- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #1.681
hayır hayııırrrr yapma bunu cıkıyorum topicden bak
hahahahahahha
beni niye sevmiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır hayııırrrr yapma bunu cıkıyorum topicden bak
yok bebeğim ya cok ifşa oldum ne bileyim nereye gelin gideceğime dair acık acık yazmısım sanki yasak bişey yapıyormuşum gibi hissettim belki böyle cok belli olmaz ben oldum.Bende iki topicte açktı güzelim. Burdan devam edelim en iyisi. Niye değiştirmek istiyosun anlamadım. Bişey mi oldu balım. Yoksa şaka yaptın da ben hemen sazanlık mı yaptım :)
hahahh nazlı gelin naptın gelinlik işlerini?
Lunna, seviliyorsun
hahahh nazlı gelin naptın gelinlik işlerini?
Lunna, seviliyorsun
hahahahahahha
beni niye sevmiyosun
Kıskaaaaaaaanç
hahahahahahha
beni niye sevmiyosun
yok bebeğim ya cok ifşa oldum ne bileyim nereye gelin gideceğime dair acık acık yazmısım sanki yasak bişey yapıyormuşum gibi hissettim belki böyle cok belli olmaz ben oldum.
aman ne bilim ergenlik benimkiii
oyş cok sevdim bunu
ne yapalım bugün morinci ile gidip ölçülerimi vereceğimmm inşallah
foto cekmem anca bugün izin verirler hemen gelip göstereceğim size
anaaa morinciyle buluştunuz muuu daha evvelyok bebeğim ya cok ifşa oldum ne bileyim nereye gelin gideceğime dair acık acık yazmısım sanki yasak bişey yapıyormuşum gibi hissettim belki böyle cok belli olmaz ben oldum.
aman ne bilim ergenlik benimkiii
oyş cok sevdim bunu
ne yapalım bugün morinci ile gidip ölçülerimi vereceğimmm inşallah
foto cekmem anca bugün izin verirler hemen gelip göstereceğim size
Evet evet beni sevdiğini söyle bugün sevgiye şefkate çok ihtiyacım var. Kendimi çok depresif hissediyorum nedense Veeee bende seni çooook seviyorum
anaaa morinciyle buluştunuz muuu daha evvel
çok merak ettim şimdi nasıl olacak gelinliğin. pazartesi fotoğrafını görmeliyiz
Böyle olmanın bi sebebi var mı? :44:
Seninkiyle nasıl aranız?
Yoldaşımın yeri ayrı!
gamzesini yidiğiiiim.
Evet evet beni sevdiğini söyle bugün sevgiye şefkate çok ihtiyacım var. Kendimi çok depresif hissediyorum nedense Veeee bende seni çooook seviyorum
bükkkk beni artık sevmiyor musunn
Kıskaaaaaaaanç
o zmn hep birlikte söylüyoruz Aybüüüüüüüüük Seniiiiiiii Çoooooook Seviyoruuuuuuuuuz
en çok bnm ihtiyacm var bi kere
o zmn hep birlikte söylüyoruz Aybüüüüüüüüük Seniiiiiiii Çoooooook Seviyoruuuuuuuuuz
sevşyorummm tabii kii kuzum sevmez miyim olur muyummm
buyrun benm
Benimkiyle aramız bugünlerde hiç düzelmiyo ki. Bi iyi bi kötü. Bişey var üstümüzde ama hadi hayırlısı. Sevgilinle kavga ettiğinizde ona çok kızdığında fln hiç nefret ettiğini hissettiğin oluyo mu. Kızlar bu soruyu sizde cvplayın lütfen
Benimkiyle aramız bugünlerde hiç düzelmiyo ki. Bi iyi bi kötü. Bişey var üstümüzde ama hadi hayırlısı. Sevgilinle kavga ettiğinizde ona çok kızdığında fln hiç nefret ettiğini hissettiğin oluyo mu. Kızlar bu soruyu sizde cvplayın lütfen
aynen vallahi cok bariz belli yani.Kıskaaaaaaaanç
Bazen bende öyle düşünüyorum. Herşeyi açık açık yazıyorum. Bi tanıdığa rastlasam yandım. Morinci ne yapıyor kuzum niye girmiyor. Merak ediyroum onu iyi mi çok selam söyle
anaaa morinciyle buluştunuz muuu daha evvel
çok merak ettim şimdi nasıl olacak gelinliğin. pazartesi fotoğrafını görmeliyiz
Böyle olmanın bi sebebi var mı? :44:
Seninkiyle nasıl aranız?
en çok bnm ihtiyacm var bi kere
sevşyorummm tabii kii kuzum sevmez miyim olur muyummm
buyrun benm
aynen vallahi cok bariz belli yani.
eğer adım değişirse senbidebanasor olcak sizde hatırlarsınız o zaman .
canım cok giremiyor iş değiştirme durumları falan da var söylerim tabii keske yakın olsan sende gelseydinn hepiniz gelseydiniz kiii
eveeet tabisiiiii
bugünde gelinlikçiye gidicez birde kuzum bana ayakkabı almıstı onu alıcam ondann
göstericeem söööz
selamıma karsılık vermeyen beni başlığında istemeyen cadının teki oldun sandımm :26::26:
amin canımm benimmNe güzel, dostluğunuz daim olsun inşaallaah
bizim yerimizede gezin.
kııızzzzz yazdım ya görmedin miiiii
Ohh be kendimi anormal hissediyodum.Kin bile duyuyorum o derece..
Barışınca hiç biri aklıma gelmiyor tabi ki.
o sinirle ilk 10dk nefret ediyorum ağzıma ne geliyosa sayasım geliyor
ama 10 dk snra geçiyo snirim yine de seviyorum lanet olsn diyorum
yaz geliyo herkes kavga ediyo ya güzel güzel gezmek varken :18:
amin canımm benimm
tamam gezeriz özellikle gitmek istediğiniz yer var mı
görmedimmm vallahi
Ohh be kendimi anormal hissediyodum.
Benim sadece sayasım gelse iyi. Ne geliyosa sayıyorm sonra kavga haliyle dahada büyüyo. Dün gece senden nefret ediyorum diye bas bas bağırdım. Bu sefer çok kızgınım hala pişman değilim öyle dediğime çok kırıyo beni bugünlerde. Ciddi ciddi düşünüyorum böyle ömür geçer mi diye