• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

iyiyim canım
nasıl olsun eyüp asafla beraber olduğu kadar iyi gidiyor canım 31 haftalık oldum ıyıce az kaldı
zaman ne kadar da abuk geçıyor
sen nasılsın emır alı nasıl çalışıyormusun hala
sevcana gıttın mı ya
ben gıdemedım hastaydı benım kı :(

ayy 31 hafta oldumu inanmıyorum yaa maşallah azı gitmiş çoğu kalmış..
biz sevcana aniden gittik canım şennurla.
işten bu cuma çıktım evdeyim artık görüşelim inş..

kızlarrr salı öğlen aldım oğlumu kucağımaaa
suni sancı ile normal epidüral oldu ve çok mutluyuzzzzz

tşk ederim dualarınız ve ii dilekleriniz için

mrb canım gerçi birbirimizi pek tanımıyoruz ama bende bursadayım allah analı babalı büyütsün rabbim sağlık huzur mutluluk versin bizim uykularımızda yakışıklının olsun benimde 21 şubatlı bi oğlum vr adı miraç allahım herkese nasip etsin şunu diyeyim sana sakın yalnızım yapamam korkuyorum bu duyguları at gitsin herşeyi akışına bırak ben ilk günden beridir yalnız baktım annemde kayınvalidemde var ama istemedim kendin yapınca tecrübe oluyo cesaret geliyo gazı için bizimki çok şükür sorunlu değildi ama arada oluyodu zinco verdim bide doktorumuz motilium vermişti bunları kullandım gayet rahattı ayklarını sıcak tut ben içi havlulu olan külotlu çorap giydirdim :)) bilmişlik sanma bu dediklerimi sakın biraz tecrübe oldu bende bişi sormak istersen bana msj at eliden geleni yaparım tekrarda hayırlı olsun

vadideiki zambak: est. canım tabii sen benden tecrübelisin dediğin gibi alıştım artık
oğlumla gittikçe daha da ii tanıyoruz birbirimizi ama ilk baş zordu gerçek
ben patik giydiriyorum ve hep penye battaniye sarılı
arada oynarken açıyoruz sadece ev güzel 22 derece üşümüyor
kontröl ediyorum ensesinden filan yanlız kucağı çok seviyoruz şimdiden
ilk 3ay yada 1 sene alışkanlık edinmez bebekler diyorlar ama valla kucaktan başka bi yerde uyumuyor
yada ayağımda sallamam lazım ağzında emzikle :)

Son düzenleme:
arkadaşlar uygun birgün görüşelimmi yine. Gerçi aramızda yeni doğum yapan arkadaşlar oldu onlar için şuan çıkmak zor olsa gerek. Yeni katılan arkadaşlar uygun birgün ayarlayıp görüşebiliriz tanışmış oluruz nedersiniz?:1rolleyes:

vadideiki zambak: est. canım tabii sen benden tecrübelisin dediğin gibi alıştım artık
oğlumla gittikçe daha da ii tanıyoruz birbirimizi ama ilk baş zordu gerçek
ben patik giydiriyorum ve hep penye battaniye sarılı
arada oynarken açıyoruz sadece ev güzel 22 derece üşümüyor
kontröl ediyorum ensesinden filan yanlız kucağı çok seviyoruz şimdiden
ilk 3ay yada 1 sene alışkanlık edinmez bebekler diyorlar ama valla kucaktan başka bi yerde uyumuyor
yada ayağımda sallamam lazım ağzında emzikle :)

yeriim onu ben yok anacım onlar hemen kucağa alışıyolar insan kokusunu hemen alıyolar yaramazlar benm oğlum emerdi sonra doğru beşiğe kendi kendine uyurdu hiç ayağımda sallamaya alıştırmadım şimdide sallamıyorum ama babası heves edip beşiğe sallamaya alıştırdı şimdi ise elimi tutup yürütün istiyo kucağa yine gelmiyo sıkılıyo kucaktan sormak istediğin bişi olursa burdayım özeldende msj atabilirsin bebişini çok öp canım

arkadaşlar uygun birgün görüşelimmi yine. Gerçi aramızda yeni doğum yapan arkadaşlar oldu onlar için şuan çıkmak zor olsa gerek. Yeni katılan arkadaşlar uygun birgün ayarlayıp görüşebiliriz tanışmış oluruz nedersiniz?:1rolleyes:

ben kiimsey i tanımıyorum öyle bişi olursa gelirim seve seve

Back