Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Bende çıkıyorum kızlar sizlere iyi geceler bebişin uykusu geldi :emir_bebek::emir_bebek:
Tanıştığıma sevindim gelip gidip gözlerinizi kafanızı patlatırım artık :KK53::KK52::KK9:

hevuk bunları yazan sen misin çok şaşırdım
ben seni çok ince, hassas düşünen biri sanıyordum

:26: Zaten çok hassasım canım sinirlenmek istemiyorum beni sinilendirmek çok zordur ama sinirlenince kendim bile hatırlamıyorum
Yaptıklarımı o kızlada 1 saat yan masadan bize laf saydılar sustum sonra dışarı çıktım sinirlendim diye arkamdan gelip küfür benzeri bişey dediler bende delirdim işte.
Hassasım zaten çookk ben ama çook üzüldüm bu huyum yüzünden biraz daha vicdanımı bastırmaya çalışıyorum çünki sürekli kırılan tarasf olmak kötü..:KK43:

:26: Zaten çok hassasım canım sinirlenmek istemiyorum beni sinilendirmek çok zordur ama sinirlenince kendim bile hatırlamıyorum
Yaptıklarımı o kızlada 1 saat yan masadan bize laf saydılar sustum sonra dışarı çıktım sinirlendim diye arkamdan gelip küfür benzeri bişey dediler bende delirdim işte.
Hassasım zaten çookk ben ama çook üzüldüm bu huyum yüzünden biraz daha vicdanımı bastırmaya çalışıyorum çünki sürekli kırılan tarasf olmak kötü..:KK43:

insan kırıla kırıla bazen kendisi de kırmaya teşebbüs ediyor
ya da kıranlar gibi kaba olmayı istiyor
ama zaten güzel ve doğru olan kırıldığın halde kırmamak
sabretmek
iyiliğe iyi karşılık vermek kolay da kötülüğe iyi karşılık vermek zor ama değerli
inşallah erdemli ve olgun insanların yaptığı bu davranışları biz de yapabiliriz

X