Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

meraba kızlar.ben meltem.yarınki buluşma sıcaklardan ve çocuklardan dolayı benim evimde olucak.gelmek isteyen varsa herkesi beklerim.gelmeye karar verenler özelimden yzsın adresi veriyim...

of ya neden değştirdınız
bu sıcaklarda nasıl geleceğim ben oralara ya
(((((((((((((((((((

Haklısın canım eşin istemıyorsa en doğrusu gelmemen.inşallah çocuk bakmaya geldiğimizde görüşürüz.hoşcakal tatlm.

meraba kızlar.ben meltem.yarınki buluşma sıcaklardan ve çocuklardan dolayı benim evimde olucak.gelmek isteyen varsa herkesi beklerim.gelmeye karar verenler özelimden yzsın adresi veriyim...

canım ben arkadaşlarla bisefer buluştum siz yoktunuz ozaman.gelip tanışmak isterdim ama orucum bende sıcaklardan biyere çıkılmıyor inşllh bidahaki sefere size iyi eglenceler...

canım ben arkadaşlarla bisefer buluştum siz yoktunuz ozaman.gelip tanışmak isterdim ama orucum bende sıcaklardan biyere çıkılmıyor inşllh bidahaki sefere size iyi eglenceler...

bende tanışmak isterdim canım.inşallah bidahaki sefere artık.ramazandan sonra yine yapzrız...

Merhabalar bende eylül annesiyim inşallah,bebişim acele etmezse tabi.Bebek çikolatalrını soracaktım.Nerden alınır ben hiç bilmiyorum görmedim biyerde.Bursada bebek çikolatasını nerden alabilirim.Hani şu üzerinde ufak biblo olan içinde çikolata olanlardan istiyorum. Bursalı arkadaşlar yardım edin lütfen...

Kızlar buluşma oldu sanırım bende gelmek çok istedim ama üçevler bana uzaktı cesaret edemedim

Ama hepinizi çok özledimmmm

Merhaba canım ben bebek şekerlerimi inegölde yaptırdım bi akrabımızın nikah şekeri dükkanı var ona yaptırmıştım...

Bursada benim bildiğim Cumhuriyet caddesinde var...

Kızlar buluşma oldu sanırım bende gelmek çok istedim ama üçevler bana uzaktı cesaret edemedim

Ama hepinizi çok özledimmmm

canım bulşma oldu ama üçevlerde değil yine kültür parkta oldu
halımızı bır gorseydın bir sürü bebek arabası :)))))))
ve emzikli kadınlar:))))))
harika bir gün geçirdim arkadaşların sayesınde

bende senı çok özledım ramazan geçsın görüşürüz canım havada biraz serınlemiş olur

Aaaa süper olmuş çok sevindim canım...

Ekim ilk haftası gibi doğum olcak ozamana kadar buluşalım inş. yoksa ben bidaha biryere pek çıkamam 2 bebekle :))))

Sen napıyosun nasıl gidiyo hamilelik cinsiyeti belli oldu heeee erkekmiş sanırım.Hayırlı olsun inş. yüce rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize....Sağ salim kavuşun birbirinize..

sabriye az kalmış tatlım..ALLAH yardımcın olsun kardeşim.

ya böyle kışın kopucaz mı yani ( keşke görüşebilsek ama bebekleri hasta edemeyiz malesef.

İlk baharda buluşuruz bizde yazı beklemeyiz neyapalım şennurcum

arkadaslar bende bursaya yeni tasındım istanbuldan ve sıkıntılı geciyoır günlerim benide alın aranıza

kızlar ramazan bitimine kadar doğurmazsanız buluşuruz
kışında biraz bebişler buyuyene kadar görüşemeyız

arkadaslar bende bursaya yeni tasındım istanbuldan ve sıkıntılı geciyoır günlerim benide alın aranıza

buyur sende aramıza hoşgeldin...biz bir yılı aşkındır görüşüyoruz.bi kaç arkadaşımlada bi kaç aydır.bursanın neresindensin ben beşevler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…