- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 334
- 34
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
Şu avatarını her gördüğümde aklıma adalar geliyo panama , dominik falan
Yok öğleden sonra çok girmedim ne yaptı ki
Canımm canııımmm, sarı şekerim beniiiimmmmm, hoşbulduuummİyi insan lafının üstüne gelir hoşgeldin nazarımmm
Şu avatarını her gördüğümde aklıma adalar geliyo panama , dominik falan
O avatarı adaya nasıl bağladın ya hayal gücüne hastayım
Canımm canııımmm, sarı şekerim beniiiimmmmm, hoşbulduuumm
Yattım kalktım hala burdasınuykuda uyumuyo canavar , o kdaar yedikten sonra wc gittin mi
Ben nazara dün konuşma esnasında şu ifadeyi yapmıştım ''''
Nazarında çok sevdiği bi ifadedir..
Ha bu işten çıkmış , yememiş , içmemiş , direk skypeye gelmiş, beni arıyor ..
Açtım , bana bi küfür ediyo görmen lazım , ağzım açık kaldı
Sen nasıl bi insansın şarkısını söylüyor koleradan hahaha
Hahahahhhh iyi siz samimiyeti ilerlettikten sonra sana cırlamış. Ben topiğe ilk geldiğim gün o ifadeyi yaptım diye bi tersledi beni neye uğradığımı şaşırdımBen nazara dün konuşma esnasında şu ifadeyi yapmıştım ''''
Nazarında çok sevdiği bi ifadedir..
Ha bu işten çıkmış , yememiş , içmemiş , direk skypeye gelmiş, beni arıyor ..
Açtım , bana bi küfür ediyo görmen lazım , ağzım açık kaldı
Hahahahhhh iyi siz samimiyeti ilerlettikten sonra sana cırlamış. Ben topiğe ilk geldiğim gün o ifadeyi yaptım diye bi tersledi beni neye uğradığımı şaşırdım
Sen nasıl bi insansın şarkısını söylüyor koleradan hahaha
Naber güzellikCanımm canııımmm, sarı şekerim beniiiimmmmm, hoşbulduuumm
Naber güzellik
Yattım kalktım hala burdasınuykuda uyumuyo canavar , o kdaar yedikten sonra wc gittin mi
Tabi insan aylak olunca boş şeylerle uğraşıp hayal kuruyoAslında oraya bağlamamıştım. İstanbuldaki adalar geldi Bisiklet kirlama falan..
Ama bu adaları yazmak geldi aklıma
Birdaha senin aklına uyup susam yersem , gece mahvoldum lan
Bugunde ağrım var , anla ..
Tabi insan aylak olunca boş şeylerle uğraşıp hayal kuruyo
sen ne kadar ispikçi, ne kurnaaazz , ne çakall, ne ne neeee. mucux bi kzsııııııınnnn
aslında cooooook kötü kızacaktım ammaaaa, o şirin sesini duyunca eridimpisss
Şairlere yazarlara ve sağlam senaristlere edilmiş bi hakaret olarak kabul ediyorum bu dediğini
Yani zeki bi insansın kafa zehir gibi çalışıyor demiyoda ne diyo mcx lan ! Açıklamasını nazara sor
hahahhaah susam ve kayısı cayı 10 numara, bağırsaklara birebir
İyiym alaaaaLunnam benimsen nasılsın? halin vaktin yerindedir inşallah
Sen gece gittin ya , leydi maymukla konu başlığı ne olsun diye konuşurken , konunun başlığını bana söylerken ağza alınmayacak bir şey söyledi..
hani canı sıkkın olanlar değilde , canı bilmem ne olanlar dedi yanlışlıkla 3 kere ..
Haykırdım gülmektensöyleyemiyo canı sıkkın olanlar diyemiyo diğerini diyebiliyo
İyiyim tatlişko yarın Iron Man'e gidicem seanslara bakıcam. Siz izlediniz mi tavsiye eder misiniz
Sen gece gittin ya , leydi maymukla konu başlığı ne olsun diye konuşurken , konunun başlığını bana söylerken ağza alınmayacak bir şey söyledi..
hani canı sıkkın olanlar değilde , canı bilmem ne olanlar dedi yanlışlıkla 3 kere ..
Haykırdım gülmektensöyleyemiyo canı sıkkın olanlar diyemiyo diğerini diyebiliyo
ne içti bilmiyorum ama en son bıraktğımda kurabiye yiyorduHahahahhh bi bisikleti adaya bağlamakla zekisin mi diycem kızım ne içtin sen neyin kafası bu:111::111:
İyiyim tatlişko yarın Iron Man'e gidicem seanslara bakıcam. Siz izlediniz mi tavsiye eder misiniz
Hahahahhh işyerinde kahkaha attım resmen