Herkes ayni degil cnm benimde boyle iliskim oldu inan isteyerek degildi cok agladim sizladim yaptigi sey icin ondan da tiksindim evlenmedim.Olan oldu boyle kabul edenle yola devam ettim Allaha sukur 4 yilim bitiyor kimle ne zaman nasil bile demedi iliski basinda haberin olsun dedim bitti o konu.Ama bence sen caresine bak madem iliski yasamamissin neden hesap veresin basima kalkar mi die korkasin kiGerçekten söylemeyi bile düşündüm ama sonuçta erkek ne kadar sevsede ömür boyu başıma kakar mı diye düşünüyorum yada inanır mı acaba darlıktan falan ilk ilişkim olduğunu anlar mı
Gerçekten anlar değil mi umudumu kaybetmek istemiyorum
Arkadaşım, evleneceği kızı nikahtan önce götürüp muayene ettirip bakıp öyle evlenen aşağılık adamlar var ve kız bunu kendine yediriyor, yedirebiliyor.Haklısınız aslında bende gerçekten böyle olmasına inanıyorum kadınlar bu kadar basitleştirilmemeli özellikle oda 3 4 ilişki yaşadım diyor ama düzen bu maalesef kendimi kurtarmam lazım ☹
Bir şekilde iki damla da olsa kan görmek isteyen erkekler yüzünden bu haldeyim nolur sert tepki vermeyin zor durumdayım
Ağlamıyorum ben sadece kafam çok karışık olduğu için akıl danışmak istedim çevremde kimseye açamadıgımdan dolayı, okul hayatımı ve bu durumun endişesini aynı anda yürütebilecek potansiyele sahibim saolun düşünceniz için cidden kadının düşmanı kadın yazor durumda değilsin.
ben de diyorum ki o iki damla kana meraklı olan erkeklerle mi beraber olmak zorundasın?
hayır.
daha 22 yaşındasın yani şu aşamada düşüneceğin şey okul veya iş olmalı. erkek arkadaşım kan görmek istiyor diye ağlamanın manası yok.
inanın sert tepki vermiyorum ama aklım almıyor yani.
Ağlamıyorum ben sadece kafam çok karışık olduğu için akıl danışmak istedim çevremde kimseye açamadıgımdan dolayı, okul hayatımı ve bu durumun endişesini aynı anda yürütebilecek potansiyele sahibim saolun düşünceniz için cidden kadının düşmanı kadın ya
bana evlenip boşanmışta olsan seni kabul ederim tarzı şeyler söylüyor çok seviyor
Ağlamıyorum ben sadece kafam çok karışık olduğu için akıl danışmak istedim çevremde kimseye açamadıgımdan dolayı, okul hayatımı ve bu durumun endişesini aynı anda yürütebilecek potansiyele sahibim saolun düşünceniz için cidden kadının düşmanı kadın ya
Kadının düşmanı kadın dedi ya daha diyecek birşey yokbravo cidden.
erkek arkadaşına iki damla kan göstermek için oyunlar düşünen siz normal, sizi o iki damla kandan daha değerli olduğunuza inandırmaya çalışan ben kadın düşmanı. öyle mi cidden?
gerçekten bu kadınları anlamıyorum ya.Kadının düşmanı kadın dedi ya daha diyecek birşey yok
Halbuki düşmanı onu bu hale getiren sevgilisi, canım sevgilim nasıl kandırsam seni, ketçap mı denesem, neyse
kadınlar bu kadar basitleştirilmemeli
cidden kadının düşmanı kadın ya
burda bır tane dusman goruyorum oda sızsınızAğlamıyorum ben sadece kafam çok karışık olduğu için akıl danışmak istedim çevremde kimseye açamadıgımdan dolayı, okul hayatımı ve bu durumun endişesini aynı anda yürütebilecek potansiyele sahibim saolun düşünceniz için cidden kadının düşmanı kadın ya
Teşekkürler inşallah doktor yanılmıştırbaska bır doktora daha gorunun
yoo doktor yanılmamıstır onun ıcın demedımTeşekkürler inşallah doktor yanılmıştır ☹