Çapkın erkek sorunu acil yardım

Canım hemen hemen aynı şeyleri yasamisiz diyebilirim. 1 hafta önce biriyle tanıştım . Buluşma çok iyi geçti ama sonra Aramadi . İşin garip yanı ariycam dedi umut verdi .
Bi baktım 2 saat sonra başka kafeye gitmiş ftg çekinmis. Instg önüne gelen kızları beğenmiş eklemiş. Yani çapkın ve adam olmaz ms .
Boşver canım adam olan kızlara bakmaz öyle .
Bundan yar olmaz sana bi yeri kalkmış hiç yazma terket

Kesinlikle aynı durum daha dün akşam için sözleştik işim erken bitmeyebilir arayacağım seni dedi ama sesi soluğu çıkmıyor

benim eski sevgilim böyleydi ayrıldıgımızda hemen aranırdı karaktersiz erkek modeli yol ver eşşekten adanm olur bunlardan bişe olmaz ben kendime yakıştıramadığım için yol vermiştim

Sanmıyorum bu biraz fazla pollyannacı olur gibi

Bu adamın size ilgisi var yada yok. Sosyal medyadan kızları beğeniyor sizi her an elinizde tutmakta isteyebilir. Siz son anda iptal buluşma dediğiniz içinde bunları yapıyor olabilir bu yüzden uzak durun her şeye psikolojik olarak hazırlayın kendinizi dedim . polyannacılık olarak görmeniz tuhaf..

benim eski sevgilim böyleydi ayrıldıgımızda hemen aranırdı karaktersiz erkek modeli yol ver eşşekten adanm olur bunlardan bişe olmaz ben kendime yakıştıramadığım için yol vermiştim
Haklısınız sanırım bununla zamanımı boşa harcayacağım yoksa

Yanlış anladınız benim kastettiğim belki siz buluşmadınız diye yapıyordur olmasınaydı

Dünyada erkek mi kalmadı bununla hala berabersiniz
Ben de böyle birini sevdim. 6 ay önce terk ettim . İnan’ın oh olsun diyorum
Birçok adam gibi adam var böylesine kalmadık. Sizde ayrılırsınız umarım. Değmez böylesi için

Tabi ki ama işte insan ne yapacağını şaşırıyor ilk başta

gururunuz incinirken başka akıla ihtiyacınız yok bence...... yapılacak belli yol ver gitsin

Adamla sizle görüşmek istemiyor. Çapkın olsun olmasın ne farkeder ki? Sizi istemeyen adamın kapısını aşindirmayin, az gururlu olun.
Aşındırmıyorum zaten yazılanları okusaydınız bunu demezdiniz zaten adam kendi isteyip sonra ekiyor.

Daha geçenlerde tanıdığım dediğin adamı bu kadar dert etme.Gururunun da incinecek bir durumu yok.Devam edersen incinir.

Evet aynen tanımadığı kızların dikkatini çekebilmek için likeliyor ve takip etmeye başlıyor o kadar incitici bir durum ki
Bu zihniyette bir adamdan eş dost sevgili koca kısacası bir nane olmaz. Herkese zarf atan kim düşerse onla biraz vakit geçirip takılayım mantığında gibi. Bence uzak durun, aranızdaki durum ilişkiye dönüşürse üzülürsünüz.

Arkadasım şimdi dost acı söyler, uzak dur!
Bir kere bahane bulup görüşmemesi kadar gurur kırıcı şey de olamaz. Bir erkek istese, uykusuz kalır aç kalır ne yapar eder o kızı görür. O yuzden uzak dur, sen beni dinle ...

Kesinlikle çocuk değiliz sonuçta açık açık söyleyebilirdi program yapıp ekmekte nedir yani

Sizin dediğiniz gibi yapıp onun bana davrandığı gibi davrandım yakın bir yerdeyken arkadaşlarımlayıö görüşemeyiz şuan dedim daha sonrasında ertesi gün için plan yapmaya kalktı ve bende yarın işlerim var erken biterse yazarım sana dedim ve yazmadım onun yaptığı gibi sonrasında sizce ne yapmalıyım

arkadasa katılıyorum uzak durun. basına bela alma benc3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…