- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
Belediyelerin düzenlediği toplu nikahamı gitsek ne yapsak la
Aykutunki , gelmezse kırarız kafasını
Harikasınnn
Nazar görüyorsun demi yine altımda kalmışsın lan , oh oh ama benim ortada olmam iyi olmuş benimkinin silinme olasılığı daha yüksekkk
nazarında öyleee
leydi sen kal
Eki Görüntüle 705864 alın yazdım işte inşallah işe yarar :)
Belediyelerin düzenlediği toplu nikahamı gitsek ne yapsak la
Aykutunki , gelmezse kırarız kafasını
Eki Görüntüle 705864 alın yazdım işte inşallah işe yarar :)
hadi lan
kalmammm tatlım ya
prosun espri yptım kız alındın mı
alındım tabı bı haber bıle vermıosun topiğinle alakalı olarak
Harikasınnn
Nazar görüyorsun demi yine altımda kalmışsın lan , oh oh ama benim ortada olmam iyi olmuş benimkinin silinme olasılığı daha yüksekkk
nazarında öyleee
leydi sen kal
Hahahah valla oda iyi fikir :) damat adayı ayağıma basarken düz tabanlılarla bas diyo ama hayatta olmaz topukluyla bascamsenin var mı öyle bi durum kardeş sözdü nişandı yada görüştüğün biri falan ?
hahahahah süpriz nikaha götürelim onları
sen silincen de ben silinmicem mi lan yanındaym
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bir daha baktım ayakkabıya hasrettttt yazdığın yer yere değmiyooooorrröbür ayağına beni bida yaz. zorla sildirtcem kendmi
hahahahah. düğünden sonra bidaha çek. görelim kimler silinmiş
ahhh ahhh, özlediiiimmm aykutumu
Yok yok herkes silinecek yerde. daha kimseyi yazmamıştım işte sis en ortaya yazdım hemen silinsin diye :)
İstanbul'da olacağı için, gelebiliriz yarimlleHı hı var. Nişanlıyım. Yarenim askerde. Allah'ın izniyle geldiğinde 2014 gelini olacağım bende..
Düğüne nazarla leydi gelirse zaten oturmam inşallah gelirler
öle tırnakları yemekle olmazzzzzzzzz
bir daha baktım ayakkabıya hasrettttt yazdığın yer yere değmiyooooorrröbür ayağına beni bida yaz. zorla sildirtcem kendmi
Yok yok herkes silinecek yerde. daha kimseyi yazmamıştım işte sis en ortaya yazdım hemen silinsin diye :)
Hı hı var. Nişanlıyım. Yarenim askerde. Allah'ın izniyle geldiğinde 2014 gelini olacağım bende..
Askerlik düşssün diye dua ediyorum bu yüzden
Şimdiden çeyizlerimi tekrar bi gözden geçirmeye başladım , işte mutfak araç gereçleri , yatak örtüleri , nevresim takımları , kaşık çatal bıçak seti falan vs..
Her gördüğümde bişi alasım geliyo artık. Zaman yaklaştıkça birde o günün hayalini kurdukça daha da heyecanlanıyorum
Valla ben düğünümde oturmayı düşünüyorum . Fazla oynamayı seven biri değilim . Ne herifim sever ne de ben . Nabıcaz bilmiyorum.
İstanbul'da olacağı için, gelebiliriz yarimlle
Immm şeeee prosum, şeeeyyy
gelcemmm beeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
prosuuuummm dün gece açtık zaten kıııızzzz:18:
Bak benim hiç kardeşim yok . Yanımda aybükle birlikte duracaksınız ona göre !
gelcemmm beeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
prosuuuummm dün gece açtık zaten kıııızzzz:18:
Hı hı var. Nişanlıyım. Yarenim askerde. Allah'ın izniyle geldiğinde 2014 gelini olacağım bende..
Askerlik düşssün diye dua ediyorum bu yüzden
Şimdiden çeyizlerimi tekrar bi gözden geçirmeye başladım , işte mutfak araç gereçleri , yatak örtüleri , nevresim takımları , kaşık çatal bıçak seti falan vs..
Her gördüğümde bişi alasım geliyo artık. Zaman yaklaştıkça birde o günün hayalini kurdukça daha da heyecanlanıyorum
Valla ben düğünümde oturmayı düşünüyorum . Fazla oynamayı seven biri değilim . Ne herifim sever ne de ben . Nabıcaz bilmiyorum.