Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Her erkek biraz öküzdür ne yapalım idare ediyoruz kuzum :KK1:

Sahneler çok tanıdık geldi :KK1: olabilir canım ben ayrılalım diyorum ama biliyorum ki kabul etmeyecek yoksa nereye diyosun ya:KK1::KK1:
Bunu bi anlarsa var ya süründürür.Belki demen gibi olayımı çözdü :26::26: çözmesinler anacım :KK1:

Bencede çözmesinler.. O yanıma bi gelse mum edecemde gelemedi bi.. :KK51:

Hımmm demek ki onunla alakalı..O da ' beni evlenecek erkeği olarak görmüyor mu ' korkusuna kapılmıştır belki ??

Korksun zaten bu gidişle rüyasında görecek beni.. :KK53:

doğru diyosun hepsi oduncuk

:KK53::KK53::KK53::KK53: napsın herif alışmış artık sana :KK53::KK53::KK53:

Takmıyo artık evet.. Aman neyse rahatladım biraz sizlerle konuştumda kafam dağıldı sağolun kızlar..

Canım normalde yok ondan delirdim zaten ukalalık olarak algıladım ben.. Sen karım değilsin karışamazsın tarzı bişey sezersem bitti zaten gebertirim onu.. Onuda demez.. Galiba iyi bişey demeye çalıştı ama beceremedi odun..

Dün aradım kapattırdı ben seni arayacam diye ama aramadı.. Zaten hala neden kontorlü telefon kullanıyor onuda anlamış değilim.. Çok uygun fiyata faturalı hatlar var.. Tamam canım bi bekliyeyim bakalım ne olacak..

sen yarın yine ara kapattırırsa kapatırsın bir şey demeden.Ayın 22 sini beklersin kuzu kuzu:KK31:

birde hattınız ne bilmiyorum ama vododa aylık10 tl ye bir numara ile sınırsız konuşuyorsun.Benimkinin hattı faturalı ama yetmiyor benimki kontorlu onun numarasına sınırsız yapıyoruz belki sizde yaparsınız:26:

Bencede çözmesinler.. O yanıma bi gelse mum edecemde gelemedi bi.. :KK51:

Korksun zaten bu gidişle rüyasında görecek beni.. :KK53:

Takmıyo artık evet.. Aman neyse rahatladım biraz sizlerle konuştumda kafam dağıldı sağolun kızlar..

ne demek canım her zmn ya burası sinire strese biebir vallaaaa

Hadi iyi gecelerrrrrrr kactim ben :KK53::KK53::KK53::KK53:

iyi geceler :KK3:

Kızlar benim de uykum fena geldi.Zaten tüm gün yoruldum.Sınav,alışveriş,hastayım da(!)Bi de yarında alışverişe gidicem.Pantolon,ayakkabı almam lazıımm..UUF derslerrr :///////

sen yarın yine ara kapattırırsa kapatırsın bir şey demeden.Ayın 22 sini beklersin kuzu kuzu:KK31:

birde hattınız ne bilmiyorum ama vododa aylık10 tl ye bir numara ile sınırsız konuşuyorsun.Benimkinin hattı faturalı ama yetmiyor benimki kontorlu onun numarasına sınırsız yapıyoruz belki sizde yaparsınız:26:

Benim vod. faturalı onunki bi turkcell bide vod. var ikiside kontorlü.. Ama bu turkcelle yükleyecekmiş kontörü 20 tl yükleyince 250 dk mı ne veriyormuş.. Dur bunu bir sorim ben yarın bilmiyordur belki..

anzere de diyorum aynısı çnkü o da sn gbi ayrılalım diyomş dnir mi be her kavgada manyak mısınız siz :KK53::KK53::KK53::KK53:

Galiba :KK53:

X