Gerçekten mi :) canım Babam alıp gelmiş , duymuş galiba evde var şimdi . Nasıl kullandın canımProlaktinin yüksekse kesinlikle testere disli aslan pencesi kullan canim benimde 1.5 yildir olmuyordu bu otu kullandim ayni ay hamile kaldim
Merhaba arkadaşlar,
Hamile kalmak için çeşitli macunlardan bahsediyorlar.Ben pcos luyum ve prolaktinim yüksek rahim filmi normal 2yıl uğraştım olmadıdoktorum aşılama önerdi 2 Ay sonra başlayacağım asilamaya ama bu arada macunlar ilgimi çekti ,varmı aranızda faydasını gören kullanan :) Bir el ativerin şu konuya :*
Seni üzmek istemem rabbimin işine de karışmam ama prolaktin varsa hamile kalmanız imkansiz İbrahim Saraçoğlu bin kürü var bunun için bı araştır dilersen benim bı yakınımda aynı sorundan muzdarip .. hemafiz miydi neydi o temiz çıkıyorsa testlerinde kür denemeni oneririmMerhaba arkadaşlar,
Hamile kalmak için çeşitli macunlardan bahsediyorlar.Ben pcos luyum ve prolaktinim yüksek rahim filmi normal 2yıl uğraştım olmadıdoktorum aşılama önerdi 2 Ay sonra başlayacağım asilamaya ama bu arada macunlar ilgimi çekti ,varmı aranızda faydasını gören kullanan :) Bir el ativerin şu konuya :*
Canim ben saracoglunun kendi magazasindan sallama cay olarak aldim hergun sabah aksam olarak 2 kez ictim ovulasyon testiylede takip ettim ve bu ay erken yumurtladim ve hamile kaldimGerçekten mi :) canım Babam alıp gelmiş , duymuş galiba evde var şimdi . Nasıl kullandın canım
Ya zor biraz Gerçekten prolaktin çok çok önemli lohusa hormonu da diyorlar .bide polikostik olunca bi kat daha zor biliyorum .Ol derse olur . Biryerden bir umut işte inceleyeyim saracoglunun kurunuSeni üzmek istemem rabbimin işine de karışmam ama prolaktin varsa hamile kalmanız imkansiz İbrahim Saraçoğlu bin kürü var bunun için bı araştır dilersen benim bı yakınımda aynı sorundan muzdarip .. hemafiz miydi neydi o temiz çıkıyorsa testlerinde kür denemeni oneririm
Ay ne güzel ya :) maşallah .Bi inceleyeyim onuda ovulasyon testlerimi daha yeni aldım elimdekileri bitmişti :) bide onla deneyeyim umut oldun bana çok saol :*Canim ben saracoglunun kendi magazasindan sallama cay olarak aldim hergun sabah aksam olarak 2 kez ictim ovulasyon testiylede takip ettim ve bu ay erken yumurtladim ve hamile kaldim
Altta bı arkadaş söylemiş zaten testere dişli aslan pençesi iki üç ay her gün yatmadan önce için . Bı de karabaş otu olanı da var onun.Ya zor biraz Gerçekten prolaktin çok çok önemli lohusa hormonu da diyorlar .bide polikostik olunca bi kat daha zor biliyorum .Ol derse olur . Biryerden bir umut işte inceleyeyim saracoglunun kurunu
Başlayayım ben ona hemen bu akşam ne zararı olacak kiAltta bı arkadaş söylemiş zaten testere dişli aslan pençesi iki üç ay her gün yatmadan önce için . Bı de karabaş otu olanı da var onun.
