• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri cardelenss'ten seçmeler (benim beğendiklerim)

cardelenss

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
2.131
27
683
selam k.k

buda benim seçtiklerim 11.09.2010 da düğünüm var zamanım var seçmeye şimdilik internetten ve kulüpten takip ediyorum.yorumlarınızı ve bana önereceklerinizi bekliyorum ist.da bildiğiniz önereceğiniz gelinlikçi modaevi varsa bana özelden yazarsanız sevinirimzemuszemuszemuszemus

170 cm kilom 54 yakışır mı dersiniz beğendiğim modeller.yalnız bende göğüs yok hiç :(

Canım destekli sütyenler ne güne duruyo bende aynı dertten muzdaripim ama benim boyum senin kadar uzun degil .. Boyunun avantajlarını kullanabilirsin etegi düz olan bir gelnlikte sana cok yakısacaktır dün baska bir arkadas icinde göstermistim bu modeli ben suan bunun üstüne bitiyorum :)

Madem gögüslerin kücük bu model sende gayet hos durur modelin de gögüsleri kücük zaten gördügün gibi ( fikir sadece ) etek kısmı bana göre sıradan sen ne düsünürsün bilmiyorum ama farklı alternatifler kullanılabilir ..

5072.jpg

nilsu bu paylaştığın model aysiranın değil mi ben de bayılmıştım buna
Bu arada ben de bir macırım :)

nilsu bu paylaştığın model aysiranın değil mi ben de bayılmıştım buna
Bu arada ben de bir macırım :)

Evet canım baska bir konuda paylastım ilk gelinlik giymesiyle alakalıydı arkadasın baslıgı ama bunu gene burdan bir arkadasta gördüm .. Böyle modellere bayılıyorum sadelikle o motiflerin uyumu gelinlikteki zerafetle göz kamastırmalı insan ..

Ayrıcaaa macır olmana cok sevindim canım ne zaman göctünüz peki ? Benim dedem gelmis 4 5 yaslarında bulgaristan eski cumadan ..

Ben de çok seviyorum bu modelleri,
Gerçi bu modeli kullanırsan saçın falan da aynı olmak zorunda,
başka türlüsü uymaz
Bir de takı da kullanamazsın

Ben bizzat kendim geldim bulgaristandan :)
89 göçmeniyiz biz, kırcaaliden

Ben de çok seviyorum bu modelleri,
Gerçi bu modeli kullanırsan saçın falan da aynı olmak zorunda,
başka türlüsü uymaz
Bir de takı da kullanamazsın

Ben bizzat kendim geldim bulgaristandan :)
89 göçmeniyiz biz, kırcaaliden

amaaan kolyeyi de takmayıveririm bea ne olacak bunun zarafeti orda zaten hemen hemen her gelin kolye mutlaka takar boynu bos kalmasın diye .. Benimkide bu sekilde bos kalmamıs olur iste =)
oo siz yenisiniz benim annemler mübadele zamanın da selanik karacaovadan göcmüsler babamlar da eskicuma'dan kırklareline :) tabii babamlar mübadele zamanın da degil .. bende istanbulda dogdum .. ay cok kaırısıgız biiz kaydirigubbakcemile3

valla cok görmek isterim oraları ins.birgün her iki tarafıda görmek mümkün olur ben anaanne kucagında büyüdügümden onlar pomaktır bu arada duydun mu bilmiyorum pomakları ama onların kültürüyle büyüdüm dilleri varır pomakca bulgarcaya cok yakın falan ..:hulya:

ama genede türkiyem gibisi yoktur herhalde ..turkbayragi

Son düzenleme:
evet çok beğendim örnek gelinliği.5 ay sonrasına kadar kafam karışık kalıcam ortada zaten çok kararsızım.bu arada bende macirlere gelin oluyrm.

evet çok beğendim örnek gelinliği.5 ay sonrasına kadar kafam karışık kalıcam ortada zaten çok kararsızım.bu arada bende macirlere gelin oluyrm.

hıımm aa sevindiim canım .. Valla bizim oraların insanları bi baska olur yanii hehe saka saka ..kaydirigubbakcemile3

ama iyi insanlardır yanii insallah yanılmamıs olurum seninki nerden canım ?
bende sinoplulara gelin gidecegim innsaallahh ben trakya o karadeniz baya güzel olacak degisik kültürler bir araya gelecek ..zemuszemus

1.model çok güzel istediğimede çok yakınmış

evet 1 model çok güzel.bende resim olarak moda evine görtdm böyle istyrm diye bana 2.500 tl fiyat çıkardı.nefret ediyorm yaa o sıradan vitrinde olanlardan olsa 750 derlerdi sen beğenmiş seçmiş dikin diyorsn yaa hemen koca bir fiyat sallarlar..alsanaalsanasmile

Back