çanta arıyorum

Aynen arkadaslar bende sizin orjinal çantalarımıza talibim. Ve de benim tarzım spor çantalar deri de falan gözüm yok Adidas Nike polo olsun yada başka markalı kullanışlı çanta olsun resimlerinizi bekliyorum aslında orjinal esofman altlarınıza da talibim

$IMG_20140302_140712.jpg bende de bu var 5 gözeli ister uzun ister kısa ister çapraz ister omuzdan kullan..tek sorunu öndeki fermuarının başı çıktı onu yaptırmak gerek okadr ben kullanmadığım için ilgilenmedim
taba rengi çanta aradım burdan bulamadım yeni aldım.şimdi siyah çok gözlü bir çantaya ihtiyacım var temiz yıpranmamış çantalrınıza talibim haberiniz olsun:1:

peki boyutu ne kadar ve ne kadar kullanıldı
boyutunu ölçebilirim.. çok az kullanıldı neticede 2. el ben onu 38 tl ye almıştım fermuarından ötürü ve kullanıldığından dolayı 10 tl ye veriyorum..çok kullanışlı pişman olucağını sanmıyorum

çanta biraz küçük görünüyor boyutunu merak ettim size zahmet olacak hiç ikinci el bişey almadım da o yüzden tedirginliğim :44:

çanta biraz küçük görünüyor boyutunu merak ettim size zahmet olacak hiç ikinci el bişey almadım da o yüzden tedirginliğim :44:
tedirginliğnizi anlıyorum haklı olarak..
ölçtüm 28 e 24 boydan 24 anden 28 cm olarak görünmekte

hem spor hem klasik kullanılabiliyor :))

kırmızı çantayı ne kadara düşünüyorsun peki :8:

Cnn 45 tl ye aldim ben kimseden ses cikmayinca satmaktan vazgectim :16: baska alisverislerde gorusuruz ins cnm normalde 120 tl falan fiyati tekrar dusunursem satmayi sana yazarim istersen

Back