• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canlarma teekkrler

Eyylxuxl

önce rütbeni bilicen
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
1.214
15
118
A.B.D.
kadınlar kulubü benim için basit sanal bir site idi diğerleri gibi
buraya derdime derman ararken uğramıştım, bişeye bakıp çıkacaktımşakkıdı
internet benim için hayatımda önemli bir yere de sahip olsa hiçbir siteye uye olmak aklıma bile gelmemişti
fakat zaman kaybetmeden üye oldum kadınlar kulubüne(bizce kktatlicadiarzu)
ilk zamanlar siteyi tanımaya çalışıyordum a.s
her bişeyden haberim vardı, her bi konuya yorum yazardımtatlicadiarzu
ukala ve burnundan kıl aldırmayan bir tip olarak tanıdı bazıları bu gerçek hayatta da başıma çok gelir:smiley-cool:
inanılmaz ukala olduğumu düşünürler ama tanışınca tadımdan yinmez:utangac:
bigün laaleylen yollarımız kesişti:asigim:
ondan sonra da arkadaşlarımın devamı geldi kısa sürede öyle güzel dosluklar edinmiştim ki buna kendim bile inanamıyordum

gerçek dostlarımı anladığım bi konu oldu ve daha bi bağlandım onlara
şimdi onlara çok ama çok teşekkürler
iyi ki varlar gerçekten
dokunamasamda yüreğinizi hissetiğim sizlere çok teşekkür ederim,
sadece benim değil annemimde sevgisini kazandığınız için çok teşekkür ederim,
her daim yanımda olduğunuzu anladığım için çok teşekkür ederima.s.

laale.sarıboceq,fındıkkurdu,sny,lafael,iremsu,mahbile,ikrar,lllalll bunlar canla başla çalışıp bitirmeme yardımcı olanlar
aklıma gelen gelmeyen tüm okuyanlara çok teşekkürler
onlara daha bi çok teşekkür ederim

sizleri çok seviyorum:asigim::a015:

Son düzenleme:
Eyylülüm,birtanem..:1hug:
hep yanındayım daima..
Ne olursa olsun biliyorsun artık zaten..
Şu son 2,5 3 haftalık yaptığımız çalışma bana o kadar büyük güç verdi ki manevi yönden anlatamam sana.
Kendimi unuttum,sıkıntımı unuttum,ağlamayı bırakıp abdest alıp dualarımı okudum. Normal zamanda hep yaptığım bir iş zaten ama bu defa başkaydı benim için.. O kadar huzur buldum ki anlatamam..:1rolleyes:
Çok uzatmama gerek yok.
Yüreğim ve dualarım daima seninle beraber..:1hug:

eyylül.ümm bu sitenin güzelliğine güzellik katan, KK'nın bana edindirdiği canım arkadaşım :1hug:

sen ve Hatice teyzemiz, benim ve birçok arkadaşımızın Yasin okumasına vesile oldunuz ben kendi adıma Allah razı olsun diyorum okurken içime huzur geldi, niyetim hep sizinleydi. İnşallah dualarımız, dileklerimiz kabul olur; anneciğin sağlığına kavuşur.

dualarımız her zaman seninle ve anneciğinle canım benim. buraya topik açmasan da şifa haberini alana dek her duamda olucaksınız :asigim:Şeniz:1hug:

Allah sana bu topike "annecim iyileştiii!!" konusu açmayı da nasip etsin inşallah bitanem :1hug:

seni çok seviyorum :asigim:

insanın iyiliği de,kötülüğü de,ukalalığı da,samimiyeti de kısacası herşeyi yüzüne yansır..sizin samimiyetiniz de,iyiliğiniz de güzel yüzünüze yansımış..ilk okuduğumda anneniz için çok üzüldüm... allah annenizi sizlere bağışlasın..annenize ve size güç versin..dualarımız sizinle beraber bütün hastalara..hepsine acil şifalar diliyorum...

eylülüm bende seni çok seviyorum anneciğinede acil şifalar diliyorum canım benim

samimiyetine ve sıcaklığına borçlusun bunu
eylülüm Şeniz
Allah'ın nerden ve nasıl şifa vereceğinden sual sorulmaz
işallah ..!Hatice teyzemiz çok iyi olacak :teselli:
bende seni çok seviyorum
bu gibi şeylerin lafı bilem olmaz:utangac:

Allah anneciğine şifalar versin dualarınızı kabul etsin inşallaha.s.

eyylül sen gerçekten çok tatlı birisin..
ben de siteye ilk üye olduğum zamanlar senin mesajların dikkatimi çekmiştii ve gurbanın kendinize has ve farklı...
annen inşallah çok iyi olur ve güzel haberlerini alırız...
Dualarım hep seninle ve tüm derid sıkıntısı olanlarla...
Allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah...
:1hug:

canım bitanem yeterki annen iyi olsun sağlığına kavuşsunnnn...:1hug:
dualarım hala anneciğinle bitanemmmm:asigim:

Canım benim seni çok seviyoruz biz:asigim:
Rabbim dualarımızı kabul edicek merak etmeŞeniz
Her zaman yanındayım:1rolleyes:

canım benim ALLAH ım annene sağlık sıhat şifa versin tez zamanda eski sağlıklı günlerine döner inşallaha.s.

eylülcüm güzel dileklerin için öncelikle teşekkür ederiz.
Buraya ilk girdiğimden beri senin ve laalenin ilk başta yazıları yorumları dikkatimi çekmişti ve ilk başta sizlere karşı bir sempatim oluştu inşallahda hatice annemiz sağlığına kavuşur dualarımız kabul olur herşey gönlünce olsuna.s.

ama ama ama sen böyle yaparak beni ağlatıyorsun..
Rabbim Hatice Annemize acil şifaalar versin inşallah tez zamanda tek dileğimiz bu..
kknın işte bu güzelliği var;bir nar topluluğu gibiyiz biz.bir sürü çeşit çeşit..
hepimiz birbirimize sıkı sıkıya bağlıyız..kimin canı yansa onun başında,kim mutlu olsa onun yanındayız..
gelen saldırılarda ve art niyetli davranışlarda dur deriz..birbirimizi kollarız..
zamanımızın çoğunu burda geçirmek birbirimize bir şeyler katabilmek için çaba harcarız..
hayatta sahip olunabilecek en yüce bağlılıklardan biri benc bu yaşadığımız..
zaman zaman ayrı düşünsek de,bir birbirimize kenetlenmişiz..
iyikide kenetlenmişiz..
dilerim bir gün toplu bir kk buluşması olur ..dilerim..
:nazar::nazar::nazar:

Back