canlarım bişey sorcam bakar mısınız...

• Konu Sahibi rabia87
valla kaçan kovalanır çok sevsende sevdini fazla belli etmiycen erkek milletine fazla ilgi ve sevgi alerji yapıyo valla ben tecrübelerimi söyledim fıstıklar

• Konu Sahibi rabia87
ya şimdi ben kıskançlık krizlerine girdim çıktım falan neyse şimdi halledilmeye çalışıoruz, ben de diorum hep artık yüz vermicem fazla die ama, bu sefer de ben soğudum die o da uzaklaşmaya başlarsa ne yapacağım bilmiyorum? hadi baştan ipleri ellerine vermesek tamam da böle ilk önce üstlerine düşüp de sonra geri çekilmek nasıl bi etki yapar bilemicem...??

• Konu Sahibi rabia87
ben inanmıyorum bu söze...
gidecek olan adam gider el üstünde tutsanızda...gitmeyecek olan da gitmez....
siz nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın...
aşkı belli kurallara bağlı olarak yaşamamanızı öneririm...
o zaman çok dürüst bir şey yaşamıyorsunuz...
sürekli kontrol ettiğiniz için kontrol ediliyorsunuz...
gerek yok oyunlara...

• Konu Sahibi rabia87
sipru aynen senin gibi düşünüyorum cnm.. en başta benim ilişki tarzım bu deyip kendimizi böyle alıştırsaydık tamam ama şimdi olmuyor ki.. yanlış anlaşılıyor, trip atıyormuş gibi algılıyo bu sefer karşıdaki, ilişki zarar görüyor... en iyisi yavaş yavaş değişmek, alıştıra alıştıra.. evet her içimizden geleni yapmıcaz yani onlara karşı.. ahh ah ben böyle olamıyom bi türlü, hemen eriyip gidiyorum salak gibi ya.. üzülüyorum kerataya. ama onlar bize üzülmüyo maşallah keyifleri keyif!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…