Canlar hamile kalmak icin macun diyorlar dogrumu bu?

Ben de anlayamıyorum millet pozitifi yakalayamaz benim üç gündür pozitif sinirim bozuldu
Şu eski tipler var onlarda yumurtlamaya basladindada Tam zamanindada Aynı gösteriyor. Bide yeni nesil olanlar var onlarda daha anlaşılır ama tamamen duygusal sebeplerden bende eskilerden kullanıyorum çok pahalı bahsettiklerim . :KK43:

İstanbul Baharat canım . Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Ben çoğu şeyi denedim o yüzden hiç birine inanmıyorum aslında . İş tamamen kafada bitiyor vazgeçtiğimiz tamam artık olmayacak diye kabullendiğimiz ay hamile kaldım :)
Bi Ankara'daki arkadaslarada sorayım onu arastirsinlar :) Herkes seferber zaten :) yaş 33 olunca alarm sinyalleri :)

İyi bir doktor bulup kendinizi ona emanet edin 33 yaş henüz çok geç değil moral çok önemli :)
şu anki doktorum mükemmel ötesi :) 3 doktor değiştirdim sol yumurtaligi mahvetti birtanesi yanlış ilaç ve iğne tedavisi ile üst üste 4 Ay ilaç tedavisi yaptı ve çatlatma iğnesi picolularda dozaj ayarı çok önemli Aynı anda 7 yumurta gelişti fakat çatlama olmadı kist olarak kaldı ebatlari baya büyüktü 3 unun Yeni doktorum tedavi etti ... güveniyorum saolsun moralimi de o düzeltti zaten doğru söylüyorsun .moral Herşey

Prolaktinin yüksekse kesinlikle testere disli aslan pencesi kullan canim benimde 1.5 yildir olmuyordu bu otu kullandim ayni ay hamile kaldim

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Benimde fsh oranim yuksek cikti aslan pencesi kullan diyolar ama siz nasil kullandiniz adetten sonra mi basladiniz hangi siklikla tukettiniz yardimci olursaniz cok sevinirim

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Benimde fsh oranim yuksek cikti aslan pencesi kullan diyolar ama siz nasil kullandiniz adetten sonra mi basladiniz hangi siklikla tukettiniz yardimci olursaniz cok sevinirim
Tesekkur ederim amin Allah sizede nasip etsin insallah.bende adetimde basladim 1 ay icmemi soyledi satis temsilcisi ya o arada hamile kalirsam dedim anladigin an birak dedi.ben saracoglundan sallama cay olarak alip sabah aksam olarak gunde 2 kez ictim.ovulasyon testide kullanmistim bu ay ve erken yumurtladim.bu ot tamamen hormon dengeleyiciymis zaten

Tesekkur ederim amin Allah sizede nasip etsin insallah.bende adetimde basladim 1 ay icmemi soyledi satis temsilcisi ya o arada hamile kalirsam dedim anladigin an birak dedi.ben saracoglundan sallama cay olarak alip sabah aksam olarak gunde 2 kez ictim.ovulasyon testide kullanmistim bu ay ve erken yumurtladim.bu ot tamamen hormon dengeleyiciymis zaten

Ben aktardan aldim ama ibrahim saracoglu daha iyi sanirim ondan alayim. Cok tesekkur ederim bilgi icin

Merhaba.testere disli aslan pencesinin sallama olarak paketini aldim bi kutu 20 tane vardi günde 2 kez olarak 1 ay kullandim.yani toplamda 3 kutu kullandim
Teşşeküt ederim. Peki hemen sonrasında hamile kaldınızmı. Birde bu soğan kürünü çok öneriyorlar her ikisini uygulasam zararı olurmu acaba

Bi bakayım ben ona instada bi macun var bir sürü olumlu şey yazmislarda onuda Merak ettim aslında cilde ballı bitkisel macun diye Umarım deneyen vardır bakacaklar arasinda
Benim ablam denedi o macunu tüp bebek için yumurta toplamadan önce. Yumurta sayısı artmıştı ama kaliteli değilmiş. Yumurtalar toplandıktan sonra tutmadı. Bir tanesi tutmuş sadece. Onu transfer edecek doktor

Benim ablam denedi o macunu tüp bebek için yumurta toplamadan önce. Yumurta sayısı artmıştı ama kaliteli değilmiş. Yumurtalar toplandıktan sonra tutmadı. Bir tanesi tutmuş sadece. Onu transfer edecek doktor
:KK43: ya inşallah olumlu olur sonuç . O kadar tereddutteyim ki macunla ilgili

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi? ruyamdada mezarin altinda olu bebek gordum cok korkuyorum bu ruyadan sonra hamile cikmam diye :KK43:

X