- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 334
- 34
- Konu Sahibi LadyMarmelad
Aybük cadısı benden önce uykuya daldı ama hala uyanmadı !!!
Aybük Lady mi bende diyorum ki bu kız Aybük Aybük deyip duruyo kim bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aybük cadısı benden önce uykuya daldı ama hala uyanmadı !!!
Bende diycektim ki niye erken uyandın. Bizim eski evimizde de hep kedi girerdi balkona, odalara. Bizden önceki sahibi alıştırmış kedileri eve. En sonunda çareyi balkonu kapattırmakla bulduk. Niye ağrın var tatlım ne oldu
Aybük Lady mi bende diyorum ki bu kız Aybük Aybük deyip duruyo kim bu
15 yıldır aynı evdeyiz ve ben ilk defa bir kedinin evimize girişine şahit oldum..
Kı kedi bişiymi , bi kere apartmanın kapısını biri açık bırakmış ..
Bizim buralar yeşillik içerisinde , bi bahçemiz var orman gibi yılan böcek ot mot meyve ağaçları ne ararsan var ..
Aparmanın kapısını her kim açık bıraktıysa , içeri elin kadar belkide ondan daha büyük bi fare girmiş ..
Aşağıya inerken fareyle karşılaşmam kötü olmuştu . Direk eve kaçtım
Ben ona artık leydi maymuk diyorum
Leydi maymuk leydi maymuk
Fare bizimde başımızda büyük bela. 1 yıl içinde 2 defa fare gördüm apartmanda. Hemde 5.katta oturuyoruz. Bizim evin kapısına kadar gelmiş o kadar katı nasıl çıktıysa. Ayyy iğrençç. Ama sizin yılan bile olduğunu duyunca susuyor saygıyla eğiliyorum Evlerden ırak ıyy
Duymasın
Biz ikinci katta oturduğumuz için , olan bize oluyor Birinci kata oturanlara Allah sabır versin diyorum
Tabi yılan var bahçemizde . O yüzden her bahar biçiyorduk otları . Ama bu bahar kimse uğraşmadı . Bahçede otlar bayağa bi büyümüş , eriklerde büyümüşşşşşşşşşşşşşşşş
Sen İstanbul'daydın dimi? Nasıl bahçe o öyle ya ev yanında yılan olur mu hiç Ben böceklere bile tahammül edemiyorum. Geçen yaz odaya çekirge girdi bütün evi ayağı kaldırdım. Annem uyuyodu uyandırdım evden çıkartana kadar rahat vermedim. Bi de kadıncağız yakalayamıyo bi görseydin halini. Evin içinde elinde sineklik çekirge kovaladı
Benimki askere gitmeden önce iki sene boyunca İstanbuldaydım
Ama şimdi kendi evimdeyim istanbulda değilim . Karadenizin güzelliklerini yaşıyorummmmm
Ben çok korkarım çekirgeden. O kadar yılan gördüm korkmadım ama çekirgeye tahammülüm yok anam ..
Lise zamanı okulda sırama kadar kondu ya , okul eteğime süveterime konmuştu ..
Hep bana geliyordu mübarek hayvan ..
Benim bi kere yolda yürürken içime girmişti aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum Sana bişey diyim mi Ladyle ikiniz Prossun topiğine ilk geldiğinizde sizi kavgalı sanıyodum. İkinizi de tanımıyorum birbirinize ters konuşuyosunuz. Noluyoruz ya dedim kavga mı var
Ovvvvv aman aman içine girdiyse fena huylanmışsındır ya ..
Ben öyleyim ya , sevdiğim insanla çok uğraşırım . Böyle kavga etmiş gibi takılırım
Sen dün nazarın yaptığını biliyor musun
Hayırlıııı işleeeerrrrrrrrrrrr...
Hayırlıııı işleeeerrrrrrrrrrrr...
ben adımın altındaki yazıyı nasıl değiştirceğimi unuttum
ben adımın altındaki yazıyı nasıl değiştirceğimi unuttum
Profili düzenleden yapıcaksın