Canlar hamile kalmak icin macun diyorlar dogrumu bu?

Seni üzmek istemem rabbimin işine de karışmam ama prolaktin varsa hamile kalmanız imkansiz İbrahim Saraçoğlu bin kürü var bunun için bı araştır dilersen benim bı yakınımda aynı sorundan muzdarip .. hemafiz miydi neydi o temiz çıkıyorsa testlerinde kür denemeni oneririm

Gerçekten mi :) canım Babam alıp gelmiş , duymuş galiba evde var şimdi . Nasıl kullandın canım
Canim ben saracoglunun kendi magazasindan sallama cay olarak aldim hergun sabah aksam olarak 2 kez ictim ovulasyon testiylede takip ettim ve bu ay erken yumurtladim ve hamile kaldim

Ya zor biraz Gerçekten prolaktin çok çok önemli lohusa hormonu da diyorlar .bide polikostik olunca bi kat daha zor biliyorum .Ol derse olur . Biryerden bir umut işte inceleyeyim saracoglunun kurunu

Canim ben saracoglunun kendi magazasindan sallama cay olarak aldim hergun sabah aksam olarak 2 kez ictim ovulasyon testiylede takip ettim ve bu ay erken yumurtladim ve hamile kaldim
Ay ne güzel ya :) maşallah .Bi inceleyeyim onuda ovulasyon testlerimi daha yeni aldım elimdekileri bitmişti :) bide onla deneyeyim umut oldun bana çok saol :*

Ya zor biraz Gerçekten prolaktin çok çok önemli lohusa hormonu da diyorlar .bide polikostik olunca bi kat daha zor biliyorum .Ol derse olur . Biryerden bir umut işte inceleyeyim saracoglunun kurunu
Altta bı arkadaş söylemiş zaten testere dişli aslan pençesi iki üç ay her gün yatmadan önce için . Bı de karabaş otu olanı da var onun.

Pcoya soğan kurunu tavsiye ediyorlar mutlaka uygula canm adetini düzene sokacaktır . Her gün sabah ve akşam olmak üzere 15 gün uyguluyordu çok faydasını gören var.

Pcoya soğan kurunu tavsiye ediyorlar mutlaka uygula canm adetini düzene sokacaktır . Her gün sabah ve akşam olmak üzere 15 gün uyguluyordu çok faydasını gören var.
Işin ilginç tarafı adet günlerinde problem yok benim doktorum da çok şaşırıyor :)garip bi bünyem var galiba

Ankara’da Ulusta çok ünlü bir baharatçı yapıyor bu macunu . Eşinizin ve sizin tahlil sonuçlarını götürüyorsunuz ona bakarak ( anlıyor mu bilmiyorum ) bir macun ve çay karışımı hazırlıyor . Reçete gibi ne zaman nasıl içeceğini anlatıyor . Eşimin kuzeni kullanmıştı inanarak içtim demişti ama başka sorunları da vardı . Denemek için biz de almıştık ama ben faydasını görmedim aylar sonra kendiliğinden hamile kaldım :) bayağı da pahalı .

Ben de beş aylık evliyim hamile kalmaya çalışıyorum ovulasyon testi aldım üç gündür pozitif anlamadım gitti
Ovulasyon testlerini anlayana kadar zaten 3 ayım geçti :) Her testi ablamlara gosteriyodum Oy Birliği ile karar veriyoduk :) evet Evet olmuş veya yok olmamış diye :)

Hangi baharatci o .Ben uşakta yaşıyorum ama baya sıklıkla Ankara ya gidiyorum :) Ne güzel maşallah sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah :*

Ovulasyon testlerini anlayana kadar zaten 3 ayım geçti :) Her testi ablamlara gosteriyodum Oy Birliği ile karar veriyoduk :) evet Evet olmuş veya yok olmamış diye :)
Ben de anlayamıyorum millet pozitifi yakalayamaz benim üç gündür pozitif sinirim bozuldu

Zaten ne zaman birakicaz bu düşünceleri o zaman kalırız stresle zor ..

Hangi baharatci o .Ben uşakta yaşıyorum ama baya sıklıkla Ankara ya gidiyorum :) Ne güzel maşallah sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah :*
İstanbul Baharat canım . Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Ben çoğu şeyi denedim o yüzden hiç birine inanmıyorum aslında . İş tamamen kafada bitiyor vazgeçtiğimiz tamam artık olmayacak diye kabullendiğimiz ay hamile kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…