Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

ben de siyah panço giyeceğim siyah beyazlı yada siyah ağırlıklı başka bir başörtü örteceğim ve 31 haftalık hamileyim beni de tanırsınız cafe crown a gelirim bulurum inşallah hiç gitmedim oraya

Tamam işte senle ben yeteriz tanınmak için :))) biz erken gidelim seninle 2 hamileyi gören hah tamam işte bu masa der....

inşallah
bire kadar yetişirim zübeyde hanıma gitçem ultrason öğleden sonra on iki buçuğa kadar halledersem acemlerden metroya bider gelirim hemen

a.s.valla bizde isteriz bursanın güzel hanımları biz ankaralılarıda davet etseniz hani hayır demeyiz hepinizi opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

buyrun siz de gelin diyeceğim ama yetişemeyeceksiniz, bir dahaki sefere sizleri de bekleriz, bizi takip ediniz..

hani kimse yok 11 de burada olacaktık ekildik mi neeeeeeeelmaz:

var ama hani yoklamada burdayım diyen yok örtmenim bir siz seslenseniz diyorum konuyu başlatan olarak...

gelemiyorum eşimle tARTIŞTIK BENı BIRAKTI GıTTı ÇOK SıNıRLıYıM DOKTORADA GıDEMıYORUM BıRDAHAKı SEFERE ıNŞ. ÇOK HEVESLENMıŞTıM HAZIRLANMIŞTIM GELECEKTıM

bence kimse gitmesin çunku 1 yada 2 kişi olunur ancak..

biz 3kişiyiz cafecrowndayiz oturuyoruz,yakinlarda olan varsa bekleriz

hava da nasıl güzel bugün evde olmayı hiç istemiyordum çok keyfim kaçık bugün gezecektim ne güzel

evet biz buluştuk kimse yoktu
3 kşiydik güzeldi ama benim oğlumun biraz uykusu gelince çıktık :sinifsinif:

güzel ve sade bir gündü....:1hug:

biz buluştuk tanıştık, umarım bir dahaki seferi gelirim diyen herkes gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…