Çapkın erkek sorunu acil yardım

Ayy o durumu cok iyi biliyorum canim. Suan emin ol ona bisey hissetmiyorsun sadece baask kizlari begendigi icin hirs yapiyorsun ki oyle bir insanla beraber olmak istermisin? Dusunsene evleniyorsun birgun bos birakilmaya gelmicek
Uzun vade de hep sıkıntı ama erkek gözünden de düşünmeye çalışıyorum çöm arada kaldım

Onları görüp kendini frenleyebilmek o kadar zor ki
o zaman net olarak bi kez konuş sürekli buluşmak isteyip sonra ekiyosun yani bi sorun mu var böyle giderse olmaz hoşlanmam bu tip şeylerden de.. baktın aynı devam edio hayır gelmez o adamdan

Uzun vade de hep sıkıntı ama erkek gözünden de düşünmeye çalışıyorum çöm arada kaldım
Merak ettim neyin erkek gozuymus bu? Yani biri yazmyinca digerinemi bakim gozu? Onda goz varsa sendede var ozaman sende onu bunu begen.. bak tavsiye veriyorum o adami takmaaa kafanaa . Deger bilen olsa halden anlardi. Sana ilgisi olsa bugun disari cikamiyorsun diye seni bukadar rahatsiz hissettirtmezdi

Kesinlikle yuzyuze ve cok net sekilde beklentilerinin ne oldugunu nasil bir insan oldugunu ona anlatmalisin

Yanlış anladınız bahsettiğim olay kızlara güvenmemeleriydi, sonuçta bizde yapıyoruz aynı olayı en ufak birşey de kesin birşeyler karıştırıyoruz diye düşünüyoruz. Başkasına bakma anlamında erkek gözünü kastetmedim. Bunun kadın veya erkek olsun farkı yok bence

Kesinlikle yuzyuze ve cok net sekilde beklentilerinin ne oldugunu nasil bir insan oldugunu ona anlatmalisin
Adamın tekrardan ilgisini çekip beni ekmemesini sağladıktan sonra ilk olarak onu yapacağım zaten ama o bir sonraki buluşma nedense denk gelmiyor

Adamın tekrardan ilgisini çekip beni ekmemesini sağladıktan sonra ilk olarak onu yapacağım zaten ama o bir sonraki buluşma nedense denk gelmiyor
Kismet denen bisey var buna inan. Olacagı varsa bir sekil bulusursunuz zaten.. yoksada zorlama. Ki bulusalim deme sakin. Onu takmayıp yazmayıp umursamaz kendi halinde davranırsa adam zaten yazacaktır meraktan

Kismet denen bisey var buna inan. Olacagı varsa bir sekil bulusursunuz zaten.. yoksada zorlama. Ki bulusalim deme sakin. Onu takmayıp yazmayıp umursamaz kendi halinde davranırsa adam zaten yazacaktır meraktan
İnanıyorum ama biraz aceleciyim sanırım böyle olmaı sinirlerimi bozuyor

Sakin olun belki siz gitmediğiniz için o da size yapıyordur. Bir süre yazmayın belki de geçici bir şeydir kendinizi herşeye hazırlıklı hale getirin psikolojik olarak.

Ancak çok fazla gururum inciniyor
Bak bu söyleyeceğimi sakın hakaret olarak algılama, tamamen iyi bir amaç ile söylüyorum. Şimdi gururum inciniyor diyorsunya eğer zerre gururun varsa zaten böyle bir adam ile işin olmaz, kendine yakıştıramazsın bu karakterde biri ile olmayı.
Yok ise zaten burada tartışacak bir şey de yok demektir.
(böyle bir adam derken tamamen senin sözlerini referans aldım, belkide düzgün bir insadır ama seninle ilgilenmiyordur yani olabilir)

Tam olarak arada kaldığınız durum nedir onu şeedemedim? Anlayamadım

Daha ne yapması gerekiyor ki? Sizi istemediği aşikar

Böyle tiplerden adam olmuyor
Sana göz kırpar, ötekine kuyruk sallar, berikiyle konuşur
Senin özel bir anlamın ya da değerin yok yazdığı kızlardan birisin sadece. Böyle tiplere verdiğin değerin karşılığını alamazsın.

Bana sorarsan hiç girme.

Bende onun hareketlerini referans alarak söyledim bende çok iyi bir şekilde tanımıyorum. Hareketleri, ilgi alanlarına yönelikti

Sakin olun belki siz gitmediğiniz için o da size yapıyordur. Bir süre yazmayın belki de geçici bir şeydir kendinizi herşeye hazırlıklı hale getirin psikolojik olarak.
Sanmıyorum bu biraz fazla pollyannacı olur gibi

Hangisine güveneceğiz ki ama şu an neredeyse hepsi bu şekilde davranıyor

Aranizda baslayan bi ilişki yok gibi anladim bu durumda adama ne diyebiliriz ki? Sadece bi kere görüşmüşsünüz sadakat beklemek icin cok erken, belki iliskiniz oldugunda tamamen sen olacaksin hayatinda (aranmayacak?) belki de aynı tas hamam degismeyecek bunu boyle onden kestiremeyiz zamana birakmak lazim diye düşünüyorum

Çapkın erkek nedir ya??? Herkese mavi boncuk dağıtan kadına “o.pu, k.ltak, yollu vb.” denirken böyle erkeğe neden “çapkın” denir ki???

Askinizdan olmuyorsunuz bosverin soyle adamlari akliniz bile kalmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…