• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım hamilelik öncesi belirtileriniz nelerdiiiiii???????

Sağol canım cevapladığın için öncelikle:) inş. öyleyimdir. ben de de baş dönmesi var biraz ve deee yer ayağımın altından kayıyor sanki. hala olmadım. böyle krem rengine yakın bazen de süt gibi beyaz akıntı gelio ama hemen hasta olacakmışım şakır şakır sanki öyle hissediyorum. Karın bölgemin altında doluluk var ve bugun az az ama sık tuvalete gittim. yani 2 damlada olsa gidesim gelio normal miii:)))))))

inşallah hamilesindir canım bende çok sık tuvalete çıkıyordum ve hala devam ediyor canım... hadi hayırlısı ya çok meraklandım bi test yaptır istersen

Aşırı bulantı ve kusma hamile kalır kalmaz başladı asabilik kimseyi görmek istemiyordum eşim iyi sabretti bana çünkü gerçekten çok asabi ve çekilmez oluyorum hamileyken ve çok uyuşukluk vardı bende normalde öyle değilimdir ama hamileyken hiçbirşeye elimi atadım gelmiyordu şuan oğlum ömer faruk 3 ay 11 günlük hepsinden kurtuldum o bir gülünce herşeyi unutturuyor valla geçer tatlım ama benimki doğum yapana kadar sürdü bünyeden bünyeye fark ediyor tabi :)

hepiniz icin hayirlisi ve gonlunuzden gecen olsun insallah...benim de 5 gun gecti ama benimki cok minik ihtimal.esim dikkat ediyordu ben ilac kullanamiyordum.almanyada oldugumdan henuz doktora gidemedim o yuzden de ilac alamadim korunmak icin.esim de emin degil kendinden o yuzden bilemiyorum.goguslerim aciyor benim de uykum geliyor.bilmiyorum bunlar belirti mi

Evet normal benim hamileliğimin nerdeyse hepsi lavaboda geçti:))) çok sıkışmış gibi hissedersin ama 2 den fazla gelmez benimki 9 ay sürdü hele son aylar bebek baskı yaptıkça ilk ayları arar oluyorsun vallahi çok zor oluyor hafta sonları evde tek sıkılıyorum diye yemeğe çıkardık yada arkadaşlara oturmaya giderdik hiç tat alamadım tuvaletten çıkarmıyordum ki eşim sonradan bana takılırdı ne yapıyorsun dk bir gol bir lavabodan çıkmıyorsun derdi :)))

Uykuyu hiç sormayın zaten gerçekten full yatasım gelirdi e tabi göğüsleriniz ağrır ve patlayacak gibi hissedersiniz hepsi normal geçer geçerde minik meleğinizi kucağınıza alınca da hepsini unutursunuz iyiki de doğurmuşum dersiniz :))) canım oğlum öyle dedirtiyor bana

Aşırı bulantı ve kusma hamile kalır kalmaz başladı asabilik kimseyi görmek istemiyordum eşim iyi sabretti bana çünkü gerçekten çok asabi ve çekilmez oluyorum hamileyken ve çok uyuşukluk vardı bende normalde öyle değilimdir ama hamileyken hiçbirşeye elimi atadım gelmiyordu şuan oğlum ömer faruk 3 ay 11 günlük hepsinden kurtuldum o bir gülünce herşeyi unutturuyor valla geçer tatlım ama benimki doğum yapana kadar sürdü bünyeden bünyeye fark ediyor tabi :)

Uykuyu hiç sormayın zaten gerçekten full yatasım gelirdi e tabi göğüsleriniz ağrır ve patlayacak gibi hissedersiniz hepsi normal geçer geçerde minik meleğinizi kucağınıza alınca da hepsini unutursunuz iyiki de doğurmuşum dersiniz :))) canım oğlum öyle dedirtiyor bana
Canim ne guzel yazmış sin hepsini ayrintili cok tsk ederim:)) hala
Adet olmadim ve bugun cok sık wc ye gittim yarın sabah test yapicam ins olur :)))

hepiniz icin hayirlisi ve gonlunuzden gecen olsun insallah...benim de 5 gun gecti ama benimki cok minik ihtimal.esim dikkat ediyordu ben ilac kullanamiyordum.almanyada oldugumdan henuz doktora gidemedim o yuzden de ilac alamadim korunmak icin.esim de emin degil kendinden o yuzden bilemiyorum.goguslerim aciyor benim de uykum geliyor.bilmiyorum bunlar belirti mi

Canim ins hamissindir :)))) uyku ve halsizlik belirtiler arasindadir bende de var aynisi :))))

