Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

bende smly yapamıorum sen benim yerimede bi sigara iç:)) hiç böle yapmazdı yaaa tamda sözlencekken pfssssssssssss
Reelde agzma surmem ama burda senin icin yakyim bi tane :KK14: :KK53:27:
Naz yapiyordur. 1,2 fn bekle aramazsa cook ustune! Ara cingar cikar niye armysun lan sen de :KK53: cidden de bak saka yapmyrum :KK53:
Ben hemen derdimi anlatmaya geldim
Yazıyı görünce ismi değiştirin bence bugün çokmu mutlusun gelll yapın :KK9::KK9:

Sikinti yok be kardesim. Yeter ki muhabbet olsun :) her zaman gelin

marga nazar ben boğayız canımmm :KK53::KK53::KK53::KK53:
boğa yuvası oldu burası:KK53::KK53:
aslında sninde inatçı olman grek :KK53::KK53:

Ben çok sinirliyim aksine hiç inatçı ve asla kıskanç değilim hırslıyım biri bana yanlış yaptımı bitti
İnat etmiyorum pek bana zararı oluyo inat etmenin.
Birgün Babmla küstüm ağlıyorum geldi para verdi bana al hadi alışveriş yapalım gidip dedi banane almam dedim.
Kızım safmısın inat et ama yararına olacak şeyde inat edilirmi sen zararlı çıkıcan dedi hakkattende öyle daha inat etmiyorum
Alıcağımı alıp sonra küsüyorum :KK1::KK1::KK1:

Reelde agzma surmem ama burda senin icin yakyim bi tane :KK14: :KK53:27:
Naz yapiyordur. 1,2 fn bekle aramazsa cook ustune! Ara cingar cikar niye armysun lan sen de :KK53: cidden de bak saka yapmyrum :KK53:

ohh tüttürrr:))
arar cıngar çıkarırımda inat ettim bende biraz:)
az dur dediğin gibi beklicem aramazsa ben arayıp üste çıkarım bide üstüne tlf kaparım yüzüne bakalım nolur sonu:)

Ben çok sinirliyim aksine hiç inatçı ve asla kıskanç değilim hırslıyım biri bana yanlış yaptımı bitti
Birgün Babmla küstüm ağlıyorum geldi para verdi bana al hadi alışveriş yapalım gidip dedi banane almam dedim.
Kızım safmısın inat et ama yararına olacak şeyde inat edilirmi sen zararlı çıkıcan dedi hakkattende öyle daha inat etmiyorum

bnce sen boğa değilsin he :KK1:
boğalar aşırı kıskanççç ve inatçı oluyolar :KK14::KK14::KK14:

yükselenin ikizler falan mı

kendine 5 gün verdin demek:) ben 3. gündeyim bende 5 gün yapim bu bekleme süresini bakalım 5 uğur getirsin bize inş:)

Bırakın kızlar şunları ya totolarını kadırmayın hiç :KK19:
Ben eşimi hiç aramam o arar bir ara arıyodum baktım aramıyo triplere giriyo şimdi aramıyorum.
Gece çok geç olunca 3 filan ozaman arıyorum öldümü yaşıyomu diye sürekli kaza yapıyoda hastanelerden topluyorum no panikk

Ben eşimi hiç aramam o arar bir ara arıyodum baktım aramıyo triplere giriyo şimdi aramıyorum.
Gece çok geç olunca 3 filan ozaman arıyorum öldümü yaşıyomu diye sürekli kaza yapıyoda hastanelerden topluyorum no panikk

tövbe tövbeee ne kazası kız sürekli :KK53:
acemi şoför mü

:))) ayyy çok komiksinn:)))) çok güldüm ALLAH da seni güldürsün yaa:))))
arama yok egolarını besleme yokkk....bakalımmm

X