- 20 Mayıs 2024
- 980
- 1.176
- 28
- 27
- Konu Sahibi aysegul ozgun
-
Bence gitmişken diğer hormonlara da baktır testin markası neydi bir de bazı markalar yanıltıyor.Onu bilemiyorum normal 4 gün adet kanaması yaşadım. Yani canım yumurtlama kanaması 4 gün sürer mi ki ben o kadar süreceğini sanmıyorum da bu kişiden kişiye değişen bişey olada bilir belki en iyisi bta hcg testi yaptırmam gerekiyor ama o psikolojiye de girmek istemiyorum
İlk testin markası roll gebelik testi diğer ikisi Baby timeBence gitmişken diğer hormonlara da baktır testin markası neydi bir de bazı markalar yanıltıyor.
Peki neden çizgiler silik çıkıyor bunun nedeni ne acaba bilgin var mı bu konuyla alakalıAyni benozaman 12. Den 18. Gune kadar iki gunde bir degerlendirmen lazim birde ne olur nolmaz doktora gittinmi hormanlarin normalmi normalse esindede bi sıkınti yoksa olur insallah sadece hamilelige cok odaklanmak malesf gebeligi geciktriyo yasanmis tecrube ile sabit
Canım sen internetten ovülasyon testi al onunla hangi gün yumurtluyorsun takip et ve ona göre birliktelik yaşa :)Eki Görüntüle 3553241 merhaba kızlar acil bana cevap verebilir misiniz?? bu testleri iki gün aralıklarla yaptım sizce gebe miyim değil miyim bu konu hakkında yorum yaparsınız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Evet geçen ay regl oldum ve. 4 gün gelen kanamada pıhtı vb. gibi bir durum yoktuSilik çıkması da gebelik olduğunu ifade ediyor. Siz geçen ay da regl oldunuz mu ? Ve 4 gün gelen kanamaniz adet kanamasimiydi pıhtı varmiydi? Eğer pıhtı varsa imkansız bir durum şuan. Ama pıhtısız adet gorduyseniz ihtimal olabilir
Canım sen internetten ovülasyon testi al onunla hangi gün yumurtluyorsun takip et ve ona göre birliktelik yaşa
Ben bu ay ki pihtiyi sormuştum sonuçta siz iki ay regl olmuşsunuz. Diğer ay pıhtı olmayıp bu ay pıhtı olduktan sonra yine gebelik söz konusu olmaz zaten . Aklınız takildiysa kanla öğrenebilirsinizEvet geçen ay regl oldum ve. 4 gün gelen kanamada pıhtı vb. gibi bir durum yoktu
Bu ay ki reglimde pıhtı oluşmadı canımBen bu ay ki pihtiyi sormuştum sonuçta siz iki ay regl olmuşsunuz. Diğer ay pıhtı olmayıp bu ay pıhtı olduktan sonra yine gebelik söz konusu olmaz zaten . Aklınız takildiysa kanla öğrenebilirsiniz
Anladım canım teşekkür ederimRegl olduysaniz hamile olamazsiniz yaptiginiz test markalarinin ikisi de yalanci pozitif veren markalar. Kirmizi duzenli gelen kan varsa gebelik yoktur. Hakkinizda hayirlisi olsun
Daha önce böyle silik çizgiler oluşmamıştı bende merak ediyorum belki test bozuktur bugün tekrar kontrol edeceğim6 gün çok erken yani düzenine göre daha yumurtlama bile gelmedi, 29-30 günlük döngüde 15-16. Gün yumurtlarsın genelde. kimyasal gebelik yaşamış olabilir misin belki testler ondan pozitif çıkıyordur adet olmana rağmen.
Eki Görüntüle 3553241 merhaba kızlar acil bana cevap verebilir misiniz?? bu testleri iki gün aralıklarla yaptım sizce gebe miyim değil miyim bu konu hakkında yorum yaparsınız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum
Yani o kadar yoğun da değildiTest pozitif ama adet olman beni şüpheye düşürdü. Her zamanki yoğunlukta mıydı? Yarın bir kan ver bence
Ben de şüpheye düştüm yani eğer gebeysem bu bir mucize gibi bir şey galibaTest pozitif ama adet olman beni şüpheye düşürdü. Her zamanki yoğunlukta mıydı? Yarın bir kan ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?