Cankırı///18

Bu kadar mı ÇANKIRILILAR yaa.Kıslarr nerdesiniz:sm_confused:

merhabalar forma son zamanlarda yazan olmamış:KK43: bu arada bende çankırılıyım köyüm yok çankırı merkez,ben doğma büyüme istanbulluyum ama bi kaç kez çankırıya gitmişliğim var akraba ziyareti,düğün dernek vs..

canlarım merhaba bende korgunun kayıçivi köyündenim,eşim yapraklı kaymazlı bakın bir sürü çankırılı var hepinizi öpüyorum.

canlarım merhaba bende korgunun kayıçivi köyündenim,eşim yapraklı kaymazlı bakın bir sürü çankırılı var hepinizi öpüyorum.

Walla 1 çankırılı sesimi duydu yani.Mrb hemşehrim nasılsın.a.s.

slm bende baba tarafından çankırılı,korgun köyü,ama izmir doğma büyümeliyim ,izmirde oturuyorum,hepinize slm lar

slm kızlar hemserilerim bende cankırı orta ilçesindenim dogma büyüme istanbulluyum küçükken giderik yazları şimdi nadir gidiyorum hepinize selamlar...

bende cankırılıyım sengözlerimebaksanab eldıvanlıyım:sm_cool:

ben de çankırılıyım.. annem ve babam şabanözü ilçesinden...

yarın kiraz festivali var eldivanda:dance:tüm çankırılılar dusun:teytey:

Kızlaaaarrr ben sivaslıyım ama 20 yıldır ÇANKIRIDA yaşıyorum 2 yaşımda babamın tayiniyle gelmişiz.sizden sayılırım yani.evlenince korguna yerleştim hala ordayım... herkese sevgiler a.s.

benimde babamın memleketi, ÇANKIRI -KORGUN,......

Benim eşimin aileside korgunun köklü sülalelerindendir.
Ablacım sen hiç geldin mi buraya?
Şeniz

canım benim ben 13 yaşındayken geldim korguna,dedemle beraber çok güzel çocukluk anılarım olmuştur korgunda,dedemin sülalesini tanımayan yoktur korgunda,topuz ali ,babamın amcasıdı topuz osman dedemdi,hepsi rahmetli oldular tabiki, belki eşinin ailesinden,büyüklerden tanıyan olur ,öptüm sevgiler

canım benim ben 13 yaşındayken geldim korguna,dedemle beraber çok güzel çocukluk anılarım olmuştur korgunda,dedemin sülalesini tanımayan yoktur korgunda,topuz ali ,babamın amcasıdı topuz osman dedemdi,hepsi rahmetli oldular tabiki, belki eşinin ailesinden,büyüklerden tanıyan olur ,öptüm sevgiler
Mutlaka tanırlar ablacım.
Keşke şimdide gelebilseniz,misafir etmek isterdim sizi.
Hayırlı günler diliyorum
Sevgiler... Şeniz

slm hemşolarrr nsılsınız,nerelerdesiniz,sesiniz çıkmıyorrrrrrrrrrrrrrrrr

orta'danım xD :KK70: .........................

merhabalar kızlar ..ankaralı olduğumu yazmışdım ama aslen çankırılıyızz.babam ve eşim çankırılı ,doğal olarak bende çankırılı oluyorumm..
ortalıyızzz,
bir önceki mesajda okudum ortalı bir hemşerim var buralarda sanırımm..
neresinden canımmmmm..fisfisfis:dance:

X