Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

ben sabahtan doktora gitçem yetişip gelmeye çalışırım zübeydeye gidersem bu sefer öğleden sonra bakıyolar ultrasona çünkü

bende varım allahın izniyle 7...

herkes boynunda bir şal ile gelsin, ne dersiniz?

arkadaşlar merhabalar bende aranıza katılmak isterdim ama full tempo çalısan bi bayanım :) sadece salıgünü iznim var ondada gemlikde oluyorum çünkü orda oturuyorum şöyle söyleyeyim bahar gelsin kızlar alın bebeklerinizide gelin gemliğe söyle denize karsı çaylarımızı içelim :) size umurbeyden gemlik manzarası seyrettireyim :) eğer bana uyan gün olursa bulusmalarınızda gelmek isterim ama pazartesi günü ne yazıkki uymuyo çünkü tek basıma sorumluyum ogün işyerinde

seve seve inş. yaza doğru geliriz madem haziranda bebeğim 2 aylık olacak kısmetse o zaman tanışırız

inşallah canım, bir dahaki buluşmayı da sana göre ayarlarız...

nerde oturcaksak ilk önce giden oraya otursun ve görevlilere desin bu masa kadınlar kulubunden gelenlere ait die hepimişz omasada toplanalım..

seve seve inş. yaza doğru geliriz madem haziranda bebeğim 2 aylık olacak kısmetse o zaman tanışırız

herzaman beklerim canım keşke ogün işyerinde tek olmasamda gelsem ama ne yazıkki umarım bidaki bulusmaya olur fotoğrafları veya ogün neler yasandığını paylasırsdanız orda olmus kadar olurumn enazından

kızlar ben gelemiyorum size iyi eğlencelerrrrrropuyorumnanaktan

ahanda gelemeyenler başladı bakalım kaç kişi fes etçek :1ninca:

yarın saat 11de burda buluşalım gelecek olanlarla

bende geliyorum tabikiiiiii cafe crownda masa sorun olmaz birde hafta içi ise hiç sorun olmaz üst katıda var hafta içi kent pek kalabalık olmuyor zaten.....

nerde oturcaksak ilk önce giden oraya otursun ve görevlilere desin bu masa kadınlar kulubunden gelenlere ait die hepimişz omasada toplanalım..

Peki, giden bakınsın biraz o zaman şüpheli kimse yoksa dediğin gibi görevli birine söylesin, otursun...

ben de siyah panço giyeceğim siyah beyazlı yada siyah ağırlıklı başka bir başörtü örteceğim ve 31 haftalık hamileyim beni de tanırsınız cafe crown a gelirim bulurum inşallah hiç gitmedim oraya

garsona bu masa kadınlar kulübüne ait dersek amma güler mekan kapatmış gibi olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…