Merhabalar arkadaşlar 3 yıldır evliyiz severek evlendik eşimle. Evliliğimiz ilk yıllarında instagram indirdim eşimden gizli gördü uyardı bende tamam dedim. Aradan 3 yıl geçti bende koyafet falan çok seviyorum takip etmeyi tekrar açtım ama söylemedim yine gördü aslında sadece kıyafet ve kız arkadaşlarımı takip ediyorum bide çocuğumuz var onun için videolara bakıyorum ama inanmadı bana oysa duruyor aramalar mesajlar hiç silmedim çok büyük kavga ettik. Annene git dedi gitmem sen git gideceksen dedim o gündür evde iki yabancı gibiyiz benimle hiç konuşmuyor odayı kapatıp saatlerce oturma odasında yanına giremiyorum ne yapacam bilmiyorum çıkmazda kaldım ağla ağla geçmiyor boşanmak istiyorsa niye söylemiyor neyi bekliyor anlayamıyorum herşeyi değiştirmiş sanki bekarlık haline dönmüş silmiş ben ne yapayım hiç konuşmadım konuşamıyorum içimde konuşma isteği de yok çünkü sakladım sadece kötü birşey yapmadım ama anlatamam ona bunu ..
Konu instagram değil ki..
Siz, 'kötü bir şey yapmadım' diyorsunuz ama buradaki kötü şeyi yanlış yerde arıyorsunuz bence.
Adam sizi, bir şey hakkında 'uyarmış' ( buralara hiç karışmıyorum, sizin evliliğiniz , sizin kültürünüz, sizin yaşam alışkanlıklarınız ).
Siz de pozisyonunuzu , isteğinizi (her ne ise ), yaptığınız şeyi savunmak yerine, adama hak vermiş, tamam demişsiniz.
Bu, bir konuda eşinize söz vermiş olmaktır.
Verdiğiniz sözü tutmadığınızı, bunu da bilerek isteyerek ondan gizleyerek yaptığınızı fark etmiş.
Yapılmayacağına birlikte karar verdiğiniz bir şeyi yaparken, arkasından iş çevirirken yakalamış.
Sizin ilişkinizin dinamikleri içinde, belli ki bu instagram meselesi hassas ve mühim bir husus. Bu yüzden, bence, siz hatalı davranmışsınız.
Madem konuşmuyor, konuşturmuyor, bunların tamamını gördüğünüzü, farkettiğinizi anlatan, samimiyetle özür dileyen bir mektup yazın, sessizce koltuğun yanına bırakın, belki bir işe yarar.