- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
inş cnm sen bursanın neresindesin![]()
Ben güzelyalıda oturuyorum sen neresindensin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş cnm sen bursanın neresindesin![]()
Ben güzelyalıda oturuyorum sen neresindensin?
mudanyadamısın cnm çok severim bende güselyalıyııı bende ilçelerindenim cnm
ben aslen gemlikliyim evlenince bursa merkzdeydik önce sonra buraya geçtik sen şimdi nerdesin bursamı?hemşiresin sanırım yokmu evlilik?![]()
sevdiğim asker ben orduya gelin gideceğim bu yaz cnm baya uzağa =14:
aa canım hadi hayırlısı olur inşllh mutluluklar dilerim şimdiden Allah kavuşturssun nişanlınlada sen şimdi bursadamısın peki?
evet cnm bursadayım şimdiiiikaradeniz güzel yer inş çabuk alışırım
![]()
evt canım güzel diyolar ya insan mutlu olsunda eşin yanında olsunda çok sorun degil okonular benimde ailem uzak bana.inşllh iyi olur canım senin için bursanın neresindensin sen?sendemi mudanyada yaşıyosun?
yok cnm mudanyada deilim ben
slm kızlar hepinizi çok özledim..evimde net yok ondan giremiyorum.sabriye ve zeliha Allah analı babalı büyütsn inş bebeklerinizi.aklımdasınız görmeye gelicem inşallah.havalardan cıkamadım.alınmayın lütfen.baharcım tanısmak nasip oldu ama senlede bi türlü görüşemedikhepinize slm hoşkln
slm kızlar hepinizi çok özledim..evimde net yok ondan giremiyorum.sabriye ve zeliha Allah analı babalı büyütsn inş bebeklerinizi.aklımdasınız görmeye gelicem inşallah.havalardan cıkamadım.alınmayın lütfen.baharcım tanısmak nasip oldu ama senlede bi türlü görüşemedikhepinize slm hoşkln
evet tatlm bayramıda atlatalm inşallah gelicem sana da..teşekkürler anlayısn için.amin canım sağol seni çok ii anlıyorum buyrun bekleriz bak havalarda düzeldi
Sende Allaha emanet ol canm.evet canım kısmet görüşürüz inşllh kendine ve bebegine iyi bak Allaha emanet ol
meraba canım benim valla bende hepinizi çok özledim...Ne zaman istersen buyur gel tatlım benim yalnız evden çıkma şansım yok malesef 2 tane bebeyle :)
bende gemlikliyim bulusa olduğunda banada haber verin bende geleyim bursayaaaaben aslen gemlikliyim evlenince bursa merkzdeydik önce sonra buraya geçtik sen şimdi nerdesin bursamı?hemşiresin sanırım yokmu evlilik?![]()