Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

kızlar sabah 5de yatışım yapılıyorum suni sancı ile doğumum gerçekleşecek inaşallah
hayırlısıyla öğlene kucağımda olurmuş oğlum
dualarınızı bekliyorummm

Allah seni ve oğlunu korusun. Dualarımız seninle canım :Saruboceq: Allah hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin.

Amin canım, inşallah. Doğumu Jimer'de yapacağım. Doktorum Recep Doğanlar.

hadi hayırlısı olsun nefret ediyorum jimerden recep beyi bilirim hamileliğim ilk bi iki ayında orda gerizekalı jale hanıma gittim sonra hastanenin ve doktorlarının ne mal olduğunu öğrendim ayrıldım ordan ve ben hamileyken yenidoğan ünitesi yoktu şimdi yeni açıldı benim için oda çok önemliydi hakkınızda hayırlısı olsun canım şimdiden tebrikler

Jale Hanım'dan neden memnun kalmadın canım? Recep Bey nasıldı? Bir de hastanin ve doktorlarının ne mal olduğunu bilirim yazmışsın ya biraz daha açar mısın? Ne gibi olumsuzluklar yaşadın? Merak ettim. Sen nerede ve hangi doktorda yaptın doğumunu tatlım?
Amin, inşallah hayırlısı olur canım.

slm bizde çok buluşamadık canım.sende hoşgeldin bu arada inşllh bundan sonra görüşürüz...:1hug:

inşallah buluşuruz ne güsel olur:) bu arada doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum doğuramayanlarda bi an önce sorunsuz bi şekilde doğurur umarım...

ya benim hamileliğimin ilk aylarında bi sancı başladı ve devam etti çalışıyodumda jale hanım dediler ii dedim gideyim sigortalı hastalara tavırları çok değişik doktor ve hastane çalışnaları şimdi öylemi bilmiyorum ama benim dönemimde özel hastaları başka kapıdan sigortalı hastaları başka kapıdan içeri alıyolar muayeneye neyse bi gün yine sancım oldu çok kötüyüm ardım jale hanımı gel dedi 6 ya kadar burdayım eşimi aradım geldi gittik kızlara söyledim 100 tl verceksiniz dedi ben ssk lıyım dedim hem jale hanımınhaberi var o gel dedi sorun dedim kız gitti sormaya bende kapının önündeyim yok ben öyle bişi demedim haberim yok al 100 tl dedi beni gördü ben şuan bakamam ssk bakma saatim bitti özel gelirsen bakarım dedi ben orda sancıdan kıvranıyorum ağzımı bozdurcak öküz para istiyo lanet olsun verdim hemen odaya aldı baktı ama ultrason bile farklıydı biliyomsn herzaaman ki ultrasona götürmedi en iyisine götürdü baktı yokk bişi dedi çıktık geldik ama bn doktor araştırmaya başladım doruk tıp merk. sevil pakeri buldum benim vazgeçilmezim oldu allah razı olsun yine sancım oldu ona aradım tereddütsüz hemen gel bakcam çabuk dedi gittim baktı ve serviks yetersizliği artı enfeksiyon bebeğimi kaybediyordum önce allah sonra sevil hanımın sayesinde bebeğim kucağımda 34 haftalık oldu ama sorunsuz oldu jimerden çalışanlarından doktorlarından nefret ediyorum recep beyede sonuç göstermeye gitmiiştim benilaç yazamam bakamam mırın kırın etmişti pek de bilgili bi doktor değildi o an benim için bu benim kararım tabi kide akkında hayırlısı olur inşallah

Anladım canım, talihsizlikler yaşamışsın orada ama neyse ki hayırlısıyla bebeğini almışsın kucağına. Allah bağışlasın yavrunuzu. Jale Hanım nasıldır bilmiyorum ama ben Recep Bey'den memnunum, şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. Hastane girişi ssk ve özel olarak hala ayrı ama sanırım kayıtlar ayrı tutulduğu için böyle bir uygulama var. Ultrasonlarda da bir odadaki farklı diğerlerinden o da ayrıntılı ultrason diğer odalardakiler aynı şimdi. O zaman başına gelen olumsuzluklara senin adına üzüldüm. İnşallah biz sorun yaşamayız. İyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım.

kızlarrr salı öğlen aldım oğlumu kucağımaaa
suni sancı ile normal epidüral oldu ve çok mutluyuzzzzz

tşk ederim dualarınız ve ii dilekleriniz için

Gözünüz aydın alllah analı babalı büyütsün...

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.

