O benim canimdi canima candi... bitanem yogun bakimlarda oksuz gibi gitti kimsesiz.. senağlama Dedem seker hastasiydi.. yaklasik 4 yil once dedecigimin ayagindan yara cikmisti Allahim bi bacagini aldi ondan.. bu sene oteki ayagindan yara cikti.. tedaviye gidiyordu hergun oksijen odasinda 2 saat duruyordu.. bi umut bi fayda belki sifa verecekti ona.. doktorlarin karariyla ayaginin yarisini aldilar.. ameliyat cok basarili gecmisti.. fakat o gece fenalasip yogun bakima yatti.. bayramdan 1 hafta sonra.. o gun bu gundur 2 aydir yogun bakimda yasam mucadelesi verdi.. Allahtan umit kesilmez asla.. Cani verende o alan da o.. bi gun iyi bi gun kotu.. kotu haber bugun ulasti... senağlamasenağlamasenağlama
dedem Allahin rahmetine kavustu.. bitanem suyunu icemedi derdini anlatamadi.. kimse anlamadi derdinden.. belki bisey soylemek istiyordu.. belki vasiyet verecekti.. kimse anlayamadi.. kimsenin elinden dua etmekten baska hic bisey gelmedi..
Canim dedem seni cok seviyorum.. sen benim bitanemdin.. canimdin.. kanimdin.. beni cok severdin..senağlamasenağlamasenağlama cok uzgunum cok mutsuzum.. dedem bu dunyada cok cekti Allahim oteki dunyada cektirmesin.. nuryuzlum.. dedecigim.. Topragin bol mekanin cennet olsun.. sen dunyanin en iyi dedesiydin.. ben istanbula gittigimde kime kosa kosa giderim sarilirim kimin ellerini operim.. kime dedem diye hitap ederim....senağlama
Alah rahmet eylesin..başın sağolsun bitanemm..sen dualarını eksik etme bundan sonra onun için yapabileceğintek şey bol bol dua okumak olacaktır dedene..
Ne mutlu sana ki, dedeni tanımış onun sevgi ve deneyiminden faydalanabilmişsin.
Allah rahmet eylesin canım, Mekanı cennet olur inşallah.
Sizede sabır versin demekten başka ne gelir ki elden.
canım benim başın sağolsun
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
ben de babaannemi kaybettiğimde büyük bir boşluğa düşmüştüm
o benim canımdı herşeyimdi
9 yıl oldu ama hala inanamıyorum gittiğine...
rüyalarımda buluşuyoruz
çok özlüyorum onu
Allah'ım inşallah ahirette kavuşturur bizleri sevdiklerimize
tekrar başın sağolsun canım Allah sabır versin
dostlar saolsun canlar.. gercekten inanamiyorum.. sanki yalanmis gibi geliyor dunya gozuyle goremeyince.. halen yasiyor olmemis gibi.. herzaman kalbimde yasayacak dedem.. suan hersey yalan gibi geliyor.. cok tuaf bi duygu senağlama
canim benim ya konu acmisin yeni gordum
mesaj yazdim ama ,burdanda tekrar basiniz saolsun diyim
dedeni seneler once gormustum ,gercekten nuryuzlu biriydi ozaman
allahim insallah mekanini cennet etsin
geride kalan herkesede sabir versin
cok zamandir hastaydi allahim kurtardi
bende dedemi kaybettiğimde çok üzülmüştüm ve onu çok özlüyorum: özellikle özel günler; bayramlar doğumgünlerinda çok üzülüyorum çünkü o olmadan hiç bi anlamı yok benim için
çok ağlıyorum hala; benim hayatıma girmiş en iyi insandı o senağlama senağlama senağlama
senin deden gibi o da son zamanlarında çok acı çekti: insanın aklına gelebilcek en kötü hastalıklarla savaştı
ve son nefesini gözlerimin önünde verdi o an aklımdan hiç kaybolmuyo ne yazıkki :1no2:
ama
onlarla geçirdiimiz iyi günleri hatırlamalıyız ve onlar için dua etmeliyiz
bir gün hepimiz ayın sonu yaşıycaz canım ne yaparsak yapalım bunu engelleyemiyoruz
Dedemin son nefesini kimseler goremedi.. kim bilir nasil can verdi dedem..
saka gibi gercekten.. gormedigim icin inanamiyorum vefat ettigine.. halen yasiyor gibi.. kalbimde daima yasaticam dedemi.. gece gozlerimi kapattigimda gozumun onune dedem geliyor.. koltugunda oturuyor herzamanki gibi.. kahvesini iciyor.. yemegini yiyor gibi...:1no2: gurbette olmak cok zor.. gitmek istiyosun gidemiyosun.. bu nasil imtihan yarabbim ya
Allahim gunahlarini af etsin.. Insallah simdi yerinde rahat uyuyordur..