Tabiki inşallah cnmBenide haberdar edermisin ? Lutfeeen
Pcoya soğan kurunu tavsiye ediyorlar mutlaka uygula canm adetini düzene sokacaktır . Her gün sabah ve akşam olmak üzere 15 gün uyguluyordu çok faydasını gören var.Prolaktin hormon yüksekliği ve polikistikover disinda yok 2 yıl hastaneyi yol ettim doktorumla ayın belli donemlerinde fazlaca görüştük :) malum Eğer sizde tedavi gorduyseniz bilirsinizsürekli kan alınıyor gün veriliyor Saat veriliyor falan
Işin ilginç tarafı adet günlerinde problem yok benim doktorum da çok şaşırıyor :)garip bi bünyem var galibaPcoya soğan kurunu tavsiye ediyorlar mutlaka uygula canm adetini düzene sokacaktır . Her gün sabah ve akşam olmak üzere 15 gün uyguluyordu çok faydasını gören var.
Pcoya soğan kurunu tavsiye ediyorlar mutlaka uygula canm adetini düzene sokacaktır . Her gün sabah ve akşam olmak üzere 15 gün uyguluyordu çok faydasını gören var.
Ben de beş aylık evliyim hamile kalmaya çalışıyorum
Işin ilginç tarafı adet günlerinde problem yok benim doktorum da çok şaşırıyor :)garip bi bünyem var galiba
Bunu bilmiyordum ben teşekkürler bilgi için arastiracagim mutlakaKuru incir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum canım bi araştır bence yine de
Ovulasyon testlerini anlayana kadar zaten 3 ayım geçti :) Her testi ablamlara gosteriyodum Oy Birliği ile karar veriyoduk :) evet Evet olmuş veya yok olmamış diye :)Ben de beş aylık evliyim hamile kalmaya çalışıyorumovulasyon testi aldım üç gündür pozitif anlamadım gitti
Hangi baharatci o .Ben uşakta yaşıyorum ama baya sıklıkla Ankara ya gidiyorum :) Ne güzel maşallah sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah :*Ankara’da Ulusta çok ünlü bir baharatçı yapıyor bu macunu . Eşinizin ve sizin tahlil sonuçlarını götürüyorsunuz ona bakarak ( anlıyor mu bilmiyorum ) bir macun ve çay karışımı hazırlıyor . Reçete gibi ne zaman nasıl içeceğini anlatıyor . Eşimin kuzeni kullanmıştı inanarak içtim demişti ama başka sorunları da vardı . Denemek için biz de almıştık ama ben faydasını görmedim aylar sonra kendiliğinden hamile kaldım :) bayağı da pahalı .
Ben de anlayamıyorum millet pozitifi yakalayamaz benim üç gündür pozitif sinirim bozulduOvulasyon testlerini anlayana kadar zaten 3 ayım geçti :) Her testi ablamlara gosteriyodum Oy Birliği ile karar veriyoduk :) evet Evet olmuş veya yok olmamış diye :)
Zaten ne zaman birakicaz bu düşünceleri o zaman kalırız stresle zor ..Ankara’da Ulusta çok ünlü bir baharatçı yapıyor bu macunu . Eşinizin ve sizin tahlil sonuçlarını götürüyorsunuz ona bakarak ( anlıyor mu bilmiyorum ) bir macun ve çay karışımı hazırlıyor . Reçete gibi ne zaman nasıl içeceğini anlatıyor . Eşimin kuzeni kullanmıştı inanarak içtim demişti ama başka sorunları da vardı . Denemek için biz de almıştık ama ben faydasını görmedim aylar sonra kendiliğinden hamile kaldım :) bayağı da pahalı .
İstanbul Baharat canım . Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Ben çoğu şeyi denedim o yüzden hiç birine inanmıyorum aslında . İş tamamen kafada bitiyor vazgeçtiğimiz tamam artık olmayacak diye kabullendiğimiz ay hamile kaldım :)Hangi baharatci o .Ben uşakta yaşıyorum ama baya sıklıkla Ankara ya gidiyorum :) Ne güzel maşallah sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah :*
Tamamen katılıyorum İnanın forumlarda yazan saçma ya da doğru her şeyi denedim . Vazgeçip unuttuğumuz anda hamile kaldım :)Zaten ne zaman birakicaz bu düşünceleri o zaman kalırız stresle zor ..