Normal epiduralle doğum yapmışsın, ben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum. Tavsiye ediyor musun canım?
Allah mutluluğunuzu bozmasın opuyorumnanaktan

zelihacım hayırlı osun canım sende anneler kervanına katıldın demek canım
allah analı babalı buyutsun canım

hepinize tşk ederim
evet hülyacım 1 hafta gecikmeli de olsa :)
olsun oğlum dünyada herşeye bedelmiş
hayatımın yeni erkeği :)

epidüral:bende çokk korkuyordum
eşim ve dr israr etti ama çokkk memnın kaldım
ama anestezi uzmanınla alakalıymış benimki çok iyiydi
çokk güzel geçti doğum
sorsan şimdiki aklın olsa diye yine epidural seçerdim
ben çok memnun kaldım

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım. Benim de doğumuma çok az kaldı hala bir karar veremedim. Doğumunu nerede yaptın ve doktorun kimdi canım?
Eeee nasıl gidiyor bebişli hayat? Çok güzel bir duygudur eminim, alıştın mı bebişine? Küçük prensimizin adı ne acaba?
Ne kadar çok soru sordum böyle ben opuyorumnanaktan

canımmm gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inş.

Bende epidural normal doğum yaptım ve çok rahat geçti doğumum...

zelihacım hayırlı osun canım sende anneler kervanına katıldın demek canım
allah analı babalı buyutsun canım

Hülyacım artık sıra sende seninde güzel hayırlı haberini alırız canım inş. çok öptüm seni.

hiç önemli değil canım
benimde ilk doğumundu ve çok soruyordum herkeze :)
seni çok ii anlıyorum ben doğum yaptığım güne kadar çok kararsızdım
gerçekten acaba ıkınabilirmiyim epidüral olunca
doğuma kadar etkisi geçermi bilmem ne
dr ve eşimin ısrarı üzerine epidüral oldum onlar karar verdi
bana sorulmadi bile nerdeyse
ama iyikide sorulmamış hahaha
ben suni sancıyla doğum yaptım tam 41 haftayken
oğlum gelmek istemedi zorla aldık

medical parkta ahmet yılmaz dı dr. ÇOKK memnun kaldım dr danda ebelerden de hepsinden
bi ara herkez medical aynı devlet gibi olmuş vs dediler biraz üzülmüştüm ama
çok memnun kaldım
ücretleri de merak edersen
normal 550 epidüral istersen +500
sezeryanda 550

adımız kadir tuna canım
çok güzel gidiyor
biraz tecübesizlik var yanımda da annem kimsem yok o biraz zor oluyor
hele ilk 1-2 gün
bugün misal daha iyiyiz birbirimize alışıyoruz
huyumuzu suyumuzu öğreniyoruz
bol bol uyuyor ve emiyor başka derdi yok
sade gaz sorunu var sanırım biraz zorlanıyoruz sanki
bide göğüslerim çok sertleşti süt dolduğu için normal mi
yoksa çok az çekebiliyor süt içinde mi kalıyor anlamadım
ama cork cork güzel de çek,yor ama dedim ya
biraz tecrübesizlik ve yanlızlık çok zor
yoksa oğlum üzmüyor annesini
yarın kontrölümüz var bakalım dr ne dicek

tşk ederim kızlar
evet hülya top sende bende savdım sıramı şükür

Cevapların için teşekkür ederim canım. Benim de doktorum epidurali ısrarla istiyor. Bakalım Allah ne nasip edecek göreceğiz.
Benim ablam da Medical'de doğum yapmıştı, çok memnun kalmıştı.
Oğlunun adı çok güzelmiş, bahtı da adı gibi güzel olsun inşallah.
Yalnızlık zor gibi gelir ama bence daha iyi canım, ilk başlarda tecrübesiz olduğun için biraz zorlanırsın ama kafanı dinlersin. Benim kayınvalidem, kaynatam, görümcem, kaynım, eltim gelecek doğum için bizde kalacaklar kara kara düşünüyorum onlara nasıl hizmet etcem nereye yatırcam ben onları :)))
Gaz sorunu için tek bildiğim çocuğun karınını saatin ters yönüne doğru ovmak ama tecrübe etmedim sadece duyduğum bu canım.
Kontrolünüzde inşallah sorunsuz geçer.

zelihacım tek başına değilsin canım artık hayatında kadır tuna da cnım herseyı ama her seyı onun o mınık yuzu sana unuturacak .yalnız olduğun için aslında daha da sanslısın kayınvalıden falan gelse dert yok oyle yapma yok boyle tutma bak süt gelmıyor herseyı de pek bılırlerya daha da çok gerıleceksın tek başına olmak daha ıyı
canlarım hepınız aldınız kuzularınızı kollarınıza bende sıra demek
ay ınanmıyorum ya zaman az kaldı :)
rabbım bana da kuzumun yuzunu gormeyı nasıp etsın ınşallah

amin hülyacım hayırlısıyla sende al oğlunu kucağına
kendi annem gelmiş olsaydı benim için ii olacaktı
en azından yemek aş düşünmezdim sil süpür işlerini ona yıkardım :))
bende oğlumla ilgilenirdim biraz dinlenirdim arada ama olsun
dediğin gibi onun o çirkin yüzünü görünce yorgunluk uykusuzluk hiçbirşey kalmıyor opuyorumnanaktan

Zelcancım hayırlı olsun bebeğin tatlım..Allah analı babalı büyütsün..
Hülyacım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…