Anladım teşekkürleryoo doktor yanılmamıstır onun ıcın demedım
doktora gıdın bılgı alın kızlık zarı nedır vajına nedır kızlık zarı bozulması nedır neler yasarım muayene de etsın zarların cesıtlerı var cesıt cesıt kımısının sadece normal dogumda gıder mesela kımısının dogustan yoktur
benımkı septalı ve cıftdı ıkı tane arka arkaya amelıyatla kızlık zarımı cıkartmak zorunda kaldılar dusunun
her kızlık zarı kanamaz aslında kanama sartı da olmaz kanıyorsa kasmıssınız zorlanmıssınız demektır yanı bılgı alın ogrenın.
Ben buraya akıl danışmak için yazdım sizin yazdığınız tüm şeylerin bende farkındayım ha keza bir üniversite öğrencisi olarak daha aydın düşünebiliyorum bir erkek kadını zardan ibaret görmemeli ona değer veriyorsa evlenmemeliyim tek başıma da yeterim vs vs evet ben de tüm bunları biliyorum farkındayım ama benim çevrem ve yaşadığım toplum buna müsait değil İzmirde İstanbulda yaşamıyorum keşke benim çevremde de bu kadar rahat insanlar olsa banada bu kadar basit gelebilirdi bu durum ama ben buna mecbur olmasam zaten burada dile getirip hiç tanımadığım insanlardan akıl alacak kadar düşmem emin olun
Gerçekten desteğiniz için çok teşekkür ederim keşke herkes böyle anlayışlı olabilse ben zaten kızlık zarı çok değerli kan çok değerli diye bir düşünceyi asla savunmadım savunmamda bir kadın olarak keşke toplum bizi buna itmese de bu konuda defalarca başlık yüzlerce sayfa yazı yazılmış olmasa tek benim savunmamla toplumdaki erkeklerin algısı değişecek olsa başım gözüm üstüne bunu savunur gerekirse evlenmemeyi bile düşünürüm ama ben bunu dürüstçe anlatsam da algı değişmiyor maalesef kim ne derse desin yada o rahatlıktaki kişi benim hayatımda değilBen size biraz hayatin gerçeklerinden bahsedeyim o zmaan.Maalesef ki maalesef öyle bir ülkede yaşıyoruz ki şu an açtığınız konu çok değerli bisey.O kan o gece akmazsa kıyamet kopuyor evet.Sanirim siz de su an karşınızdaki insanı çok seviyorsunuz ve kaybetmek istemiyorsunuz.O size ilk gece kan gelmezse hesap soracak ama siz neden 4 defa birliktelik yaşadın diye hesap sormamışsınız!Neyse diyeceğim şey insanlara iyilik yaramıyor şimdi ona bunu anlatırsanız belki sizi terketmez ama küçük bir tartışmada başınıza kalkma ihtimali var.O yüzden boşverin söylemeyin. herşeyinizi herkese anlatmak zorunda değilsiniz.Ve sonuçta tacize ugradiniz.Bunu anlatsanız bile inanmayabilir.Sizin Iciniz rahatsa anlatmayın önce okulunuzu bitirip meslek sahibi olun.Evlenmek isterseniz de artık geçici mi kalıcı mi ne isterseniz yaptırın.Mutluluklar.
Böyle kadın dogumcular var malesef. Ülkenin kanayan yarası. Kendilerini bir halt sanıyorlar.Söyledim ben hiç bir şekilde ilişkiye girmedim dedim ama doktorda biraz gıcıktı sanırım sert şekilde kanama olmaz işte diye tepki verdi
Sen bize kadın düşmanı demen için sana şöyle cevaplar yazmış olmalıydık;Ben buraya akıl danışmak için yazdım sizin yazdığınız tüm şeylerin bende farkındayım ha keza bir üniversite öğrencisi olarak daha aydın düşünebiliyorum bir erkek kadını zardan ibaret görmemeli ona değer veriyorsa evlenmemeliyim tek başıma da yeterim vs vs evet ben de tüm bunları biliyorum farkındayım ama benim çevrem ve yaşadığım toplum buna müsait değil İzmirde İstanbulda yaşamıyorum keşke benim çevremde de bu kadar rahat insanlar olsa banada bu kadar basit gelebilirdi bu durum ama ben buna mecbur olmasam zaten burada dile getirip hiç tanımadığım insanlardan akıl alacak kadar düşmem emin olun
Hayatın gerçeği bu değil. Bu erkeklerij sevisirim ama bakire isterim diyen tayfanin igrencligi. Bu tarz biri zaten bir kadini haketmez.Ben size biraz hayatin gerçeklerinden bahsedeyim o zmaan.Maalesef ki maalesef öyle bir ülkede yaşıyoruz ki şu an açtığınız konu çok değerli bisey.O kan o gece akmazsa kıyamet kopuyor evet.Sanirim siz de su an karşınızdaki insanı çok seviyorsunuz ve kaybetmek istemiyorsunuz.O size ilk gece kan gelmezse hesap soracak ama siz neden 4 defa birliktelik yaşadın diye hesap sormamışsınız!Neyse diyeceğim şey insanlara iyilik yaramıyor şimdi ona bunu anlatırsanız belki sizi terketmez ama küçük bir tartışmada başınıza kalkma ihtimali var.O yüzden boşverin söylemeyin. herşeyinizi herkese anlatmak zorunda değilsiniz.Ve sonuçta tacize ugradiniz.Bunu anlatsanız bile inanmayabilir.Sizin Iciniz rahatsa anlatmayın önce okulunuzu bitirip meslek sahibi olun.Evlenmek isterseniz de artık geçici mi kalıcı mi ne isterseniz yaptırın.Mutluluklar.
