Cankırı///18

slm arkadaşlar bende çankırılıym eşimde bnde çankırılyız eşim eldivan seydiköyü bnde yapraklı ama bn 1sefer gıttım kendı koyume ama bışı kalmamış tabı ev felan yok herkse bşka sehırlre gıtmış ama eşimin koyune cok gıttım guzel bıyer ama tabı ben koyu pek sevmıyorm ailelerımız cankırı mekrzde oturuyo zaten buutn cankırılara selm ve sevgıler :))))

ya bu çankırılılar çok tembel yahu nerdesiniz ,hadi klavyenin başına bakim parmaklar çalışsın biraz,

bende cankırı ılgaz beloren koyundenım ama benım hesmerım bana yakın koyde olan yokmu belkı bızım koyun festıfalıne gelen olmustur yaa

arkadaşım hemşerim ben de çankırı ılgazlıyıma.s.

günaydınnnnnnnn çankırılılarrrrrrr nasılsınızzzzzzzz

günaydın kızlarrrrr... bir arkadas sormus ortalı olanlar neresinden diye ben hasanhacı köyündenim ortalılar süz neresindensiniz?

iii geceler cankırılılar bugun nasılsnız bakalım herkse hyrlı geceler......

oooo kımse yokmu cankırlılar nerdesınız yaaa hadı ama yanlız bırakmayın bu hemşernızı bukadrcıkmı cankırlı var aramızda herkse selmmmmmmmmm cankırlılarrrrr :))))

hemşom ben geldim ama sanırım biraz geç kaldım:eek::eek:a.s.

önemli degıl geldınya hoşgeldın hemşoma.s. ee bugun nsaılsnız cankırlılar memlkete gıdenınız varmı aranızda valla bnde gıtmeyı cok ıstıyorm özledım cankırıyı vede ailemii:a015: bu arda cankırya gıdıpte encok nerde eglenırsnız, nerde gezersnız mesela ben encok gıtmeyı sevdııgm yer cankırıda kaleye cıkmak ve gec saatlerde o boş sokaklarda eşimle dolaşmak cunku cankırda erken saatte sokaklar bomboş oluyo hayat gece 11den sonra duruyoCADIARZU ama guzel yanıda var tabı huzur dolu havası temız öle degılmı hemşolarım sız ne dersınız:uhm:

merhaba hemşerlerim bende çankırı kurşunludanım şu anda ankarada oturuyoruz ama yakında hattaa ramazanın içinde gideceğiz
bızım oralarda öyle gezşlecek pek bı yerler yoktur ama annannemler teyzzelerım yeter kurşunlulu olan varmı acaba aranızda

merhaba kızlar bana çankırıyı anlatırmısınız bizim tayinimiz oraya çıktı çok merak ediyorumm

merhaba arkadaşlar bende çankırı korgun un ıldızım köyündenimm....

slm cankırlı hemsolarım kurbanda inşllh cankırdayım herkse selmlar ve sevgıler oley cankırya gıdıyorm byrmada ama nyse öptm tum hemsolarımı:)

merhaba bende çankırı çerkeşliyim annem babam çankırılı SAFKANIM YANİ:)ama sonradan adanalı oldum:KK43: çerkeşli ve aliözü köyünden olan varmı

bakın arkdaşlar aklıma bısey geldı ne dusnursunuz bu konuda bılmıyoırm ama ben yınede sölemek ıstıyorum ben kurban byrmına ınsllh cankırya gelcem egr sızde bayramda cankırda olcak olan varsa aranızda tanışmak adına cankırda herkseın ortak olarak kararlaştırdıgı bıyerde bulşup tanısalım nedersnız hem hemşerılrmızı tanımış hemde guzel bı vakıt gecırmışl oluruz ne dersnız bnce super olur vala bu konuda yorumlarnız beklıyorm herkseın ne dusundgnu merak edıyorm lutfen heemn olmaz demeyın herkse sevgıler hemşolarım ayrıca özel msjda atabılrsnız bumsjlrnız beklıyorm

X