Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

evet universite canım =) sagol..artık bulusmalara da gelirim

ben burayı yeni gördüm daha inanmıyorum nası kaçırmışım:sinifsinif:
bende geliyiiimmm buluşmalara ama kimsecikler yazmamış bi süredir...

canım kimimiz yeni doğum yaptı kimimiz gün sayıyor doğum için
bu arada kızlar dua edin nolur benim oğlanın gelmeye niyeti yok sanırım
40+3 olduk ptesi ye kadar gelmezse ya suni sancı ya sezeryan diyor dr

ALLAH kolay dogum nasip etsin canım

sabriye doğurdumu ya pc bozuk nete de giremıyorum.kızlr bakmaya gelicem size inşallah.

geçmiş olsun zelcan Allah yardımcın olsun...

ben burayı yeni gördüm daha inanmıyorum nası kaçırmışım:sinifsinif:
bende geliyiiimmm buluşmalara ama kimsecikler yazmamış bi süredir...

slm bizde çok buluşamadık canım.sende hoşgeldin bu arada inşllh bundan sonra görüşürüz...:1hug:

sabriye doğurdumu ya pc bozuk nete de giremıyorum.kızlr bakmaya gelicem size inşallah.

sabriyeden benimde haberim yok.Allah saglıklı dogumlar nasip etsin.bu arada sen ve kızın nasıl canım?kib görüşrüz:1hug:

sağolun kızlar
dua edin de oğlum kendi gelsin yoksa ya suni sancı ya sezeryan bekliyor beni ptesi eyvahedigeldismile

sağolun kızlar
dua edin de oğlum kendi gelsin yoksa ya suni sancı ya sezeryan bekliyor beni ptesi eyvahedigeldismile

ALLAH yardımcın olsn canım.korkma hiç bebeine yavuşacaksın.hayırlısı neyse o olsun.kendine bunu düşünüp eziyet etme.

sabriyeden benimde haberim yok.Allah saglıklı dogumlar nasip etsin.bu arada sen ve kızın nasıl canım?kib görüşrüz:1hug:

canım kızım da ben de grip olduk atlatmaya çalışıyoruz.evde net olmadıgı için uzak kaldım sizlerden.annemlerdeyim onlrın netinden giriyorum.sen nasılsın ?? bi görüşemedik..işe girdinmi?

Kızlar 30 eylül de oğluma kavuştum normal doğum yaptım 37+5 günlük ken doğum oldu...

Darısı zellihanın başına inş. oda hayırlısıyla alır oğlunu.

Kızlar 30 eylül de oğluma kavuştum normal doğum yaptım 37+5 günlük ken doğum oldu...

Darısı zellihanın başına inş. oda hayırlısıyla alır oğlunu.

aa canım benim gözün aydın Allah size bagışlasın inşllh.umarım iyisindir bebeklerin nasıl tekrardan tebrik ederim canım kib görüşürüz...

sağolun kızlar

inşallah sag salim kavuşursun canım bebegine geçmiş olsun tekrardan...

canım kızım da ben de grip olduk atlatmaya çalışıyoruz.evde net olmadıgı için uzak kaldım sizlerden.annemlerdeyim onlrın netinden giriyorum.sen nasılsın ?? bi görüşemedik..işe girdinmi?

Geçmiş olsun canım bende griptim atlattım çok şükür.işe girmedim henüz.bnde iyyim canım sagol.kib Allaha emanet ol.kızınada iyi bakzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…