derincim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebekli yıllara inşallah...çok şanslısın makbuş gibi bir can dostun var ne güzel bir sürpriz hazırlamış böyle ,bende görünce doğum gününü kutlamak istedim ..kocaman sevgi dolu öpücükler gönderiyorum sana.....
opuyorumnanaktaniyi ki doğdun... iyiki doğdun.. canımcım.yeni yaşında dilerim güzellikler seninle olsun.yeni yaşın sana güzelliklerle birlikte bebişte getirsin işallah.nice yıllara canım.
cok sagol canım yaaa inşallahh hepimizeee getirsinnn amin:))Şenizdoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere tatlım... ybu yeni yaş sana bebişini getirsin hediye olarak işallah.. amin.. mutluluğun daim olsun kuşumm :)) opuyorumnanaktan sositososito Şenizdelikafadulden
ayy canım ceylanımmm aşkımm bebişimmmm Şenizbitanemmmm doğum günün kutlu olsunnn makbuşum benden önce davranmışşş
yeni yaşında bebişin sıkıca tutunsun emiiiii
Aminn çok sagol ebrarım canım benimmŞenizÇOK MUTLU OLDUM YAAA OFFFmafoldumbenderinim doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım iyki varsın ve iyki tanımışım seni opuyorumnanaktan
dilerim heryeni gün senin için mutluluk huzur sağlık eee birde bebiş getirir .
seni seviyom delüüüm
SAGOL HERACIGIMM DÜŞÜNMENE ÇOK SEVİNDİM aLLAH RAZI OLSUN ÇOK ÖPTÜM CANIMMŞenizdoğum günün kutlu olsun derin nice mutlu senelere a.s.
derinim aşkımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu umutu güzell yıllara en kısa zamanda bebişin sana gelir inşşşşşş güzel kalpli arkadaşımmmm
oyy bitanem duygulanırmıştaa:teselli: canımm elimden ancak bu kadarı geldi seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana..bende seni çooooookkkkkk seviyorum ŞenizAyyyy aşkım benimmmm çok fena oldum kuşum yaaaasenağlamacanım arkadasım bitanemmm..bende seni çok ama çokkkkkkkkkkkkk seviyorum dostum benimŞenizAllah razı olsun çok güzel bir sürprizdi...sagol canım benim..nasıl mutlu ettin beni anlatamam...:gitme:
mutlu yıllar derinhihoyyytŞeniz
allah sağlık ve mutluluk nasip etsin,iyiki varsınopuyorumnanaktan
makberim sen ne tatlı ne vefalı bi dostsun,canım benim:1hug:arkadaşının d.gününü bizde senle kutlamış oldukhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?