Canim ne guzel yazmış sin hepsini ayrintili cok tsk ederim:)) hala
Adet olmadim ve bugun cok sık wc ye gittim yarın sabah test yapicam ins olur :)))
slm canımm
bende merak ettim inş hamilesindir canımmm:16::16:
benimde bat 30 ocak çok merak ediyorumm ama hiç belirtim yok kasık agrım dışında:26:

Burdaki arkadaşlık cok hosuma gitti canim yaaa ne güzel aile gibi burasi sevindirik oldum :)))) ins hamileyizdir ikimizde
evet canım burda herşeyimizi paylaşıyoruz:16::16:
inşş bakalım kendimi dinliyorum şöle ne bulurum diee:1::1:
sadece kasıklarım agrıyo ara ara bakalım bu olacakmı kaç aydır
bekliyosun canım:26:

slm canımm
bende merak ettim inş hamilesindir canımmm:16::16:
benimde bat 30 ocak çok merak ediyorumm ama hiç belirtim yok kasık agrım dışında:26:

Merhaba arkadaslar,
Konu basligini gordum. Ben de aynı heyecanları bir sure once paylastim ve hamile miyim diil miyim derken ogluma kavustum. İnsallah herkes guzel haberler alsın. Bu arada harika bi site onerecegim bu konu ile ilgili, kesinlikle bakmaya deger: Hamilelik hakkında hafta hafta öğren | Hafta-hafta-gebelik.org

sevgiler!

Hemen bakacagim can cok tsk :)))

evet canım burda herşeyimizi paylaşıyoruz:16::16:
inşş bakalım kendimi dinliyorum şöle ne bulurum diee:1::1:
sadece kasıklarım agrıyo ara ara bakalım bu olacakmı kaç aydır
bekliyosun canım:26:

Ben 3 aydir bekliyorum cnm az sure aslında ama 15 ay hap kullandigim icin olmaz hemen diye dusunuyorum bakalim yarin test poZitif ciksin hemn buraya yazicm sen ne kadardir istiyorsun

Ben 3 aydir bekliyorum cnm az sure aslında ama 15 ay hap kullandigim icin olmaz hemen diye dusunuyorum bakalim yarin test poZitif ciksin hemn buraya yazicm sen ne kadardir istiyorsun
tatlım ben 6 ay oldu 3. bebegimi istiyorum:17:
inş canım yarın olsun hemen ilk işim buraya bakmak olucak:1:inş hamilesindir

Son düzenleme:
tatlım ben 6 ay oldu 3. bebegimi istiyorum:17:
inş canım yarın olsun hemen ilk işim buraya bakmak olucak:1:inş hamilesindir

saol canım sende hamilesindir inşşş:16::16::16:
canımmm hiç geçiyomuydu adetin :26:

Soyle soyleyeyim ben her adetimi bekarken 2 gun once veya sonra falan gelirdi ama cogunlukla 28 gunde birdi evlnnce hapla 28 gunde bir geldi 4 ay once birakinca da ya bir gun once geldi ya da bir gun sonra bu seferde virgun gcti ama belirtilerim farkli bu ay

Soyle soyleyeyim ben her adetimi bekarken 2 gun once veya sonra falan gelirdi ama cogunlukla 28 gunde birdi evlnnce hapla 28 gunde bir geldi 4 ay once birakinca da ya bir gun once geldi ya da bir gun sonra bu seferde virgun gcti ama belirtilerim farkli bu ay
hayırlısı olsun canım inş hamilesindir yarın test yap merak ettim:46::46::46:

Kızlar neler hissettiniz?Benim adetime 2 gün var.Hamile miyim bilmem ama. Bende; yorgunluk, önce sağ kasıkta batma ve dünden beri sol kasıkta dürtme kasılma gibi belirtiler, göğüslerim şiş, karnımın altı tuhaf bi şiş ve bugün biraz baş dönmesi, üşüme ve yanaklara ateş basması, bacaklara ara sıra giren kramp gibi belirtilerim var. Bir de burnu kaşınan oldu mu? bilmem benim bu 10 gündür kaşınıo:))) Neler yaşadınız, anlatır mısınız? lütfeeennnnn:54:

Canım benim adetime 6 gün varken hasta olucakmışım gibi ufak ufak kendini hissettiren sancım oldu birde 6 gün varken meme ucumda hassasiyet oldu günden güne arttı normal hasta olmama yakın belim ağrırdı ağrımadı elim ve ayakta üşüme ve sonra ateş basması he bide uyku öğlenden önce kesinlikle uyanamıyorum ve Reglime 3 gün kala test yaptım kıpkırmızı her iki çizgide :) bide hamile olduğumu bilmeden önce akşamları tereyağlı Trabzon'lar has kavurmalı pide canım deli gibi çekti hayatımda bir kere yedim çok sevmemiştim ballandıra ballandıra eşime söyledim :) Umarım yardımcı olmuşumdur

Back