Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Kızlar 30 eylül de oğluma kavuştum normal doğum yaptım 37+5 günlük ken doğum oldu...

Darısı zellihanın başına inş. oda hayırlısıyla alır oğlunu.

canım Allah analı babalı büyütsün.çok sevindim.aklımızdasın unutma,soğuk zaman da dogurdun ama inşallah bakmaya geliriz oğluşuna.öptüm senide bıdıklarıda.

Kızlar 30 eylül de oğluma kavuştum normal doğum yaptım 37+5 günlük ken doğum oldu...

Darısı zellihanın başına inş. oda hayırlısıyla alır oğlunu.

aaa maşallah Allah yavrularınızı size bağışlasın hayırlı olsun canım
evet darısı başıma artık
bugünde kızının doğum günü sanırım tebrik ederim canım hihoyyyt

mrb bayanlar bende habire bursalıları arayıp duruyom nerdeler diye buldum sizitanıtayım kendimi 26 yaşındayım 7.5 aylık dünyalar tatlısı bi oğlum var ertuğrulkentte oturuyorum doğum yapmış arkadaşlar var galiba allah analı babalı büyütsün sağlık huzur versin darısı olmayanlara

Merhaba arkadaşlar beni de alır mısınız aranıza? Ben de Bursa'lıyım. Adım Burcu, Yaseminpark'ta oturuyorum. 38 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse bu ay kucağıma alacağım yavrumu. Topice biraz göz attım buluşmalar oluyor sanırım arkadaşlıklarınızın ve buluşmalarınızın devamını dilerim. Yeni doğum yapmış arkadaşları da tebrik ediyorum, Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.
Sevgiler...

aa canım benim gözün aydın Allah size bagışlasın inşllh.umarım iyisindir bebeklerin nasıl tekrardan tebrik ederim canım kib görüşürüz...

Teşekkür ederim canım çok sağol darısı senin başına inş.

canım Allah analı babalı büyütsün.çok sevindim.aklımızdasın unutma,soğuk zaman da dogurdun ama inşallah bakmaya geliriz oğluşuna.öptüm senide bıdıklarıda.

Allah razı olsun canım benim çok teşekkürler....

Ne zaman isterseniz buyrun gelin çok sevinirim...Bende öptüm duru bebeği...

aaa maşallah Allah yavrularınızı size bağışlasın hayırlı olsun canım
evet darısı başıma artık
bugünde kızının doğum günü sanırım tebrik ederim canım hihoyyyt

Amin canım inş. çok sağol güzel dileklerin için....Allah seninde yardımcın olsun inş. en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Kızımın doğum günü 15 eylüldü

Oğlumun da 30 eylül oldu...

mrb tatlım allah bağıslasın yavrunu ve yavrularımızı

Merhaba tatlım hoşgeldin...

Allah tan kolay ve hayırlı bir doğum diliyorum sana.

İyi dileklerin içinde çok sağol...

hoşgeldin canım Allah bagışlasın bebegini seninde bende 27 yaşındayım bebegim yok henüz.arkadaşlarla buluştum bisefer sende istersen görüşmeyi görüşürüz inşallah:1hug:

hoşgeldin canım Allah sanada hayırlı dogumlar nasip etsin görüşmek üzere...:1hug:

Merhaba tatlım hoşgeldin...

Allah tan kolay ve hayırlı bir doğum diliyorum sana.

İyi dileklerin içinde çok sağol...

Hoşbuldum canım. Amin, inşallah. Ben de teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

yeni arkadaşlar hoşgeldinizzzz

akşama kontrölümüz var kızlar çok heycanlıyım acaba ne diyecek.....eyvahedigeldismile

yeni arkadaşlar hoşgeldinizzzz

akşama kontrölümüz var kızlar çok heycanlıyım acaba ne diyecek.....eyvahedigeldismile

Hoşbulduk canım. Doğumuna çok az kaldı sanırım, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

hoşgeldin canım Allah bagışlasın bebegini seninde bende 27 yaşındayım bebegim yok henüz.arkadaşlarla buluştum bisefer sende istersen görüşmeyi görüşürüz inşallah:1hug:

hb canım tşk ederim darısı senin de başına inşallahh gelirim tabi görüşmeye seve seve:lepi:

kızlar sabah 5de yatışım yapılıyorum suni sancı ile doğumum gerçekleşecek inaşallah
hayırlısıyla öğlene kucağımda olurmuş oğlum
dualarınızı bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…