doktora söyledin mi içime hiçbir şey girmedi diye?içime bir cinsel organ yada parmak dahi girmedi
Söyledim ben hiç bir şekilde ilişkiye girmedim dedim ama doktorda biraz gıcıktı sanırım sert şekilde kanama olmaz işte diye tepki verdidoktora söyledin mi içime hiçbir şey girmedi diye?
Doktorun yanılması gibi bir durum söz konusu olabilir mi gerçekten çok kötüyüm psikolojik olarak çöktümBence başka bir doktora daha sorun.
Gerçekten söylemeyi bile düşündüm ama sonuçta erkek ne kadar sevsede ömür boyu başıma kakar mı diye düşünüyorum yada inanır mı acaba darlıktan falan ilk ilişkim olduğunu anlar mıYapabilecek bir sey varsa yapin.Normal sartlarda vebal gunah soyle derim ama siz bir sey yasamamissiniz ki varsa caresi baktirin doktora danisin durumu anlatin bulunur bir yol
Söyledim ben hiç bir şekilde ilişkiye girmedim dedim ama doktorda biraz gıcıktı sanırım sert şekilde kanama olmaz işte diye tepki verdi
Haklısınız aslında bende gerçekten böyle olmasına inanıyorum kadınlar bu kadar basitleştirilmemeli özellikle oda 3 4 ilişki yaşadım diyor ama düzen bu maalesef kendimi kurtarmam lazımBen anlamıyorum, bir erkek seni, senin kızlık zarın(bebekken içine pislik girmesin diye işlev gören) yoksa ben seninle evlenmem dese, sen bunu kabul edecek misin? Kendine bunu yedirecek misin?
Kimseye özelinden bahsetmek zorunda değilsin.
Kimseye kendini kabul ettirmek zorunda da değilsin.
Sen bir bireysin ve zardan ibaret değilsin!
ne düzeni?Haklısınız aslında bende gerçekten böyle olmasına inanıyorum kadınlar bu kadar basitleştirilmemeli özellikle oda 3 4 ilişki yaşadım diyor ama düzen bu maalesef kendimi kurtarmam lazım ☹
Gerçekten anlar değil mi umudumu kaybetmek istemiyorumbenim ilk ilişkimde kanamam olmadı, sadece acı hissettim. evleneceğiniz kişi de sadece kanamaya bakmadan o an ilk ilişkinizi yaşayıp yaşamadığınızı anlayabilecektir bence, içinize dert etmeyin.
Bir şekilde iki damla da olsa kan görmek isteyen erkekler yüzünden bu haldeyim nolur sert tepki vermeyin zor durumdayımne düzeni?
neyden kurtaracaksın, ölüm döşeğinde misin?