Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

evet cnm bursadayım şimdiiii :17:karadeniz güzel yer inş çabuk alışırım :29:

evt canım güzel diyolar ya insan mutlu olsunda eşin yanında olsunda çok sorun degil okonular benimde ailem uzak bana.inşllh iyi olur canım senin için bursanın neresindensin sen?sendemi mudanyada yaşıyosun?

slm kızlar hepinizi çok özledim..evimde net yok ondan giremiyorum.sabriye ve zeliha Allah analı babalı büyütsn inş bebeklerinizi.aklımdasınız görmeye gelicem inşallah.havalardan cıkamadım.alınmayın lütfen.baharcım tanısmak nasip oldu ama senlede bi türlü görüşemedik:( hepinize slm hoşkln

slm kızlar hepinizi çok özledim..evimde net yok ondan giremiyorum.sabriye ve zeliha Allah analı babalı büyütsn inş bebeklerinizi.aklımdasınız görmeye gelicem inşallah.havalardan cıkamadım.alınmayın lütfen.baharcım tanısmak nasip oldu ama senlede bi türlü görüşemedik:( hepinize slm hoşkln

evet canım kısmet görüşürüz inşllh kendine ve bebegine iyi bak Allaha emanet ol

amin canım sağol seni çok ii anlıyorum buyrun bekleriz bak havalarda düzeldi

meraba canım benim valla bende hepinizi çok özledim...Ne zaman istersen buyur gel tatlım benim yalnız evden çıkma şansım yok malesef 2 tane bebeyle :)

amin canım sağol seni çok ii anlıyorum buyrun bekleriz bak havalarda düzeldi
evet tatlm bayramıda atlatalm inşallah gelicem sana da..teşekkürler anlayısn için.

evet canım kısmet görüşürüz inşllh kendine ve bebegine iyi bak Allaha emanet ol
Sende Allaha emanet ol canm.
meraba canım benim valla bende hepinizi çok özledim...Ne zaman istersen buyur gel tatlım benim yalnız evden çıkma şansım yok malesef 2 tane bebeyle :)

haklsın canım ya 2 bebekle zor olur.ben neler cektm hele ilk 2 ay mahvoldum :(( wc ye bile gidemedim düşünün. inşallah havalar böyle giderse hülyayla sana da zelihaya da gelicem.öptüm bebişlerinizi :nazar:

merhabalar...bursalı bayanlar e buluşsak ya artık kar kış gelmeden :)) hiçbirinizi tanımıorum...ben bekarım bu arada bakıyorum hep evliler kaynaşmış yahu :))

slm kızlar yarışma bölümüne alyanslar yarışıo die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz :16:

Back