- Konu Sahibi _sekerpare_
-
taba rengi çanta aradım burdan bulamadım yeni aldım.şimdi siyah çok gözlü bir çantaya ihtiyacım var temiz yıpranmamış çantalrınıza talibim haberiniz olsun
peki boyutu ne kadar ve ne kadar kullanıldıEki Görüntüle 1005388 bende de bu var 5 gözeli ister uzun ister kısa ister çapraz ister omuzdan kullan..tek sorunu öndeki fermuarının başı çıktı onu yaptırmak gerek okadr ben kullanmadığım için ilgilenmedim
boyutunu ölçebilirim.. çok az kullanıldı neticede 2. el ben onu 38 tl ye almıştım fermuarından ötürü ve kullanıldığından dolayı 10 tl ye veriyorum..çok kullanışlı pişman olucağını sanmıyorumpeki boyutu ne kadar ve ne kadar kullanıldı
tedirginliğnizi anlıyorum haklı olarak..çanta biraz küçük görünüyor boyutunu merak ettim size zahmet olacak hiç ikinci el bişey almadım da o yüzden tedirginliğim :44:
tabiki beklerim ben..kolay gelsinteşekkürler canım karar verirsem dönerim hayırlı satışlar
Eki Görüntüle 1001340 Eki Görüntüle 1001343 Eki Görüntüle 1001342 Eki Görüntüle 1001339
Bunlarda detaylı resimleri
arkadaşım konu sahibiyle konuştuk önce sen ayırtmışsın haberim yoktu kusura bakma senin nasibin demekki sıkıntı yok canım ...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ayni bu cantanin kırmizisi var bende de srmpatik kizdan almistim iki kez kullandim hevesimi aldim orjinaldir bnm ki istersen sana satabilirim cnm
kırmızı çantayı ne kadara düşünüyorsun peki
Cnn 45 tl ye aldim ben kimseden ses cikmayinca satmaktan vazgectimbaska alisverislerde gorusuruz ins cnm normalde 120 tl falan fiyati tekrar dusunursem satmayi sana yazarim istersen
tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?