Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Çapak problemi ?

maGalena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
66
0
merhaba arkadaşlar ben her sabah kalktıgımda yüzümü yıkamama ragmen çok çapaklanma oluyor gözlerimde ve ne kadar temizlesemde yine çıkıyor bıktım artık :bbo::bbo:.Bu konuyla ilgili verebileceğiniz öneriler var mı?Konuyu dogru yere açıp açmadığımı da bilmiyorum gerçi inşallah dogrudur. fisfisfis Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..

slm. evet bu konu açılmıştı, ama hangi topikte hatırlamıyorum, orada Jhonson bebek şampuanın iyi geldiği söylendi, yüzünü bununla yıka, doktorlar bile öneriyormuş....

canım bunu ihmal etme ve en kısa zamanda göz doktoruna git benim kızımdada çapaklanma oluyor doktor kızımın göz yaşı kanalının kapalı oldugunu söyledi damla kullanıyorum ve masajı var düzelmezse Allah korusun ameliyat gerekiyor bence ihmal etme en kısa zamanda doktora git

merhaba benim kıızımında gözü tamamen çapaklanma oluyordu ve artık gına gelmişti cocugun gözleri silinmekten acıyodu artık ılık su ve cay demi ile sadece iten dışa defaya mahsus olarak pamuk kullan yani sil at baska pamukla tekrar sil ve at eminim belli bir süre sonra iyi gelecektir kızımınkide geçti GEÇMİŞ OLSUN

arkadaşım muhtemelen gözünde enfeksiyon var senin bunun için antibiyotik damla kullanman gerekebilir o yüzden bir doktora görün.zaten ilacı kullanınca geçer .bende lens kullanırken sürekli oluyordu artık paranoyak olmuştum insanlarla konuşurken gözümde çapak varmı diye.ilaçları kullanınca geçti.lensten dolayı enfeksiyon olmuştum.seninki de geçer.doktora mutlaka görün.

geçmiş olsun mevsimsel alerji olbilir ama mutlaka doktora
gitmen lazım a.s.

Gözün mikrop kapmış olabilir makyaj urunlerınden ozellıkle cok gecıyor
Benım olmustu asırı capaklanma damla kullanmıstım ve gecmıstı senınde bır doktora gorunmenı tavsıye edıyorum

Öncelikle Geçmiş olsun,çay banyosu çapaklanma problemini ortadan kaldırıyor doktorlar bile tavsiye ediyor denemeni tavsiye ederim.

kepek önleyici şampuan kullanmanı tavsiye ederim.eğer uzun süre devam ediyorsa doktora git.göz kuruluğu olabilir.benim oğlumda da var.blefarit diye bir hastalıkmış.bizimki ilaç kullanılırken geçiyor.ilacı bırakınca devam ediyor.sen en iyisi doktora görün.

Kızlarr çok sağolun dikkate alıcam dediiklerinizi peki bu çay banyosu nasıl bişey ben daha önce hic duymadım.Şu çay mevzusunu deniyim sonra doktora gidiyim işe yaramazsa cok cok teşekkürler yeniden a.s.a.s.:1hug:

Canım bir çay tabağının içine bir miktar çay koyacaksın sıcak olmasın yalnız,birde süzgeçten geçmiş olsun o çay tabağının içinde gözünü birkaç defa açıp kapatacaksın,sonra gözünü yıkama suyla,çok faydasını görürsün,benim çocukken oluyordu doktor tavsiye etmişti ve çok faydasınıda gördüm.

X