Canlarım Acillll….! Hamile miyim ??

Dış gebelik yaşıyo olabilirsin buda çok riskli yarın hiç vakit kaybetmeden kan ver hatta muayne ol

Bence yerleşme kanaması yaşadı benimde öyleydi 3 gün sürdü sonra bı anda kanama oldu keseyi düşürdüm

Anladım canım bunu neden sordum sana pıhtı yoksa kanamanda öncede söyledim gebelik olma ihtimali yüksek çünkü yerleşme kanaması yasamissindir sen onu regl sanmissindir. Bazıları lekelenme olarak yaşasada bazılarının biraz daha yoğun kanaması olabliyormus regl gibi ama pıhtısız. Bence kan ver netlessin. Biz burda iyi ya da kötü olarak yorumlayarak sadece senin kafanı karıştırmış oluruz netlik kazandırman lazim

Tamam hayatım bende bu sebepten kan testine gideceğim sabırsızlıkla inşallah vardır yani umudum bu yönde

Testler gün geçtikçe koyulaşmış yaşadığın şey yerleşme kanamasıydı bence canım vakit kaybetmeden kan testi ver belki ilaç içmen gerekebilir. Burdaki linç eden tayfayı da umursama istediğini sorabilirsin. Forum kimsenin tekelinde değil heralde

aysegul ozgun merhaba . İlla ki tam 14. Gün yumurtlama olacak diye bir şey yok bazen bazı durumlarda adete 1-2 gün kala bile yumurtlama olabiliyor bu gibi durumlarda yumurta daha henüz tüplerdeyken rahim kendini yenileyebilir yani normal regli olabilirsiniz. Yumurtlamadan yaklaşık 5-7 gün sonra bebek tüplerden rahme ulaşmış oluyor kısacası bu gibi durumlarda kanama olması cok normal halk arasında üzerine görme dediğimiz bu muhtemelen dizinde böyle oldu testiniz gün geçtikçe koyulaşmış hamilesiniz bence. Yerleşme kanaması daha damla damla ve koyu renkte olabilir. Kan sonucunuzu merakla bekliyorum . Merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…