- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi _sekerpare_
beklerim canımcanım sağol karar verirsem dönerim sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklerim canımcanım sağol karar verirsem dönerim sana
Ayakkabilariniz kac numaraCanım bu çanta deri hem yandan hem omuzda hemde sırt çantası olarak kullanılabiliyor
Eki Görüntüle 1001573
Birde bunlar var
Eki Görüntüle 1001579 Eki Görüntüle 1001581 Eki Görüntüle 1001582
Ayakkabilariniz kac numara
hala gönlüme göre bir çanta bulamadımda ona yanarım
canım bunu beğendim yıpranması var mı birde derimi süet mi tam anlamadım fiyat ne diyosun
Eki Görüntüle 1001340 Eki Görüntüle 1001343 Eki Görüntüle 1001342 Eki Görüntüle 1001339
Bunlarda detaylı resimleri
bu benim inşallah artıkBu çanta bugün geldi bana , tam resimlerdeki gibi süper , çok beğendim ve kaçmasın diye panikle atladım. erdemli33 sağolsun koruma kılıfını bile göndermiş.
Boyutlarını sormayı unutmuşum ve maalesef benim ihtiyacım için biraz küçük kaldı. İsteyene aldığım fiyata gönderebilirim.
çantam geldi teşekkür ederim büyüklüğü tipi istediğim gibi gerçi tutma yerinde arıza var sapı çıkıyor ama küçük bişey bugün gidip yaptırıcam .Bu çanta bugün geldi bana , tam resimlerdeki gibi süper , çok beğendim ve kaçmasın diye panikle atladım. erdemli33 sağolsun koruma kılıfını bile göndermiş.
Boyutlarını sormayı unutmuşum ve maalesef benim ihtiyacım için biraz küçük kaldı. İsteyene aldığım fiyata gönderebilirim.
çantam geldi teşekkür ederim büyüklüğü tipi istediğim gibi gerçi tutma yerinde arıza var sapı çıkıyor ama küçük bişey bugün gidip yaptırıcam .
çantam geldi teşekkür ederim büyüklüğü tipi istediğim gibi gerçi tutma yerinde arıza var sapı çıkıyor ama küçük bişey bugün gidip yaptırıcam .
taba rengi çanta aradım burdan bulamadım yeni aldım.şimdi siyah çok gözlü bir çantaya ihtiyacım var temiz yıpranmamış çantalrınıza talibim haberiniz olsun