Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

:KK52::KK52::KK52::KK52: kızın 3 lafından 5 i küfür bee.

ne içti bilmiyorum ama en son bıraktğımda kurabiye yiyordu :KK53:

Hiç bi fikrim yok bebeğim. :KK14:

Aranızda en terbiyeli insan benim bende olmasam topiğin terbiyesizliği tavan yapacak yani :KK53::KK53::KK53::KK53:

Konu sahibi desen 7 24 bana küfür ediyor

Nazar desen hal hatrımı sorarken bile küfür ediyo

:KK53::KK53::KK53::KK53:

Ayfon'u saymıyorum bile , :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Onun fragmanını izledim aman Allahım sana geliyorum :KK52: Onu izlesem bi ömür yalnız kalamam herhalde. Zaten korkarım öyle şeylerden:KK53:

Korkarsın diye gitme demedim, film çok saçma vasat bi film ..

Vaktine yazık bacım

Türk yapıp cinlu cunlu korku filmi çekmekten bıkmadılar abicim . Yeter be ! :KK47::KK53::KK53::KK53::KK53:

Türklerin en zayıf noktası bu konular. Korkutmak için de bi bunları kullanıyolar işte.

Ben geçen yaz öyle bi korktum ki bunlardan , bi ara harbiden psikolojim bozuldu dedim..

Büyük görümcemin yanına bi akşam oturmaya gittik . Bi arkadaşı vardı . Kadın biraz kaçık gibi , kaçıkta demiyeyim de görüyor işte anla..

Yani öyle şeyler anlattı ki , hepimiz nas felak okuya okuya bi kaldık ..

Hele sonrası

Neyse hatırladıkça ürperiyorum , birde evde yalnızım susalım :KK53::KK53::KK53:

hoşbulduk ttlım. haıydır. ben gelmeyeli noldu kii :26:

hoşbulduk kuzumm. napiyosunn:KK54:
İyiyim cnm benim herşey yolunda. Sen napıyosun eve yerleşme nasıl gidiyor. Daha çok işin var mı?

Ben geçen yaz öyle bi korktum ki bunlardan , bi ara harbiden psikolojim bozuldu dedim..

Büyük görümcemin yanına bi akşam oturmaya gittik . Bi arkadaşı vardı . Kadın biraz kaçık gibi , kaçıkta demiyeyim de görüyor işte anla..

Yani öyle şeyler anlattı ki , hepimiz nas felak okuya okuya bi kaldık ..

Hele sonrası

Neyse hatırladıkça ürperiyorum , birde evde yalnızım susalım :KK53::KK53::KK53:
Aman bence de susalım:83:

yerleştim gibi. ama çok da bişey yapmıyorum. kv gelecek. ben yaparım sen zaten çalışıyosun yorma kendini dedi. bende bıraktım işleri :KK1:

boncukumm hoşbuldumm. napiyosunn:KK54:

bi kaç iş vardı onları hallettim, tüm gün boşum gibi görünüyor.(her zamanki gibi:KK53:)
sen napıyosun bal?

X