Çapa zorunlu gebelik sonlandırma

merhabalar Gen testi çapa da mı alındı

Merhabalar herkese geçmiş olsun sabır diliyorumBen de çapada 1 ay kadar önce gebelik sonlandırma yaşadım bebekten parça alındı ve teste gönderildi bu testi yaptıran var mı sonuçları nekadar da çıkıyor acaba hala aramadılar

Basınız sagolsun aradan zaman gecmıs ama cok uzuldum okudugumda ayrıca bu kadar çağ ve insanlık dışı kalmış olmamız beni çok sinirlendirdi,gerçekten sevmeyen yapmasın bu mesleği,çünkü kutsal bir meslek.umarım bundan sonra hep guzellıklerle karsılasmıssınızdır..

suan uzandim yatagimda yazilanlari okuyorum tek miyim aldigim kararda die. Benmde hamileligmin en basindan beri sorunlu bi hamileligim var. Oydu buydu derken kisa gecicem nift testi yapptrdm ikili testim yuksek geldigi icin. Amniyosentez onerildi ama ben herzamanki gbi etrafmdaki cahil kesimi dinledim kendimde cahilim bilmeden yok cok koru yaptrmam evet falan hayir gerekliyse yapilmasi gerekmis. Neyse nift yuksek riskli kromozom geldi. Ve bugun amniyosentez yapildi hicdr abartildigi gibi bi islem deil saniyelik ignen girmesiyle cikmasi soyle soleyim kan almak daha cok caninizi yakiyor . Hazirlamasi yapmasi 3 dk surdu. Eger sonucum kotu gelirse gebelik sonladirmaya karar verdik esim ile . Cunku umudum kalmadi Rabbime sogindim dua ettim ediyorum fakat tum bulgular ultrason detayli ve ekstra cocuk kardiyoloji prof dr sagolsun 2 kere inceledi ekoyu ve sizin bulgulariniz sonuclri destekliyor dedi. Egerki amniyosentez temiz cikarsa bu kalp rahatsizligini tedavi edebilirmiyiz hocam dedim tabiki ama sanmiyorum dedi . Suan beklemedeyim.ama yasayan anlar bizi bizden baskasi anlamaz arkadaslar cok kotu bi durum ama geccek elhamdullilah.

Zeynep hanım sizinde 2 yıl olmuş. Cimere şikayette bulundunuz mu?
Benimde gebelik sonlandırma işlemim çapada gerçekleşti ağustos ayında. suni sancıyı vermeye basladıktan 15 saat sonra suyum geldiği için ameliyathaneye götürüldüm. tek basıma dogurdum. su istememe rahmen getirmediler. senin 2 yıl önce yasadıklarının nerdeyse aynısını yaşadım. hatta fazlası var. doktorlar ışıkları kapatmış uyuyorlardı. seslendiğinde gelmiyorlar. ben doğurdum diye seslendiğimde bile 10 dk sonra geldiler dibdibe odalar olmasına rahmen. yani 2 yıl boyunca aynı hastanede aynı sorunlar nasıl devam edebılır onun hayreti icindeyim. yani bu durum normalmiş gibi nasıl devam edebiliyor. cimere şikayette bulundum. şuan çapa tıp dekanlıktan savunma yazısı beklenıyor. 2 yıl boyunca bu durumlar hıc değişmeden yasanması cok acı. anormal olan durumları şikayet edelim en azından başkarının canı böylesine yanmasın aynı şeyler yaşanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…