Madem diğerlerine laf söyleyip üstteki evet kan cikmazsa olay çıkarı değerli buldun. Hakli buldun ne yapacaksın madem? Neden sordun o zaman? Burda sana diktir rahatla dememizi mi bekliyordun?Gerçekten desteğiniz için çok teşekkür ederim keşke herkes böyle anlayışlı olabilse ben zaten kızlık zarı çok değerli kan çok değerli diye bir düşünceyi asla savunmadım savunmamda bir kadın olarak keşke toplum bizi buna itmese de bu konuda defalarca başlık yüzlerce sayfa yazı yazılmış olmasa tek benim savunmamla toplumdaki erkeklerin algısı değişecek olsa başım gözüm üstüne bunu savunur gerekirse evlenmemeyi bile düşünürüm ama ben bunu dürüstçe anlatsam da algı değişmiyor maalesef kim ne derse desin yada o rahatlıktaki kişi benim hayatımda değil
Bu hayatta sadece kendinizi düşünün gün gelir o çok değer verdikleriniz düşmanınız olarak çıkar karsiniza hayatta size ihanet etmeyecek teki kişi yine sizsiniz. Kendinize değer verin kendinizi sevin.Bazen de sırlarınız olsun sadece kendinizle paylaşabileceğiniz.Gerçekten desteğiniz için çok teşekkür ederim keşke herkes böyle anlayışlı olabilse ben zaten kızlık zarı çok değerli kan çok değerli diye bir düşünceyi asla savunmadım savunmamda bir kadın olarak keşke toplum bizi buna itmese de bu konuda defalarca başlık yüzlerce sayfa yazı yazılmış olmasa tek benim savunmamla toplumdaki erkeklerin algısı değişecek olsa başım gözüm üstüne bunu savunur gerekirse evlenmemeyi bile düşünürüm ama ben bunu dürüstçe anlatsam da algı değişmiyor maalesef kim ne derse desin yada o rahatlıktaki kişi benim hayatımda değil
Kan çıkmazsa olay çıkıyor evet.Ama bu benim düşüncem değil maalesef içinde yaşadığımız toplumun iğrenç düşüncesi.Siz de sanırım turkiyede yasamıyorsunuz hiç duymadınız gormediniz böyle şeyleri.Bazen bu paltformda öyle şeyler okuyorum ki nerde yaşadığınızı merak ediyorum.Avrupanin hangi ülkesinde yaşıyorsunuz?Madem diğerlerine laf söyleyip üstteki evet kan cikmazsa olay çıkarı değerli buldun. Hakli buldun ne yapacaksın madem? Neden sordun o zaman? Burda sana diktir rahatla dememizi mi bekliyordun?
Üzülerek katılıyorum size herkes çok iyi ve modern bir toplumda yaşıyor sadece biz zor durumdayızKan çıkmazsa olay çıkıyor evet.Ama bu benim düşüncem değil maalesef içinde yaşadığımız toplumun iğrenç düşüncesi.Siz de sanırım turkiyede yasamıyorsunuz hiç duymadınız gormediniz böyle şeyleri.Bazen bu paltformda öyle şeyler okuyorum ki nerde yaşadığınızı merak ediyorum.Avrupanin hangi ülkesinde yaşıyorsunuz?
Evet çok doğru size katılıyorum.Ama içinde yaşadığımız toplumun da gerçeklerini unutmuyoruz değil mi?Keşke herkes bizim gibi düşünse ama gerçekler var bir de.Hayatın gerçeği bu değil. Bu erkeklerij sevisirim ama bakire isterim diyen tayfanin igrencligi. Bu tarz biri zaten bir kadini haketmez.
Siz Türkiye’nin hangi yılından yazıyorsunuz peki?Kan çıkmazsa olay çıkıyor evet.Ama bu benim düşüncem değil maalesef içinde yaşadığımız toplumun iğrenç düşüncesi.Siz de sanırım turkiyede yasamıyorsunuz hiç duymadınız gormediniz böyle şeyleri.Bazen bu paltformda öyle şeyler okuyorum ki nerde yaşadığınızı merak ediyorum.Avrupanin hangi ülkesinde yaşıyorsunuz?
Tabi tabi ülkemiz öyle ilerledi ki ben çok geriden yazıyorum doğru.Bir gidin doğu güneydoğu şehirlerini gezin bakalım ki sadece oralar da degil ulkenin bir cok bolgesi böyle.Siz de sadece kendinizi kandırın o zaman sadece böyle olaylar günyüzüne çıkmaz kimse böyle şeylere cesaret edemediği için çoğu kadin konu sahibi gibi çareler arıyor kendine.Ayrica kimseye kocan seni kesecek gibi iğrenç bir muhabbet yapmadım.Okumasini ayakları üstünde durmasını ondan sonra ne istiyorsa onu yapmasını söyledim.Siz Türkiye’nin hangi yılından yazıyorsunuz peki?
Evet her gün 3. Sayfada ilk gecede kan göremeyen adamların çıldırmasını okuyoruz sokaklar kan revan.
Hanımefendi kendinizi kandırmayın, nesil değişiyor, değişim geldiğinde kimse önünde duramaz, artık kadınlarımız daha çok eğitimli ve onların yetiştirdiği erkekler daha bilinçli.
Hayret birşey neredeyse kıza kocan seni kesecek diyeceksiniz, ne yapsın bu kız e ölsün bari? Malum hayata gelme amacı evlendiğinde ilk gece ki kan.