Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Yok öğleden sonra çok girmedim ne yaptı ki

Ben nazara dün konuşma esnasında şu ifadeyi yapmıştım ''''

Nazarında çok sevdiği bi ifadedir..

Ha bu işten çıkmış , yememiş , içmemiş , direk skypeye gelmiş, beni arıyor ..

Açtım , bana bi küfür ediyo görmen lazım , ağzım açık kaldı

Sen nasıl bi insansın şarkısını söylüyor koleradan hahaha

sen ne kadar ispikçi, ne kurnaaazz , ne çakall, ne ne neeee. mucux bi kzsııııııınnnn

aslında cooooook kötü kızacaktım ammaaaa, o şirin sesini duyunca eridim pisss

Hahahahhhh iyi siz samimiyeti ilerlettikten sonra sana cırlamış. Ben topiğe ilk geldiğim gün o ifadeyi yaptım diye bi tersledi beni neye uğradığımı şaşırdım
Canımm canııımmm, sarı şekerim beniiiimmmmm, hoşbulduuumm
Naber güzellik

Yattım kalktım hala burdasın uykuda uyumuyo canavar , o kdaar yedikten sonra wc gittin mi
Naber güzellik
Aslında oraya bağlamamıştım. İstanbuldaki adalar geldi Bisiklet kirlama falan..

Ama bu adaları yazmak geldi aklıma
Tabi insan aylak olunca boş şeylerle uğraşıp hayal kuruyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi insan aylak olunca boş şeylerle uğraşıp hayal kuruyo

Şairlere yazarlara ve sağlam senaristlere edilmiş bi hakaret olarak kabul ediyorum bu dediğini

Yani zeki bi insansın kafa zehir gibi çalışıyor demiyoda ne diyo mcx lan ! Açıklamasını nazara sor

sen ne kadar ispikçi, ne kurnaaazz , ne çakall, ne ne neeee. mucux bi kzsııııııınnnn

aslında cooooook kötü kızacaktım ammaaaa, o şirin sesini duyunca eridim pisss

Sen gece gittin ya , leydi maymukla konu başlığı ne olsun diye konuşurken , konunun başlığını bana söylerken ağza alınmayacak bir şey söyledi..

hani canı sıkkın olanlar değilde , canı bilmem ne olanlar dedi yanlışlıkla 3 kere ..

Haykırdım gülmekten söyleyemiyo canı sıkkın olanlar diyemiyo diğerini diyebiliyo

Şairlere yazarlara ve sağlam senaristlere edilmiş bi hakaret olarak kabul ediyorum bu dediğini

Yani zeki bi insansın kafa zehir gibi çalışıyor demiyoda ne diyo mcx lan ! Açıklamasını nazara sor

Hahahahhh bi bisikleti adaya bağlamakla zekisin mi diycem kızım ne içtin sen neyin kafası bu:111::111:

Hahahahhh işyerinde kahkaha attım resmen

kızın 3 lafından 5 i küfür bee.
Hahahahhh bi bisikleti adaya bağlamakla zekisin mi diycem kızım ne içtin sen neyin kafası bu:111::111:
ne içti bilmiyorum ama en son bıraktğımda kurabiye yiyordu
İyiyim tatlişko yarın Iron Man'e gidicem seanslara bakıcam. Siz izlediniz mi tavsiye eder misiniz

Hiç bi fikrim yok bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…