin içinde heryerde hatırası var o kadar zor ki. namaz kılıp dua ediyorum öyle rahatlamaya çalışıyorum. uzun süren bi ilişki daha yaşamış ve o kişiyle de 1 sene geçtikten sonra tekrar biraraya gelmişler ama pişmanım bidaha asla bu hatayı yapmam geri dönmem kimseye demişti. bu da beni hem iyi hem kötü düşündürüyor. bi yandan da o hiç çekinmeden hayatından çıkarır insanları ve geri dönüş yapmaz. bunu bildiği için mi iyilikle ayrılmayı düşündü diyorum kendi kendime geri dönüşü olsun diye. çünkü böyle giderse büyük kavga olucak öyle olmasın aklımda iyi kal dedi. istemese kavga eder ve tamamen çıkardı hayatımdan. off bayanlar gördüğünüz gibi hep ikilem içindeyim. hem umut var hem yok. deneyimleriniz vars yazın bana nolur kendimi toparlayamıyorum. zamanla geçicek biliyorum ama ben bu ilişki ne olur onun hakkında fikir almak istiyorum. :...(