- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.192
Ne yani, hepsi böyle diye kabul mü edelim? Böyle erkeklerle kimse evlenmezse onlar da kendilerini revize etmek zorunda kalırlar. Unutmayın, erkekler tek başlarına hayatlarını idame ettiremez. Ama kadınlar hayatı idame ettirmek için gereken her işi bir arada yapıp devam ettirebilir. Onlar bize muhtaç yani, biz onlara değiliz. Bu avantajı kullanın ve kendinizi ağırdan satın.Hangisine güveneceğiz ki ama şu an neredeyse hepsi bu şekilde davranıyor
Kızmaya hakkınız yok evet . Ama terketmeye varFarkındayım bende bu durumun ama daha yeni tanıyoruz birbirimizi diye hakkım var mı yok mu onu bile bilmiyorum kızmaya ama bir yanımda insanlık diye birşey var karşındakini boş yere oyalamaya ne gerek var
Lütfen kaç o adamdan.asik degilsin vazgeçmek zor degil.seni düşermiş şimdi başka kızları düşer me peşinde.yapma bunu.duserme kelimesine kızma yaşayan bilir o yüzden boyle acik konustumEvet aynen tanımadığı kızların dikkatini çekebilmek için likeliyor ve takip etmeye başlıyor o kadar incitici bir durum ki
Tabiki de kabul edelim demiyorum bunları nasıl ayırt edeceğiz diyorumNe yani, hepsi böyle diye kabul mü edelim? Böyle erkeklerle kimse evlenmezse onlar da kendilerini revize etmek zorunda kalırlar. Unutmayın, erkekler tek başlarına hayatlarını idame ettiremez. Ama kadınlar hayatı idame ettirmek için gereken her işi bir arada yapıp devam ettirebilir. Onlar bize muhtaç yani, biz onlara değiliz. Bu avantajı kullanın ve kendinizi ağırdan satın.
Kendinizi bir saniye yerime koyupta düşünün aramızda birşey olmadığını zaten biliyorum ama oluyormuş gibi yapıp sonrasında böyle yapan bir erkek sizi incitmez miydi?Daha aranızda hiçbir şey yokken neyin incinmesi bu
Farkındayım ama ya hata yaparsam çoğunluk benim düşüncem de mi öğrenmek istedimLütfen kaç o adamdan.asik degilsin vazgeçmek zor degil.seni düşermiş şimdi başka kızları düşer me peşinde.yapma bunu.duserme kelimesine kızma yaşayan bilir o yüzden boyle acik konustum
Arada tiksindigin KOCAN miBenim hayatimda cok iliskim olmadi. Ama 1 kere mesajlastigim kişi gorustugu kizla hemen iletisimini kesmişti.. 3 gun sonra cikmaya basladik. 1 hafta oldugunda sosyal medyadan bircok kizi sildigini farkettim... Sonra hepsini sildi. Hattini degistirdi. Başta şupheci yaklastim acaba sakladigi biseymi var diye. Ama hayir yoktu. Bunu dostlarindan uzaklasip hep benimle ilgilendigi zaman anladim.. Ben kimseyi silmedim hattimida degistirmedim. Benim gozumde o ADAMDI..
VE O ADAM SUAN BENIM KOCAM :)
Aynen kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan bir arkadaş. Ama işte akıl bir kere takıldı mı insan ne yapacağını şaşırıyorpas vermeyen kızlardan hoşlanıyor sanırım. sende pas verme:) şaka bir yana böyle adamlar internetten kız düşürme telaşında olabiliyorlar. kendilerini ret edilemez gördükleri için senin görüşmeyi ertelemen onun egosunu zedelemiş olabilir. her insanın olur ya bir boşlukta hisseder kendini ilk gördüğüne vurulur ama o vurulduğu kişi en saçma insan olur. sizinde öyle olmuş sanırım. kendinizi toplayın adam da olmadıysa olmamıştır. gerek var mı peşinden gitmeye.
Dimi insan kendini kandırıyor belki bir anda düzelir diyeİnternetten kız düşürme peşinde, bu adamdan hayır gelmez.
Umutlanmayın boşuna.
aklını başka şeylerle meşkul et. o adamla değil :)Aynen kendisini bulunmaz hint kumaşı sanan bir arkadaş. Ama işte akıl bir kere takıldı mı insan ne yapacağını şaşırıyor
en tehlikeli erkek tipi. kimbilir kaç kadınla yazışıyo, görüşüyodur. kimi düşürebilirsem mantığındaki bir adam sizin güzel duygularınızı çok incitebilir. bence uzak durun.Evet aynen tanımadığı kızların dikkatini çekebilmek için likeliyor ve takip etmeye başlıyor o kadar incitici bir durum ki
Peki onu kendi silahıyla vurmak işe yarar mı yoksa paket program yapıp göndermek mi lazımaklını başka şeylerle meşkul et. o adamla değil :)
Daha hiç birşey yokken bu kadar kafamı meşgul ediyor incitiyor zatenen tehlikeli erkek tipi. kimbilir kaç kadınla yazışıyo, görüşüyodur. kimi düşürebilirsem mantığındaki bir adam sizin güzel duygularınızı çok incitebilir. bence uzak durun.