Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Belediyelerin düzenlediği toplu nikahamı gitsek ne yapsak la

Aykutunki , gelmezse kırarız kafasını :KK53::KK53::KK53::KK53:

hahahahah süpriz nikaha götürelim onları :KK53::KK53::KK53:

Harikasınnn:KK17:

Nazar görüyorsun demi yine altımda kalmışsın lan , oh oh ama benim ortada olmam iyi olmuş benimkinin silinme olasılığı daha yüksekkk

nazarında öyleee

leydi sen kal :KK53::KK53::KK53:

sen silincen de ben silinmicem mi lan yanındaym :KK53::KK53::KK53::KK53:

Harikasınnn:KK17:

Nazar görüyorsun demi yine altımda kalmışsın lan , oh oh ama benim ortada olmam iyi olmuş benimkinin silinme olasılığı daha yüksekkk

nazarında öyleee

leydi sen kal :KK53::KK53::KK53:

Yok yok herkes silinecek yerde. daha kimseyi yazmamıştım işte sis en ortaya yazdım hemen silinsin diye :)

Hahahah valla oda iyi fikir :) damat adayı ayağıma basarken düz tabanlılarla bas diyo ama hayatta olmaz topukluyla bascam :KK70: senin var mı öyle bi durum kardeş sözdü nişandı yada görüştüğün biri falan ?

Hı hı var. Nişanlıyım. Yarenim askerde. Allah'ın izniyle geldiğinde 2014 gelini olacağım bende..

Askerlik düşssün diye dua ediyorum bu yüzden

Şimdiden çeyizlerimi tekrar bi gözden geçirmeye başladım , işte mutfak araç gereçleri , yatak örtüleri , nevresim takımları , kaşık çatal bıçak seti falan vs..

Her gördüğümde bişi alasım geliyo artık. Zaman yaklaştıkça birde o günün hayalini kurdukça daha da heyecanlanıyorum

Valla ben düğünümde oturmayı düşünüyorum . Fazla oynamayı seven biri değilim . Ne herifim sever ne de ben . Nabıcaz bilmiyorum.

Düğüne nazarla leydi gelirse zaten oturmam inşallah gelirler :KK53::KK53::KK53:

bir daha baktım ayakkabıya hasrettttt yazdığın yer yere değmiyooooorrr:KK52: öbür ayağına beni bida yaz. zorla sildirtcem kendmi:KK52:

:KK52:hahahahah. düğünden sonra bidaha çek. görelim kimler silinmiş :KK53:

ahhh ahhh, özlediiiimmm aykutumu :KK16:

kız düğüne kadar daha kaçkere yazarım silinir :)
ben ayakkabıyı gelinlik provası başlayınca almıştım şimdi yaz oldu ayaklarım şişti açılsın diye otutrduğum yerde giyiyorum iş yerinde bakalım önce hanginiz gidecek :)

Yok yok herkes silinecek yerde. daha kimseyi yazmamıştım işte sis en ortaya yazdım hemen silinsin diye :)

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54:

Hı hı var. Nişanlıyım. Yarenim askerde. Allah'ın izniyle geldiğinde 2014 gelini olacağım bende..

Şimdiden çeyizlerimi tekrar bi gözden geçirmeye başladım , işte mutfak araç gereçleri , yatak örtüleri , nevresim takımları , kaşık çatal bıçak seti falan vs..

Her gördüğümde bişi alasım geliyo artık. Zaman yaklaştıkça birde o günün hayalini kurdukça daha da heyecanlanıyorum

Valla ben düğünümde oturmayı düşünüyorum . Fazla oynamayı seven biri değilim . Ne herifim sever ne de ben . Nabıcaz bilmiyorum.

gelcemmm beeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

prosuuuummm dün gece açtık zaten kıııızzzz:18:

İnşallah allah tamamına erdirsin canım. Aynen bende her gördüğüm çeyizliği yada eşyaydı araç gereçti havluydu, danteldi vs alasım geliyo hemen atlıyorum annem frenliyo yeter çeyizini çöplüğe çevireceksin diyor. Birde burda değil bosnada kalacağız inşallah. Çünkü Anis'in ailesi orada. çeyizleri de oraya götürmek zor olacak. Memleketimden, baba evinden ayrılcam ya o çok koyuyor bana :KK43:( Bende fazla oynamayı seven birisi değilim zaten ama birazcık da oynayalım dimi :) sözlüm zaten hayatta oynamaz çünkü yapısında yoktur.

X