• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm Arkadam Derin'imin Doumgn

Makber

🙏🏻
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
13.177
4
406
36
Kocaeli
opuyorumnanaktanCanım seni kk vesilesiyle tanıdımopuyorumnanaktan
bir anda en iyi dostlarımdan biri oldun..
Doğum gününü de burda kutlayarak
sana güzel bir hediye vermek istedim
dilerim hoşuna gider...
Seni çok seviyorum canım dostum
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!
iyi ki varsın,iyi ki doğdun derinim..
Şeniz:1hug:a.s.

ankarapastasiparisi3640.jpg

dogumgunujgq2.jpg

dogumgunu45e.jpg

dogumgunuresimleri3.jpg

cicekbuketg.jpg

3988.jpg

dg4.gif

derincim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebekli yıllara inşallah...çok şanslısın makbuş gibi bir can dostun var ne güzel bir sürpriz hazırlamış böyle ,bende görünce doğum gününü kutlamak istedim ..kocaman sevgi dolu öpücükler gönderiyorum sana.....

Ayyyy aşkım benimmmm çok fena oldum kuşum yaaaasenağlamacanım arkadasım bitanemmm..bende seni çok ama çokkkkkkkkkkkkk seviyorum dostum benimŞenizAllah razı olsun çok güzel bir sürprizdi...sagol canım benim..nasıl mutlu ettin beni anlatamam...:gitme:

derincim doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu bebekli yıllara inşallah...çok şanslısın makbuş gibi bir can dostun var ne güzel bir sürpriz hazırlamış böyle ,bende görünce doğum gününü kutlamak istedim ..kocaman sevgi dolu öpücükler gönderiyorum sana.....

canım benimmm canımmmmmmmmmŞenizAllah razı olsun..hepbirlikte güzel günlere inşallah:içelim: seni de çok seviyorum bersumm hepinizin yeri ayrı bence..tatlım benim sagoll bebişimŞeniz

opuyorumnanaktaniyi ki doğdun... iyiki doğdun.. canımcım.yeni yaşında dilerim güzellikler seninle olsun.yeni yaşın sana güzelliklerle birlikte bebişte getirsin işallah.nice yıllara canım.

kızlarrr benden önce sizin güzel güzel bebişleriniz olsun inşallah...böyyyele kk da oturmaya hasret kalın emii çekiştirsin sizi anne anne gelll diyekaydirigubbakcemile3

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere tatlım... ybu yeni yaş sana bebişini getirsin hediye olarak işallah.. amin.. mutluluğun daim olsun kuşumm :)) opuyorumnanaktan sositososito Şenizdelikafadulden

bitanemmmm doğum günün kutlu olsunnn makbuşum benden önce davranmışşş

yeni yaşında bebişin sıkıca tutunsun emiiiii

derinim doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım iyki varsın ve iyki tanımışım seni opuyorumnanaktan
dilerim heryeni gün senin için mutluluk huzur sağlık eee birde bebiş getirir .
seni seviyom delüüüm

derinim aşkımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu umutu güzell yıllara en kısa zamanda bebişin sana gelir inşşşşşş güzel kalpli arkadaşımmmm

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere tatlım... ybu yeni yaş sana bebişini getirsin hediye olarak işallah.. amin.. mutluluğun daim olsun kuşumm :)) opuyorumnanaktan sositososito Şenizdelikafadulden
cok sagol canım yaaa inşallahh hepimizeee getirsinnn amin:))Şeniz
bitanemmmm doğum günün kutlu olsunnn makbuşum benden önce davranmışşş
yeni yaşında bebişin sıkıca tutunsun emiiiii
ayy canım ceylanımmm aşkımm bebişimmmm Şeniz
olsun canım benimmm makbuş yapmasa sen yapacakmışsınn buna dahada mutlu oldum düşünmene kuşum benimŞenizAllah razı olsun canım arkadasımm..opuyorumnanaktan
derinim doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım iyki varsın ve iyki tanımışım seni opuyorumnanaktan
dilerim heryeni gün senin için mutluluk huzur sağlık eee birde bebiş getirir .
seni seviyom delüüüm
Aminn çok sagol ebrarım canım benimmŞenizÇOK MUTLU OLDUM YAAA OFFFmafoldumben
doğum günün kutlu olsun derin nice mutlu senelere a.s.
SAGOL HERACIGIMM DÜŞÜNMENE ÇOK SEVİNDİM aLLAH RAZI OLSUN ÇOK ÖPTÜM CANIMMŞeniz
derinim aşkımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu umutu güzell yıllara en kısa zamanda bebişin sana gelir inşşşşşş güzel kalpli arkadaşımmmm

semammmm canımm benimm sagol bitanemmm inşallah hepimizin bebişi gelir yaaaa inşallahhhh:Saruboceq:

Ayyyy aşkım benimmmm çok fena oldum kuşum yaaaasenağlamacanım arkadasım bitanemmm..bende seni çok ama çokkkkkkkkkkkkk seviyorum dostum benimŞenizAllah razı olsun çok güzel bir sürprizdi...sagol canım benim..nasıl mutlu ettin beni anlatamam...:gitme:
oyy bitanem duygulanırmıştaa:teselli: canımm elimden ancak bu kadarı geldi seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana..bende seni çooooookkkkkk seviyorum Şeniz

mutlu yıllar derinhihoyyytŞeniz
allah sağlık ve mutluluk nasip etsin,iyiki varsınopuyorumnanaktan
makberim sen ne tatlı ne vefalı bi dostsun,canım benim:1hug:arkadaşının d.gününü bizde senle kutlamış oldukhihoyyyt

mutlu yıllar derinhihoyyytŞeniz
allah sağlık ve mutluluk nasip etsin,iyiki varsınopuyorumnanaktan
makberim sen ne tatlı ne vefalı bi dostsun,canım benim:1hug:arkadaşının d.gününü bizde senle kutlamış oldukhihoyyyt

çok ama çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni yaaa.çok sagol asomm öptüm kuşumŞeniz

Bende doğum gününüzü kutluyorum... ama lütfen üyelerimize her gün toplu açtığımız kutlama bölümünden devam ediniz
Bildiğiniz gibi bunca üye hergün ayrı kutlama açarsa baş edemeyiz...Bilginize

Back