Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

hoşbulduuuuk:KK42:

ya ben fılm ızlerken de sıkılıyom valla:))
papağan aldık yenı bende youtube dan papagan vıdeoları ızlıom paso komık oluyo

Tamam , dikkat et kendine. Hadi Rabbim rahatlık versin..

sağol yavrm görüşürüzzzz

tildacm bn çkıyorum ama gündüz ve akşam full burda oluorm dün sabahladm da ondan yorgunm biraz iyi geceler yine gel :KK14:

hoşbulduuuuk:KK42:

ya ben fılm ızlerken de sıkılıyom valla:))
papağan aldık yenı bende youtube dan papagan vıdeoları ızlıom paso komık oluyo

Ben izlerken sıkılmıyorum aslında , işte can sıkıntısından şu aralar biraz fazla abartmış olmalıyım. Biraz bunaldım..

Hayırlı olsun..

O papağana ilk öğreceğiniz şey ''en büyük beşiktaşşşş ' olsunnnnnnnnnnnnnnn :KK35:

sağol yavrm görüşürüzzzz

tildacm bn çkıyorum ama gündüz ve akşam full burda oluorm dün sabahladm da ondan yorgunm biraz iyi geceler yine gel :KK14:
iyi gecler canm :79:
Ben izlerken sıkılmıyorum aslında , işte can sıkıntısından şu aralar biraz fazla abartmış olmalıyım. Biraz bunaldım..

Hayırlı olsun..

O papağana ilk öğreceğiniz şey ''en büyük beşiktaşşşş ' olsunnnnnnnnnnnnnnn :KK35:

saol canm haha valla nişanlım beşiktaşlı ama ben fenerlıyım :)
ya zaten anca bır yıl snra felan konusur herhalde eğitimsiz aldık suan cok fazla yabanı bıze alısma sürecindeyız

iyi gecler canm :79:

saol canm haha valla nişanlım beşiktaşlı ama ben fenerlıyım :)
ya zaten anca bır yıl snra felan konusur herhalde eğitimsiz aldık suan cok fazla yabanı bıze alısma sürecindeyız

Valla bende , nişanlımda fanatik beşiktaşlıyız =)

O papağana enişte bey ile bakacaksanız , onun bu papağana öğreteceği ilk şey beşiktaş dedirtmek olacak bence :KK53:

Yada oda alır bir papağan , kapıştırırsınız hayvanları .. O der en büyük fener, diğeri der hayır beşiktaşşşşşşşşşşşşşşş :KK53:

Çok küçükken bizimde vardı . Hatırlıyorum. Upuzun bi kafesi vardı. Salonun bi köşesinde duruyodu. Sonra kaçtı :KK53::KK53::KK53:

Valla bende , nişanlımda fanatik beşiktaşlıyız =)

O papağana enişte bey ile bakacaksanız , onun bu papağana öğreteceği ilk şey beşiktaş dedirtmek olacak bence :KK53:

Yada oda alır bir papağan , kapıştırırsınız hayvanları .. O der en büyük fener, diğeri der hayır beşiktaşşşşşşşşşşşşşşş :KK53:

Çok küçükken bizimde vardı . Hatırlıyorum. Upuzun bi kafesi vardı. Salonun bi köşesinde duruyodu. Sonra kaçtı :KK53::KK53::KK53:

evet nişanlım aldı beraber bakıcaz agustostan snra:)
sızın dugun ne zaman canm

evet nişanlım aldı beraber bakıcaz agustostan snra:)
sızın dugun ne zaman canm

Kısmetse ben 2014 gelini olucam , herifim askerde.. =) Allah'ın izniyle bitirip gelsin hele , önümüzdeki senenin yazında olacak büyük ihtimalle..

Ama askerlik düşerse, doğal olarak daha erken olucak ..

Kazasız belasız yapıp gelsinde, onlar olacak iş..

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden :)

Tildacım sohbetine doyum olmuyor, ama izninle..

Uyku bastırdı , yarın buralarda olursan konuşuruz yine . Hayırlı geceler..

Kısmetse ben 2014 gelini olucam , herifim askerde.. =) Allah'ın izniyle bitirip gelsin hele , önümüzdeki senenin yazında olacak büyük ihtimalle..

Ama askerlik düşerse, doğal olarak daha erken olucak ..

Kazasız belasız yapıp gelsinde, onlar olacak iş..

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden :)

Tildacım sohbetine doyum olmuyor, ama izninle..

Uyku bastırdı , yarın buralarda olursan konuşuruz yine . Hayırlı geceler..

Allah kavustursun canm hadı ıyı geceler tatlı ruyalar:79:

Kırmızım günaydın

Margi Margi Margi :KK76: Bi güzel kahvemi içtim iyiym balım sen nasılsın

Afiyet olsun , bende annemin cırlayışına uyandım. Mutfak balkonuna kedi gelmiş , karşıki duvardan atlamış herhalda :KK53:

Kadın söyleyene söylene heryeri temizliyordu , ve bende bu yüzden erken uyandırıldım..

Şuan evde yalnızım , tek kalmanın keyfini yaşayım dedim

Ama pekte keyifli geçmiyor , ağrım var..

Afiyet olsun , bende annemin cırlayışına uyandım. Mutfak balkonuna kedi gelmiş , karşıki duvardan atlamış herhalda :KK53:

Kadın söyleyene söylene heryeri temizliyordu , ve bende bu yüzden erken uyandırıldım..

Şuan evde yalnızım , tek kalmanın keyfini yaşayım dedim

Ama pekte keyifli geçmiyor , ağrım var..

Bende diycektim ki niye erken uyandın. Bizim eski evimizde de hep kedi girerdi balkona, odalara. Bizden önceki sahibi alıştırmış kedileri eve. En sonunda çareyi balkonu kapattırmakla bulduk. Niye ağrın var tatlım ne oldu

X