- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
marga istanbulda nerdesin sen
Bak benim hiç kardeşim yok . Yanımda aybükle birlikte duracaksınız ona göre !
İnşallah allah tamamına erdirsin canım. Aynen bende her gördüğüm çeyizliği yada eşyaydı araç gereçti havluydu, danteldi vs alasım geliyo hemen atlıyorum annem frenliyo yeter çeyizini çöplüğe çevireceksin diyor. Birde burda değil bosnada kalacağız inşallah. Çünkü Anis'in ailesi orada. çeyizleri de oraya götürmek zor olacak. Memleketimden, baba evinden ayrılcam ya o çok koyuyor bana( Bende fazla oynamayı seven birisi değilim zaten ama birazcık da oynayalım dimi :) sözlüm zaten hayatta oynamaz çünkü yapısında yoktur.
Kanka cırcır da kötü beehahahah Alah kabız etmesin seni emi
kız düğüne kadar daha kaçkere yazarım silinir :)
ben ayakkabıyı gelinlik provası başlayınca almıştım şimdi yaz oldu ayaklarım şişti açılsın diye otutrduğum yerde giyiyorum iş yerinde bakalım önce hanginiz gidecek :)
Nazzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Leydi bana kızıyo ben ayakkabı küçük al dedim olur dedim aldı ama olmadı bağa küfür ediyo skypeden
Kanka cırcır da kötü bee
Önce marga gider .. evde kalcam diye aklı çıkıyor zaten. hadi hadi önceliği ona vrdim
Nazzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
Leydi bana kızıyo ben ayakkabı küçük al dedim olur dedim aldı ama olmadı bağa küfür ediyo skypeden
Hayırlısı olsun şimdiden canım . Valla ben en son seneler önce kuzenimin düğününe gitmiştim. ordada oturdum yani
Margadan önce evlenme olasılığım sıfır demiyoda öküz
kaç numara aldırdın kıza
37 aldırdım.
Öküzün nasıl bi ayağı varsa artık olmadı
40 numara kadın ayağımı olur la
sağol canım. bende halamın düğününde oturmuştum 2 yıl oluyor oda sonra bi daha düğün görmedim. Bende paslanmış olabilirim büyük ihtimalle :)
37 aldırdım.
Öküzün nasıl bi ayağı varsa artık olmadı
40 numara kadın ayağımı olur la
normal şartlarda olması lazım 37 nin. ama normallll şartlardabu bükbük için gecerli değil