- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #3.341
İngilizce - Türkçe - lunatic
i. deli, çılgın
s. deli, çılgın, delice
TESEKKURLERRR
bize soracağına yazsana google'a
deli,çılgın,delice demekmiş
Uyku geldi kafa gitti bendee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İngilizce - Türkçe - lunatic
i. deli, çılgın
s. deli, çılgın, delice
bize soracağına yazsana google'a
deli,çılgın,delice demekmiş
Canım sıkıldı içeri girip bakayım dedim
Her erkek biraz öküzdür ne yapalım idare ediyoruz kuzum
Sahneler çok tanıdık geldi olabilir canım ben ayrılalım diyorum ama biliyorum ki kabul etmeyecek yoksa nereye diyosun ya
Bunu bi anlarsa var ya süründürür.Belki demen gibi olayımı çözdü :26::26: çözmesinler anacım
Hımmm demek ki onunla alakalı..O da ' beni evlenecek erkeği olarak görmüyor mu ' korkusuna kapılmıştır belki ??
doğru diyosun hepsi oduncuk
napsın herif alışmış artık sana
Bu benım cevabımdı
Canım normalde yok ondan delirdim zaten ukalalık olarak algıladım ben.. Sen karım değilsin karışamazsın tarzı bişey sezersem bitti zaten gebertirim onu.. Onuda demez.. Galiba iyi bişey demeye çalıştı ama beceremedi odun..
Dün aradım kapattırdı ben seni arayacam diye ama aramadı.. Zaten hala neden kontorlü telefon kullanıyor onuda anlamış değilim.. Çok uygun fiyata faturalı hatlar var.. Tamam canım bi bekliyeyim bakalım ne olacak..
iyi yapmışsın gel gell
Bencede çözmesinler.. O yanıma bi gelse mum edecemde gelemedi bi..
Korksun zaten bu gidişle rüyasında görecek beni..
Takmıyo artık evet.. Aman neyse rahatladım biraz sizlerle konuştumda kafam dağıldı sağolun kızlar..
Hadi iyi gecelerrrrrrr kactim ben
Bence 'ayrılalım' kelimesini daha keskin noktalara sakla ki gerektiği zaman silah olarak kullan.Etkisini azaltma
anzere de diyorum aynısı çnkü o da sn gbi ayrılalım diyomş dnir mi be her kavgada manyak mısınız siz
Hadi iyi gecelerrrrrrr kactim ben
Etkisi kalmadıki daha adam ciddiye almıyor ayrılığı
Önceden öyle yapıyordum ödü kopuyordu ama çok güzel oluyodu
Kızlar benim de uykum fena geldi.Zaten tüm gün yoruldum.Sınav,alışveriş,hastayım da(!)Bi de yarında alışverişe gidicem.Pantolon,ayakkabı almam lazıımm..UUF derslerrr :///////
Ne dolaplar dönüyor burada
neler dönmüyo neleeeerrrrrrr
Karadeniz kızıyız biz biraz arızayız
sen yarın yine ara kapattırırsa kapatırsın bir şey demeden.Ayın 22 sini beklersin kuzu kuzu
birde hattınız ne bilmiyorum ama vododa aylık10 tl ye bir numara ile sınırsız konuşuyorsun.Benimkinin hattı faturalı ama yetmiyor benimki kontorlu onun numarasına sınırsız yapıyoruz belki sizde yaparsınız:26:
anzere de diyorum aynısı çnkü o da sn gbi ayrılalım diyomş dnir mi be her kavgada manyak mısınız siz
erkekler tabiki envai çeşit öküzünden odunundan vurdumduymazından
Her gece açık mı burası