Çareler çaresiz 😣

Sevgilinizin daha önce birkaç cinsel birliktelik yaşaması önemli değilde sizden gelecek olan kan mi önemli?

Kadın doğum uzmanından önce bir psikoğa gidin yaşadığınız tacizle ilgili.

Sevgilinize evlilik durumunda hiçbirşey söylemek zorunda değilsiniz. Düşündüğünüz gibi her ilişkide ciddi bir kanama olmuyor zaten.

Gerçekten söylemeyi bile düşündüm ama sonuçta erkek ne kadar sevsede ömür boyu başıma kakar mı diye düşünüyorum yada inanır mı acaba darlıktan falan ilk ilişkim olduğunu anlar mı
Herkes ayni degil cnm benimde boyle iliskim oldu inan isteyerek degildi cok agladim sizladim yaptigi sey icin ondan da tiksindim evlenmedim.Olan oldu boyle kabul edenle yola devam ettim Allaha sukur 4 yilim bitiyor kimle ne zaman nasil bile demedi iliski basinda haberin olsun dedim bitti o konu.Ama bence sen caresine bak madem iliski yasamamissin neden hesap veresin basima kalkar mi die korkasin ki

Gerçekten anlar değil mi umudumu kaybetmek istemiyorum

ben olsam gerçekten dert etmezdim. kanamanın olmaması o kadar ender bir durum değil, kaldı ki ilişki haricinde zara zarar verebilecek onlarca sebep var. kaldı ki anlattığınız kadarıyla zardaki değişikliğin sebebi bahsettiğiniz olay da değil. içiniz rahat olsun.

Haklısınız aslında bende gerçekten böyle olmasına inanıyorum kadınlar bu kadar basitleştirilmemeli özellikle oda 3 4 ilişki yaşadım diyor ama düzen bu maalesef kendimi kurtarmam lazım ☹
Arkadaşım, evleneceği kızı nikahtan önce götürüp muayene ettirip bakıp öyle evlenen aşağılık adamlar var ve kız bunu kendine yediriyor, yedirebiliyor.
Öyle adamlarda var ki kusura bakma umrunda bile olmuyor, karşısındakiyle anlaşıyor mu seviyor mu ömür geçer mi ona bakıyor.
Bir zar var diye mutlu evlilik mi oluyor sanıyorsun?
Dik dur Allah aşkına, kendine değer ver

Bundan ötürü birisi sizi terk edecekse o birisi hayatınızda olmasın zaten. Neden bu kadar değersizleştiriyorsunuz kendinizi? O rahatlıkla yaşadığı ilişkileri söyleyebiliyor değil mi?

Bir şekilde iki damla da olsa kan görmek isteyen erkekler yüzünden bu haldeyim nolur sert tepki vermeyin zor durumdayım

zor durumda değilsin.

ben de diyorum ki o iki damla kana meraklı olan erkeklerle mi beraber olmak zorundasın?
hayır.

daha 22 yaşındasın yani şu aşamada düşüneceğin şey okul veya iş olmalı. erkek arkadaşım kan görmek istiyor diye ağlamanın manası yok.

inanın sert tepki vermiyorum ama aklım almıyor yani.

Ağlamıyorum ben sadece kafam çok karışık olduğu için akıl danışmak istedim çevremde kimseye açamadıgımdan dolayı, okul hayatımı ve bu durumun endişesini aynı anda yürütebilecek potansiyele sahibim saolun düşünceniz için cidden kadının düşmanı kadın ya

Kandırman gerekeceğini düşündüğün bir adamla evlenmemelisin zaten.
Kızlık zarı daha önce ilişkiye girmiş olmanın bir indikatörü değil, bebeklikte vajinayı enfeksiyonlardan koruyan, yaş ilerledikçe işlevini kaybeden bir doku parçası. Anlamı yükleyen, önemseyen yalnızca sensin. Sen arkasında sağlam durmadığın sürece zaten karşındakine "ömür boyu kafana kakma" hakkı tanımış oluyorsun, kim olursa olsun böyle bir hakkı yok.

bravo cidden.

erkek arkadaşına iki damla kan göstermek için oyunlar düşünen siz normal, sizi o iki damla kandan daha değerli olduğunuza inandırmaya çalışan ben kadın düşmanı. öyle mi cidden?

ayrıca herkes seni mantığa davet etmiş ama belli ki sağlıklı düşünemiyorsun. kadının düşmanı kadın derken? sen artık değersizsin nasıl böyle bir hata yaptın falan mi deniyor sana? sen bu insana muhtaç mısın 22 yaşında? ondan böyle bir tepki bekliyorsan evlenme, bu kadar basit. evlenmezsen ölecek misin? senin düşmanın buradan kimse değil, sadece kendi zihniyetin malesef

bravo cidden.

erkek arkadaşına iki damla kan göstermek için oyunlar düşünen siz normal, sizi o iki damla kandan daha değerli olduğunuza inandırmaya çalışan ben kadın düşmanı. öyle mi cidden?
Kadının düşmanı kadın dedi ya daha diyecek birşey yok
Halbuki düşmanı onu bu hale getiren sevgilisi, canım sevgilim nasıl kandırsam seni, ketçap mı denesem, neyse

Kadının düşmanı kadın dedi ya daha diyecek birşey yok
Halbuki düşmanı onu bu hale getiren sevgilisi, canım sevgilim nasıl kandırsam seni, ketçap mı denesem, neyse
gerçekten bu kadınları anlamıyorum ya.
dünyanın en geniş mezhepli insanıyımdır yani bana bile kadın düşmanı dendi.

baska bır doktora daha gorunun

burda bır tane dusman goruyorum oda sızsınız
kendı kendınıze dusmansınız
kımsenın sıze dusmanlıgı yok dunya da tum kadınlar toplanıp sıze nasıl bır dusmanlık yaptılar soyler mısınız

Ben buraya akıl danışmak için yazdım sizin yazdığınız tüm şeylerin bende farkındayım ha keza bir üniversite öğrencisi olarak daha aydın düşünebiliyorum bir erkek kadını zardan ibaret görmemeli ona değer veriyorsa evlenmemeliyim tek başıma da yeterim vs vs evet ben de tüm bunları biliyorum farkındayım ama benim çevrem ve yaşadığım toplum buna müsait değil İzmirde İstanbulda yaşamıyorum keşke benim çevremde de bu kadar rahat insanlar olsa banada bu kadar basit gelebilirdi bu durum ama ben buna mecbur olmasam zaten burada dile getirip hiç tanımadığım insanlardan akıl alacak kadar düşmem emin olun

Teşekkürler inşallah doktor yanılmıştır ☹
yoo doktor yanılmamıstır onun ıcın demedım
doktora gıdın bılgı alın kızlık zarı nedır vajına nedır kızlık zarı bozulması nedır neler yasarım muayene de etsın zarların cesıtlerı var cesıt cesıt kımısının sadece normal dogumda gıder mesela kımısının dogustan yoktur
benımkı septalı ve cıftdı ıkı tane arka arkaya amelıyatla kızlık zarımı cıkartmak zorunda kaldılar dusunun

her kızlık zarı kanamaz aslında kanama sartı da olmaz kanıyorsa kasmıssınız zorlanmıssınız demektır yanı bılgı alın ogrenın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…