- 4 Mart 2025
- 34
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi aysegul ozgun
-
Bebe tıme gebelik testi canımHangi marka gebelik testiniz ama bence hamilesiniz kaset testler yanılmıyor yüksek ihtimalle yerleşme kanaması yaşadınız
Yani 2.03 gün aralıklarla test yaptım gitgide yoğunlaştı ikinci çizgiKan vermelisiniz yüksek ihtimal hamilesiniz
Öyle yapmayı planlıyorum zaten şehre uzak olduğum için haftaya gideceğim kan testineKan vermelisiniz yüksek ihtimal hamilesiniz
Bu ay ki reglimde pıhtı oluşmadı canım
Kız neden mucize olsun allah isterse olmicak şey yoktur inşallah hamilesindir :)Ben de şüpheye düştüm yani eğer gebeysem bu bir mucize gibi bir şey galiba
yerleşme kanaması olabilir mi?Yani o kadar yoğun da değildi
Yani gününde adet oldum adetim normal 4 gün sürdü adetten 6 gün sonra test yaptım sonuç ortada beklemiyordum yani canımmm:)Kız neden mucize olsun allah isterse olmicak şey yoktur inşallah hamilesindir :)
Tamam hayatım bende bu sebepten kan testine gideceğim sabırsızlıkla inşallah vardır yani umudum bu yöndeAnladım canım bunu neden sordum sana pıhtı yoksa kanamanda öncede söyledim gebelik olma ihtimali yüksek çünkü yerleşme kanaması yasamissindir sen onu regl sanmissindir. Bazıları lekelenme olarak yaşasada bazılarının biraz daha yoğun kanaması olabliyormus regl gibi ama pıhtısız. Bence kan ver netlessin. Biz burda iyi ya da kötü olarak yorumlayarak sadece senin kafanı karıştırmış oluruz netlik kazandırman lazim
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzTamam hayatım bende bu sebepten kan testine gideceğim sabırsızlıkla inşallah vardır yani umudum bu yönde
Olada bilir pek emin değilim aşkımyerleşme kanaması olabilir mi?
İnşallah canım yarın niyetli olduğum için nasıl yapcam bilemedimİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Kan vermen bozmaz sana birisi kan verirse bozulur. Gönül rahatlığıyla betaya baktirabilirsinİnşallah canım yarın niyetli olduğum için nasıl yapcam bilemedim
Tamam canım teşekkür ederimKan vermen bozmaz sana birisi kan verirse bozulur. Gönül rahatlığıyla betaya baktirabilirsin
İnşallah güzel haberlerini alırsın canım benim:)Yani gününde adet oldum adetim normal 4 gün sürdü adetten 6 gün sonra test yaptım sonuç ortada beklemiyordum yani canımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?