Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Canlarım 2 gündür bi oyuna sardım kulübe girmeye fırsat kalmıyo bugün gireyim de hasret gidereyim dedim. Nazarım ne var ne yok anlat bakalım. Ladym aramışsın aranızın düzeldiğini söyle bana lütfen:KK16:

Bi oyun buldun 320 lik yapmaaa :KK19:
banane! hergün halimizi hatrımızı sor :KK19:
Değişiklik yok, bildiğin gibi sarı şekerim, gene bir cumartesi ve gen ben işteyim :KK14:

Canlarım 2 gündür bi oyuna sardım kulübe girmeye fırsat kalmıyo bugün gireyim de hasret gidereyim dedim. Nazarım ne var ne yok anlat bakalım. Ladym aramışsın aranızın düzeldiğini söyle bana lütfen:KK16:

yok kuzum düzelmedi ama iyi davrandı yani kızmadı :KK53::KK53:

kaldı 4 gün. :KK51:
ya süt limaaan ya toz duman :KK53:

ahhhhh ahhhhhh sabırrrrrrr diyorm da geçmiyo 24 saati doldurup sesini duymayınca cinnet geliyo la bana dün akşamm nefes alamıyodum resmen bi duydum sesini hoooppp herşey uçtu gitti :KK53::KK53::KK53:

ahhhhh ahhhhhh sabırrrrrrr diyorm da geçmiyo 24 saati doldurup sesini duymayınca cinnet geliyo la bana dün akşamm nefes alamıyodum resmen bi duydum sesini hoooppp herşey uçtu gitti :KK53::KK53::KK53:

Bu geceye kadar sallar seni, gece gene yapışırsın telefona :KK1:
sabret. iyi gidiyorsun kanka :KK51:

Bi oyun buldun 320 lik yapmaaa :KK19:
banane! hergün halimizi hatrımızı sor :KK19:
Değişiklik yok, bildiğin gibi sarı şekerim, gene bir cumartesi ve gen ben işteyim :KK14:
Ben seni hiç ihmal edermiyim. Bu seferlik affet bebeğim. İşe geldim ama hala gözlerim açılmıyo benim :KK68:

Senden beklentiler çok yüksek biliyosun dimi. Ben ayrıldığınızı asla düşünmüyorum. Ufak bi kavga kırgınlık oldu inş atlatıcaksınız bebeğim.
Senden beklentiler çok yüksek biliyosun dimi. Ben ayrıldığınızı asla düşünmüyorum. Ufak bi kavga kırgınlık oldu inş atlatıcaksınız bebeğim

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzularım günaydınn :KK54:

napıyoruz başlık başlık geziyor muyuz yine :KK8::KK8:

Bende iki topicte açktı güzelim. Burdan devam edelim en iyisi. Niye değiştirmek istiyosun anlamadım. Bişey mi oldu balım. Yoksa şaka yaptın da ben hemen sazanlık mı yaptım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
X