Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım benim cümlemizin inş ne iyi kalplisin çok saol güzel dileklerin için a.s.Duygulandım canım - birlikte sağlıklı - huzurlu - bol rızıklı - şanslı uzun bir ömür ve ömür boyu saadetler dilerim.:Saruboceq: a.s.
Allah mutlulugunuzu daim etsin tam su anda cay yapip bana getiren kocamada ben tesekkur ederim sagol canim iyi geldi bes sepet utunun uzerine
Allah mutlulugunuzu daim etsin tam su anda cay yapip bana getiren kocamada ben tesekkur ederim sagol canim iyi geldi bes sepet utunun uzerine
beni her zaman her durumda çok seven dediğimi ikiletmeyen canımdan çok sevdiğim erkeğime eşime kocama çok teşekkür ediyorum iyiki var iyiki benim eşim :asigim:
canım benim çok teşekkür ederim o senin temiz kalbin canım allah razı olsun cümlemiz mutlu olsun kimse mutsuz olmasın inşallahAllah birbirinize eksikliğini göstermesin mutluluğunuzhuzurunuz sizinle beraber bir ömür sürsün canım:) iyi ki böyle çiftler var bende okuyunca mutlu oldum:):asigim:
canımcım allahım ömür boyunca ayırmasın sizi
hep boyle mutlu huzurlu yasarsınız
insallah en kısa zamanda birde yeğen bekliyoruz biliyorsun:Saruboceq:
ayyy böyle mutlu huzurlu insanları gördükçe inan bende çok mutlu oluyorum rabbim sizi ayırmasın ağzınızın tadı bozulmasın inşallahhh
mutluluk nedir bende çok iyi biliyorum eşim sayesinde:asigim:
oyyy opuyorumnanaktan Allah mutluluğunu(zu) daim etsin canım..eşin hep böyle ve daha fazlası olsun sana karşı.. sende hep teşekkür et a.s bu sözleri söylettiren bir eşim olur inş.:1rolleyes:
inşallh olur canım ama biraz sabır gerekir alışman için ..çok şükür hayatta tek piyangom canımın canı sevgili kocamaaan bebeğim eşim..
allhıma nekadar şükretsem azdır ,,,,,,,,,
gül yüzünüz hiç ama hiç solmasın canımm
Allah nazarlardan saklasın yuvanızı muhabbetinizi sevginizi saygınızı daim eylesin canım
Canım yeni gördüm konunu..opuyorumnanaktan
Ölene dek sürsün inşallah mutluluğunuz
Allah'ım mutluluğunuza mutluluk katsın.
yüce rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canım hep mutlu olun inşallah Şeniz